- 1 Mayıs 2017
- 2.329
- 6.599
- 158
- 40
- Konu Sahibi Mayflower75
-
kolay kolay anlatmazdim ama yazayimda gulun.cok kucugum ya ilkokul ya ortaokul baslari hatirlamiyorum. eve gelince pantolon yada tayt ic camasirimla cikarir camasiri kirlilige atmaya usenir pantolonun icinde birakirdim.annem az soylenmezdi birakma dye dinleyen kim....birgun kardesimle bakkala gidiyoz pacamdan birsey dustugunu hissettim ve o anda bir amcanin bagirmasi bir oldu.kizim birsey dusurdun...ve ben dondum baktimki benim kilot sokak ortasindabenim degil o dedim senin senin senden dustu dedi hic birsey demeden kactim. ders oldu bana....ay rezaletmis hakkaten
Canim cok sagol su an brnde hepinizin sayesinde gunlerdir ilk kez kahkalar atiyorum.Ayy allah razi olsun hepinizdenBu arada büyük geçmiş olsunMayflower75
Allahım tez zamanda şifa versin inşallah.
Bende de çok vardır da gülmekten aklımı toplayamadım.
Benim esim tatilde sortunun altinda donunu unuttu ve cikti disari..birde denize girmezmi o halde..bir cikti sular dinmek bilmiyor haha cok gulmustum haline))aaa eşimin koca adamken çorap anısı var
onunki daha da garip
kurutma makinasında kazağı kururken içine bir de çorap kaçmış
sonra o da giyip çıkmış sonra da çorabı düşmüş kazağının arasından iş yerinde
hala güleriz de iyi ki kadın çorabı değildi diye de ekleriz
düşünsenize bir kadın çorabı düşseydi ömür billah milletin dilinden kurtulamazdı
benim çok var.
Utandıran anlar olarak konu başlığına bir el atıyorum :)
Hastanede çalışıyordum şu banko hasta karşılama-yönlendirme kısmında.
Telefonda bir hastayla konuştum tamam dedim kapattım. Kapattığım gibi bir hasta geldi önüme.
Hastanın yüzüne bağırarak Alo dedim hoşgeldiniz diyeceğime :)
rezillik.
diğer anılarımdan birisi :
Üniversitede böyle giyinmişim ceket tayt falan havalı havalı yürüyorum
5 6 kızız.
Bahçede önümüzdeki masalarda benimde beğendiğim çocuğun olduğu erkekli gruplar var.
Arkadaşım arkadan ayağıma bastı ve benim ayağımdaki babet birden çocukların önüne fırladı taaa 3 metre uzağa.
Herkes güldü tabi.
çok utanmıştım
wcden çıkınca çıtçıtlı badiler oluyor ya atlet şeklinde
onu iç çamaşırının altına çıtçıtlayacağıma pantolonun üstüne çıtçıtlamışım
pantolon üstüne beyaz külot giymiş gibi markete gittim
yazık ki ne yazık annem eve geldiğimde farketti
bende diyorum bu insanlar niye bana bakıyor..
aklıma geldikçe yazacağım
çok geçmiş olsun.
ah bir de:
Şuan çalıştığım şirketin bahçesinde camdan yansımama bakıp allahım ne güzel giyinmişim diye kendimi severken takılıp yere çakıldım.
ne kadar utandığımı anlatsam azdır
Ayyy o telefona icim giderdi alamadinmi?))ayy çıtçıtlı body olayını bende yaşamıştım. unutmuşum alttan geçirmeyi çok kötü rezil olmuştum. hala çıtçıt fobisi var bende :)) bide dışarda nasıl oldu anlamadım telefon cebimde kalmış alaturka tuvalete telefonumu düşürmüştüm. sonra çıkaramadım. elimi de sokmak istemedim. devamını anlatamıcam
Ay sen cok yasa emi..o kadar cok guldum ki yazdigin her aniya..muthissin vallaBir kere bir akrabanın kızı kocaya kaçmış ortalık karışık babam çok sinirli kızın annesine babasına kızıyor işte buna onlar sebep oldu diye.
Salak ben niye dediysem birden "Ay sus baba kınama senin de kızın var sonuçta ne olacağını bilemezsin." dedim.
Babamın tek kızı var o da benimSonra odadan nasıl kaçtım hatırlamıyorum
o an ilk aklıma gelen lavaboya ardımdan kimseye girmemesi ve olayı iş arkadaşlarımdan saklamaktı :) utana sıkıla görevli abladan rica etmiştim sopayla çıkarmıştı. çöpe atsam daha iyiymiş çünkü bozuldu :)))Ayyy o telefona icim giderdi alamadinmi?))
Bir gün annemlerdeyim eşime “günaydın kocacım, seni çok özledim anladın mı” diye mesaj attım ama meğerse amcama atmışım, yerin dibine girdim, amca kusura bakma dedim. O da “kızım ben cahil değilim anlarım olur öyle şeyler” demişti daha da utanmıştım :)))))
Haha bu tur bir olay benimde basima gelmisti bende dayima atmisim mesaji..esime yaziyorum diye..Aksam olsada eve gelsen neler hayal ediyorum bir bilsen seklinde bir mesaj hemde..ayyy nasil utanmistim anlatamam ))
Canim cok sagol bekliyorum burada tam yatak odasinda yatakta..
Ay verdigim cevaba bak okuyanda ne sanacak :)))
Aklima gelen tek şey.
Futbol maçı izliyorduk kalabalikca. Ben pek sevmem.. spiker surekli "bi ses var" deyip duruyor.
Bende iyice gıcık olmaya başladım. Neden öyle diyorki diyorum içimden.
En son dayanamadim eşime neden bi ses var diyor dedim..
Adam dondu kaldi sonra acayip gulmustu biraz utandiydim
Meger o futbolcu "diego biseswar" mış.
Hayatta unutmam artik tipini adini.Eki Görüntüle 2059211
Benim esim tatilde sortunun altinda donunu unuttu ve cikti disari..birde denize girmezmi o halde..bir cikti sular dinmek bilmiyor haha cok gulmustum haline))
Hahaha valla oyle oldu:)))aaaa
alsa komik anı
kk da diğer kadınlardan birine yatakta bekliyorum diye yazdım diye anlatırsın
aramızda kilometreler var
farklı kıtaların insanıyız diyeyim ben de bari
Resmen felaket :))Bu yüzdendir ki asla böyle mesajlar atamıyorum
Nasıl iştir bu arkadaşlar. Bide nasil afilli sözler öyle
Ben de bir gün ortağım yanımda.
Birine işi düşmüş ve o kişiyi eşim tanıyor.
O yüzden maddiyat kısmını ona bıraktık halletsin diye.
1500 demişti. Eşim sonra aradı 2000tl dedi. Ben tabi ortağına diyemiyorum işler değişmiş diye.
O onda kocama mesaj attım gizliden. "1500 demistin. Şimdi 2000 nasil derim. Cabuk hallet bu işi çocuk karşımda oturuyor" diye.
Arkadaş demez mi ay sen mi bana mesaj attın diye. Rezillik.
Bir gün de patronuma atmıştım 4 sene önce falan.
Bi festival vardı. 4 çalışaniz diğerleri dedi biz gidicez. Patron izin verdi. Tabi ben de alemin enayisi ben miyim diye düşündüm. Çıktım dedim ben de gidicem. Patron da şaşırdı. Diyor sen yıllardır hiç gitmedin buna, sevmezsin ki. Ben de yok bu defa gidecem diyorum. Tamam dedi izin verdi.
Çıktım bindim bi taksiye. Eşimi aradım meşgule attı. Ben de mesaj yazdim. " Ahmet'e ( patronun adını da direkt yaziyorum bey falan yok ) festivale gidicem dedim çıktım. Herkes gitti alemin bi enayisi ben miyim kalayım. Eve gidiyorum sen de gel. Şuraya gidelim şöyle yapalım canım aşkım vs. yazdim yolladim.
Bi baktım ki tamam diye cevap geldi. Alla alla diyorum niye yorum yapmıştı. Bir baktım tamam yazan patronummuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?