- 7 Ağustos 2017
- 9.951
- 37.164
- 548
- 29
- Konu Sahibi Mayflower75
-
Merhaba arkadaslar..
Ben iki hafta once evde merdivenlerden dusme suretiyle bacagimi ve ayak bilegimi kirmis bulunmaktayim..ameliyat oldum platin ve vidalar taktilar.Tam 12 hafta yurumek yasak.
Hadi krizi firsata cevirip tadini cikarayim bol bol tv,kitap,internette biseyler izleme etkinlikleri gerceklestireyim dedim ama onlardan da sikildim.Yani bu yataga bagli olma psikojisinden kaynakli sanirim cunku baska sartlar altinda olsa bu duruma bayilirdim.
Bunaldim..durup dururken aglama krizleri basliyor.Nefes alamiyorum gibi oluyor.
Dertliyim yani baya..
Simdi sorun su ki bu kadar bunalmis bir haldeyken aklima geldi biraz moral olsun diye sizlerden hayatinizda simdiye kadar basinizs gelen en komik en sapsal duruma dustugunuz hala hatirlayinca guldugunuz anilarinizi yazmanizi rica ediyorum..
Tamam Mune biliyorum konu bdv konusu degil geyik resmen baska bolumde olmaliydi ama oralara kimse ugramiyor in cin top oynuyor oralarda ve ben gercekten bunaldim.Bu da benim derdim iste..tasima konumu hemen lutfen..napiyim yani dertliyim iste..
Simdi eminim bir kac uye de bizene senin bunalmandan biz soytarimiyiz diyebilir ama oyle degil iste durum.Sizler benim sanal dostlarimsiniz ve bu sekilde yardim istiyorum..
Tesekkurler simdiden :)
amin amin inşallahKadinin yuzune Alooo diye bagirma kisminda koptum zaten gulmekten konuyu nasil okudum sen dusun:)))
Ayyy allahta seni guldursun insallah
Haha bu tur bir olay benimde basima gelmisti bende dayima atmisim mesaji..esime yaziyorum diye..Aksam olsada eve gelsen neler hayal ediyorum bir bilsen seklinde bir mesaj hemde..ayyy nasil utanmistim anlatamam ))Bir gün annemlerdeyim eşime “günaydın kocacım, seni çok özledim anladın mı” diye mesaj attım ama meğerse amcama atmışım, yerin dibine girdim, amca kusura bakma dedim. O da “kızım ben cahil değilim anlarım olur öyle şeyler” demişti daha da utanmıştım :)))))
Bir tanede benden olsun.Bu yazın ablamlarla pikniğe gitmiştik.Ablam bir heves orada bulunan salıncağa bindi.Dengeyi mi tutturamadı nedir salıncaktan tepetaklak düştü sallanırken.
Bu arada artık yer tarif ederken orayı kullanıyoruz.''Abla hani senin şu salıncaktan düştüğün yer var ya hah orası iste'' diye.
O da iyiki düştüm yani der her defasında.
Ay aklıma ikincisi de geldi onuda yazayım.
2. doğumumda oğlum 1 hafta küvözde kalmıştı.Neyse eve getirdik.
Sevgili anacığım (el sallıyom burdan kendisine) güya acemiyim diye ki 2. çocukta neyin acemiliği anlamış değilim altını nasıl değiştireceğimi gösteriyor.Bebeği aldı önüne yatırdı.Bezi açtı bak böyle felan diye de ustaca anlatıyor.Anam bizim oğlan pırtla karışık bir püskürttü annemin üst baş battı tabi.
Hem gülüyorum hemde anne çok şey öğrendim diyorum.[/QUOTE
Ayyy o yeni dogan bebeklerde ne cok oluyor dimi her actiginizda nerdeyse hemde:))
Annenizin halini gormek isterdim))
Ben
Eşim beni istemeye geldiğinde kahvesine tuz attım ablamda birazda karabiber at dedi. Garibim ilk yudumda anladı ama bitirdi. Öksürerek geldi mutfağa benim karabibere alerjim var diye yerlere düştü nefes alamıyorum diye.
Ablam ben Vicdan azabından ben tabi ekstra bişey olacak korkusundan telefonları arıyoruz ambulans arıcaz
Bir anda kalktı iyi oldu size dedi geçti içeri kalabalığa manyak
Yeni evlenen kızlar karabiber katmayın kahveye çok zararlı
Sen var ya muhteşem bir insansın.benim çok var.
Utandıran anlar olarak konu başlığına bir el atıyorum :)
Hastanede çalışıyordum şu banko hasta karşılama-yönlendirme kısmında.
Telefonda bir hastayla konuştum tamam dedim kapattım. Kapattığım gibi bir hasta geldi önüme.
Hastanın yüzüne bağırarak Alo dedim hoşgeldiniz diyeceğime :)
rezillik.
diğer anılarımdan birisi :
Üniversitede böyle giyinmişim ceket tayt falan havalı havalı yürüyorum
5 6 kızız.
Bahçede önümüzdeki masalarda benimde beğendiğim çocuğun olduğu erkekli gruplar var.
Arkadaşım arkadan ayağıma bastı ve benim ayağımdaki babet birden çocukların önüne fırladı taaa 3 metre uzağa.
Herkes güldü tabi.
çok utanmıştım
wcden çıkınca çıtçıtlı badiler oluyor ya atlet şeklinde
onu iç çamaşırının altına çıtçıtlayacağıma pantolonun üstüne çıtçıtlamışım
pantolon üstüne beyaz külot giymiş gibi markete gittim
yazık ki ne yazık annem eve geldiğimde farketti
bende diyorum bu insanlar niye bana bakıyor..
aklıma geldikçe yazacağım
çok geçmiş olsun.
ah bir de:
Şuan çalıştığım şirketin bahçesinde camdan yansımama bakıp allahım ne güzel giyinmişim diye kendimi severken takılıp yere çakıldım.
ne kadar utandığımı anlatsam azdır
Hahaha "arkaya donup hangi densizdi o"demenize cok guldum ama super fikirmisBir ara bir uygulama vardı seyircisiz oynama cezası alan takımların maçlarına kadınlar ve çocuklar giriyordu. Ben Galatasaraylıyım. Fenerbahçe ceza almıştı sıradan bir takımla oynayacaktı. Kızlar fazladan bana da bilet almış. Çok ısrar ettiler gideyim dedim. Kale arkasındayız tezahüratlar gırla gidiyor. Fenerbahçe kalesinin tam arkasındayız karşı takım gol pozisyonuna girdi çığlık kıyamet kadınlarda. Kaleci golü kurtardı ben kendimi tutamadım:
-Tühhhh beee!! Dedim
O kadar içten söyledim ki
Birden çevrede sessizlik oldu önümdeki külhanbeyi kılıklı kafasında sarı lacivert peruk olan amigo abla arkasını döndü.bunlar saniyenin onda birinde oluyor tabii. Benim dizlerime bir sıcaklık çöktü ter bastı birden hızla arkamı döndüm ben de arkaya doğru "Hangi densizdi o?" dedim abla çok sinirli tabii küfür etti arkama doğru "Aramızda bazı yav.aklar var." falan dedi
Sakinleşemedi bir türlübenim elim ayağım titredi ama yanındakiler sakinleştirdi maça döndü. Ben de maç bitene kadar oturdum gıkımı çıkartamadım
Canim cok sagol bekliyorum burada tam yatak odasinda yatakta..geçmiş olsun
anı şu an aklıma gelmiyor ama benden olmasa da çok abuk anı bilirim aslında
gelirse yazacağım çok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?