Komik mi komik..

Gebelikten bnki 1 saat once kahvalti yapiyodum biyandan doktorlar dizisini izliyodum bi yandanda kk takiliyosum.bebegim erkek.doktorlar dizisinde bi hasta hamile kadin vardi eger dogum yaparsa kendini si ölucekti oyuzden kocasindan video kayit yaptiriyodu bebegi icin "oglum babam kadar yakisikli annen kadar inatci oldugunu" biliyom mu ne gibi bisi dedi sonra bn farkinda olmadan bi yandan agliyom bi yandanda patateslerimi agzima tikiyom farkina vardigimda güldum ne kadar komik durumda olduguma ardindan tekrar acikli sahne geldi bn yine agladim :) komikmi bilmiyorum ama 40 yil dusunsem kendimi bu halde gorucemi tahmin etmezdm

Bir gün annemlerdeyim eşime “günaydın kocacım, seni çok özledim anladın mı” diye mesaj attım ama meğerse amcama atmışım, yerin dibine girdim, amca kusura bakma dedim. O da “kızım ben cahil değilim anlarım olur öyle şeyler” demişti daha da utanmıştım :)))))

Haha bu tur bir olay benimde basima gelmisti bende dayima atmisim mesaji..esime yaziyorum diye..Aksam olsada eve gelsen neler hayal ediyorum bir bilsen seklinde bir mesaj hemde..ayyy nasil utanmistim anlatamam ))

Bir tanede benden olsun.Bu yazın ablamlarla pikniğe gitmiştik.Ablam bir heves orada bulunan salıncağa bindi.Dengeyi mi tutturamadı nedir salıncaktan tepetaklak düştü sallanırken.
Bu arada artık yer tarif ederken orayı kullanıyoruz.''Abla hani senin şu salıncaktan düştüğün yer var ya hah orası iste'' diye.
O da iyiki düştüm yani der her defasında.
Ay aklıma ikincisi de geldi onuda yazayım.
2. doğumumda oğlum 1 hafta küvözde kalmıştı.Neyse eve getirdik.
Sevgili anacığım (el sallıyom burdan kendisine) güya acemiyim diye ki 2. çocukta neyin acemiliği anlamış değilim altını nasıl değiştireceğimi gösteriyor.Bebeği aldı önüne yatırdı.Bezi açtı bak böyle felan diye de ustaca anlatıyor.Anam bizim oğlan pırtla karışık bir püskürttü annemin üst baş battı tabi.
Hem gülüyorum hemde anne çok şey öğrendim diyorum.

Allah 'tan annem çok şamata insandır.Gülmekten üzerini değiştirmesi 40 dakika sürdü.
2 ay öncede eşim tarafından whatsapp grubuna aynen şunu yazdım dalgınlıkla (eşime yazacaktım)
''Caney caney caney işte meydaney demiycem tabiki korkma nerdesin''
Fark ettiğimde iş işten geçmişti.Sadece sorry yazdım:))

lisedeyken otobüs fren yapmisti,ayakta gidiyodum,bir tane oğlan vardı tam arkamda oturan otobüsün fren yapmasıyla benim oğlanın kucağına oturmam bir oldu çok utandim,şok geçmek bilmedi nerde nasıl ne yapıyorum soruları kafamdan geçene kadar bı 5 DKK oturmusumdur ne rezillikti ya,oğlan kaldirmasa daha kalkmaya niyetim yok tövbeler olsun yine utandım : (((

Bende yazayim bir komik animi simdi geldi aklima..
Bundan yillar once henuz yas 18 iken ablam dogum yapacagi icin yanina yardim etmek icin bir 4 ayligina gelmistim.Ilk kez yurt disina cikmisim ve sifir ingilizce.
Birgun ablam evde yemek yapiyirdu maydonoz bitmis sen gidip alirmisin manavdan dedi.
Tamam dedim.Bana ingilizce nasil isteyecegimi soyledi "one bunch parsley"diyeceksin dedi.
Neyse ben gittim manava adam sordu ne istiyirsun diye bende adama "six punch parsley"dedim.
Bunch demet punch da yumruk demek bu arada..
Adamdan 6 tane yumruk istemisim..hayir neden 6 onuda bilmiyorum..adam verdi elimde 6 demet maydonoz ve geride veremiyirum.aldim geldim eve.adamda guldu halime ablam sok tabi 6 demet niye diye)))

Bir ara bir uygulama vardı seyircisiz oynama cezası alan takımların maçlarına kadınlar ve çocuklar giriyordu. Ben Galatasaraylıyım. Fenerbahçe ceza almıştı sıradan bir takımla oynayacaktı. Kızlar fazladan bana da bilet almış. Çok ısrar ettiler gideyim dedim. Kale arkasındayız tezahüratlar gırla gidiyor. Fenerbahçe kalesinin tam arkasındayız karşı takım gol pozisyonuna girdi çığlık kıyamet kadınlarda. Kaleci golü kurtardı ben kendimi tutamadım:
-Tühhhh beee!! Dedim

O kadar içten söyledim ki

Birden çevrede sessizlik oldu önümdeki külhanbeyi kılıklı kafasında sarı lacivert peruk olan amigo abla arkasını döndü. bunlar saniyenin onda birinde oluyor tabii. Benim dizlerime bir sıcaklık çöktü ter bastı birden hızla arkamı döndüm ben de arkaya doğru "Hangi densizdi o?" dedim abla çok sinirli tabii küfür etti arkama doğru "Aramızda bazı yav.aklar var." falan dedi
Sakinleşemedi bir türlü benim elim ayağım titredi ama yanındakiler sakinleştirdi maça döndü. Ben de maç bitene kadar oturdum gıkımı çıkartamadım

Öncelikle çok geçmiş olsun.
Liseden mezun olduktan sonra yaz tatilin de aile dostumuzun dükkanın da geçici işe girmiştim.
İlk iş deneyimim, senetle alışveriş yapanlar günü gelince senet ödemelerini yapmaya geliyorlar.
Bir gün yaşlı bir teyze geldi, taksitli senetle alışveriş yapmaya, seçti, beğendi
İş imza kısmına geldi
Şuraya imza atarmısın teyzecim dedim
Kızım ben imza atamam okumam yazmam yok dedi
Bende kadına dert ettiğin şeye bak teyzem, imza atamıyorsan parmak atarsın dedim.
Kadın şok, ben rezil, patron gülmekle gülmemek arasında
Öyle bir deneyimsizlikti benim için ama hiç unutamam :)

vayy

damada bak

müthiş

bu adamın sonra da atraksiyonlu hareketleri vardır ya

kız isterken bunu yapan sonra neler yapmaz

Sen var ya muhteşem bir insansın.
Sen beni güldürdün Allahım da seni güldürsün inşallah.
Allahım senden razı olsun inşallah...

Hahaha "arkaya donup hangi densizdi o"demenize cok guldum ama super fikirmis )))

Ben anlatayım.

Evvel zaman içinde kalbur saman içinde alt komşumla pekçok şahidin gözü önünde kavga ettim. Bu kavgadan 5-6 saat sonra balkonda sigara içerken yanlışlıkla kültablasını kafasına düşürdüm.

-Ertesi gün-
Bir gün önceki tatsız olaydan ve talihsiz kazadan sonra alt komşuma 1 kilo baklava götürdüm.

-Yine ertesi gün-
Bir gün önceki baklava olayını unutup alt komşumu asıl kavga sebebimiz olan gürültü nedeniyle zabıtaya şikayet ettim.

Evet dengesiz olduğumu söylerler.

Aklima gelen tek şey.

Futbol maçı izliyorduk kalabalikca. Ben pek sevmem.. spiker surekli "bi ses var" deyip duruyor.

Bende iyice gıcık olmaya başladım. Neden öyle diyorki diyorum içimden.

En son dayanamadim eşime neden bi ses var diyor dedim..

Adam dondu kaldi sonra acayip gulmustu biraz utandiydim

Meger o futbolcu "diego biseswar" mış.

Hayatta unutmam artik tipini adini.

Ay bak yine geldi aklıma ilk çocuk tecrübesizliğim.Gecen kalma uykusuzum.İşe de başlamıştım.Sağolsun annem baktı çocuklarıma.Neyse üstümü giydim kıştı uzun montuda giydim.İşe geldim 2-3 saat sonra vc ye gittiğimde pantolumu tersten giydiğimi gördüm.Bildiğin dikişler dışardaydı yani.Allah ım kimse görmemiştir inşallah diye baya dua etmiştim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…