- 24 Aralık 2015
- 4.405
- 6.191
- 158
- Konu Sahibi Oglak kizi
-
Bayramda ziyaret etmemeleri kötü olmıs ama evi kız tarafına yakın tuttular diye Kızan kaynanada iyi niyet aramam ben.Eşimin yakın erkek arkadaşı dün evlendi, allah Mesut etsin, ben nikahtan çıkınca erkek arkadaşının annesinin evine gittim muhabbet etmeye, teyze bana içini döktü, gelinle damat şimdiden bayramda erkek tarafını ziyaret etmemişler, sadece kız tarafı büyüklerini etmişler ve evi kızın ailesinin yanından tutmuşlar, teyzede buna sinirlendiği için davetiyeleri akrabama dağıtmam demiş gidin kendiniz dağıtın yüzlerini gördüğünüz yok, gelin arıyor neden dağıtmıyorsun, o da bu yüzden diyor, gelin o zaman bende sizi evime almam kapı duvar yaparım diyip yüzüne kapatıyor, oğlu da annesini arayıp kızı neden ağlattın sen diye hesap soruyor, evet üzücü ama neden mi anlattım dert edindim, kendime bakıyorum her fedakarlığı yapan benim oysa ne gelinler var, eşimin ailesinin yaptıklarından sonra hala yüzlerine bakıyorum, eşim adam gibi arkamda duramadı hiç
Neler yaptım ben, anlaması için, güzellikle konuştum, kırdım döktüm bağırdım, gene de olmadı, ailesi ne konuşsa ne yapsa zaten öyle demek istememiş oldular, asla karısını korumadıBekarım ama şu forumdan anladığım kadarıyla eşiyle ailesi arasında denge kuran erkek yok galiba
Oğlu o gun evlenmiş,butun isleri bitirmiş ilk günden gelinin dedikodusunu yapmış kvde.Eşimin yakın erkek arkadaşı dün evlendi, allah Mesut etsin, ben nikahtan çıkınca erkek arkadaşının annesinin evine gittim muhabbet etmeye, teyze bana içini döktü, gelinle damat şimdiden bayramda erkek tarafını ziyaret etmemişler, sadece kız tarafı büyüklerini etmişler ve evi kızın ailesinin yanından tutmuşlar, teyzede buna sinirlendiği için davetiyeleri akrabama dağıtmam demiş gidin kendiniz dağıtın yüzlerini gördüğünüz yok, gelin arıyor neden dağıtmıyorsun, o da bu yüzden diyor, gelin o zaman bende sizi evime almam kapı duvar yaparım diyip yüzüne kapatıyor, oğlu da annesini arayıp kızı neden ağlattın sen diye hesap soruyor, evet üzücü ama neden mi anlattım dert edindim, kendime bakıyorum her fedakarlığı yapan benim oysa ne gelinler var, eşimin ailesinin yaptıklarından sonra hala yüzlerine bakıyorum, eşim adam gibi arkamda duramadı hiç
Neler yaptım ben, anlaması için, güzellikle konuştum, kırdım döktüm bağırdım, gene de olmadı, ailesi ne konuşsa ne yapsa zaten öyle demek istememiş oldular, asla karısını korumadı
Canım sıkıldı dedikodu yapalım diyorsunuz yani, peki.Eşimin yakın erkek arkadaşı dün evlendi, allah Mesut etsin, ben nikahtan çıkınca erkek arkadaşının annesinin evine gittim muhabbet etmeye, teyze bana içini döktü, gelinle damat şimdiden bayramda erkek tarafını ziyaret etmemişler, sadece kız tarafı büyüklerini etmişler ve evi kızın ailesinin yanından tutmuşlar, teyzede buna sinirlendiği için davetiyeleri akrabama dağıtmam demiş gidin kendiniz dağıtın yüzlerini gördüğünüz yok, gelin arıyor neden dağıtmıyorsun, o da bu yüzden diyor, gelin o zaman bende sizi evime almam kapı duvar yaparım diyip yüzüne kapatıyor, oğlu da annesini arayıp kızı neden ağlattın sen diye hesap soruyor, evet üzücü ama neden mi anlattım dert edindim, kendime bakıyorum her fedakarlığı yapan benim oysa ne gelinler var, eşimin ailesinin yaptıklarından sonra hala yüzlerine bakıyorum, eşim adam gibi arkamda duramadı hiç
Bu yüzden değer göremiyorsunuz. Sanıyor musunuz ki “aa bu kız her şeye rağmen ayrılmadı demekki çok seviyor e hadi değişelim biz artık” diyecekler.eşimin ailesinin yaptıklarından sonra hala yüzlerine bakıyorum, eşim adam gibi arkamda duramadı hiç
He vallahiBu devirde oyleler yaraniyor daha anlasilmadi mi ?
Çünkü bir taraf sürekli baskın olmak istiyor. E diğer tarafta ben dış kapının dış mandalı mıyım? Diyor. Arada erkekler kalıyor işte. Kim bilir karısı konuyu nasıl anlattı kocasınaBekarım ama şu forumdan anladığım kadarıyla eşiyle ailesi arasında denge kuran erkek yok galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?