Komik mi komik..

aaa eşimin koca adamken çorap anısı var

onunki daha da garip

kurutma makinasında kazağı kururken içine bir de çorap kaçmış

sonra o da giyip çıkmış sonra da çorabı düşmüş kazağının arasından iş yerinde

hala güleriz de iyi ki kadın çorabı değildi diye de ekleriz

düşünsenize bir kadın çorabı düşseydi ömür billah milletin dilinden kurtulamazdı

Benim esim tatilde sortunun altinda donunu unuttu ve cikti disari..birde denize girmezmi o halde..bir cikti sular dinmek bilmiyor haha cok gulmustum haline))

ayy çıtçıtlı body olayını bende yaşamıştım. unutmuşum alttan geçirmeyi çok kötü rezil olmuştum. hala çıtçıt fobisi var bende :)) bide dışarda nasıl oldu anlamadım telefon cebimde kalmış alaturka tuvalete telefonumu düşürmüştüm. sonra çıkaramadım. elimi de sokmak istemedim. devamını anlatamıcam

Süpersin yaa

Ayyy o telefona icim giderdi alamadinmi?))

Bir kere bir akrabanın kızı kocaya kaçmış ortalık karışık babam çok sinirli kızın annesine babasına kızıyor işte buna onlar sebep oldu diye.
Salak ben niye dediysem birden "Ay sus baba kınama senin de kızın var sonuçta ne olacağını bilemezsin." dedim.
Babamın tek kızı var o da benim Sonra odadan nasıl kaçtım hatırlamıyorum

Ay sen cok yasa emi..o kadar cok guldum ki yazdigin her aniya..muthissin valla )))

Ben surekli boyle gaflar yapar rezil olurum, daha bu yaz tatilde plaj barindan iki bira aldim ellerimde biralar birden bikinimin arkasi koptu tak diye acildi, onu kapatcam diye iki bardak birayi ustume boca ettim, sonuc: elleriyle bikinisini memelerinde tutan bu arada elindeki bos bardaklari hala birakmayan, sortundan ve pacalarindan sari ve kopuren bir sivi akan kadinin drami

Haha bu tur bir olay benimde basima gelmisti bende dayima atmisim mesaji..esime yaziyorum diye..Aksam olsada eve gelsen neler hayal ediyorum bir bilsen seklinde bir mesaj hemde..ayyy nasil utanmistim anlatamam ))

Bu yüzdendir ki asla böyle mesajlar atamıyorum
Nasıl iştir bu arkadaşlar. Bide nasil afilli sözler öyle

Ben de bir gün ortağım yanımda.
Birine işi düşmüş ve o kişiyi eşim tanıyor.
O yüzden maddiyat kısmını ona bıraktık halletsin diye.
1500 demişti. Eşim sonra aradı 2000tl dedi. Ben tabi ortağına diyemiyorum işler değişmiş diye.
O onda kocama mesaj attım gizliden. "1500 demistin. Şimdi 2000 nasil derim. Cabuk hallet bu işi çocuk karşımda oturuyor" diye.

Arkadaş demez mi ay sen mi bana mesaj attın diye. Rezillik.

Bir gün de patronuma atmıştım 4 sene önce falan.
Bi festival vardı. 4 çalışaniz diğerleri dedi biz gidicez. Patron izin verdi. Tabi ben de alemin enayisi ben miyim diye düşündüm. Çıktım dedim ben de gidicem. Patron da şaşırdı. Diyor sen yıllardır hiç gitmedin buna, sevmezsin ki. Ben de yok bu defa gidecem diyorum. Tamam dedi izin verdi.

Çıktım bindim bi taksiye. Eşimi aradım meşgule attı. Ben de mesaj yazdim. " Ahmet'e ( patronun adını da direkt yaziyorum bey falan yok ) festivale gidicem dedim çıktım. Herkes gitti alemin bi enayisi ben miyim kalayım. Eve gidiyorum sen de gel. Şuraya gidelim şöyle yapalım canım aşkım vs. yazdim yolladim.
Bi baktım ki tamam diye cevap geldi. Alla alla diyorum niye yorum yapmamış. Bir baktım tamam yazan patronummuş

Son düzenleme:

ayyy ben hiç duymamışım adını ama çok hoşuma gitti

Çalıştığım dönemde yanıma üniversitenin yüksekokulundan stajyer geldi.Tıbbi labrotuvar bölümünden nasıl saf bi kızcağızdı :)

Çalıştığımız test kitlerinin içinde nem olmaması için küçük kapsül nem alıcar olur.
Birgün bu kızcağız bunların ne işe yaradığını sordu.
Bende nem alıcı olduklarını yazın koltuk altlarımıza koyup terlemeyi önlediğini söyledim.
Kız bir sevindi
Sanırım 2 poşet nem alıcı biriktirmişti

Bu da böyle bi anımdır.

Benim esim tatilde sortunun altinda donunu unuttu ve cikti disari..birde denize girmezmi o halde..bir cikti sular dinmek bilmiyor haha cok gulmustum haline))

seninki unutup girmiş

biz tatilde iken bir adam şortunu çıkarıp donunu çıkarıp şortunu giyip öyle girmiş denize

eşim hep kaçırdın diye anlatır

ben oğlanla denizde isim eşim plajda imişşş

aaaa

alsa komik anı

kk da diğer kadınlardan birine yatakta bekliyorum diye yazdım diye anlatırsın

aramızda kilometreler var

farklı kıtaların insanıyız diyeyim ben de bari
Hahaha valla oyle oldu:)))
Ay birde kadin kadina tovbe estafirullah ))))

Resmen felaket :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…