Komik

Oglak kizi

✝️
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2015
4.405
6.191
158
Eşimin yakın erkek arkadaşı dün evlendi, allah Mesut etsin, ben nikahtan çıkınca erkek arkadaşının annesinin evine gittim muhabbet etmeye, teyze bana içini döktü, gelinle damat şimdiden bayramda erkek tarafını ziyaret etmemişler, sadece kız tarafı büyüklerini etmişler ve evi kızın ailesinin yanından tutmuşlar, teyzede buna sinirlendiği için davetiyeleri akrabama dağıtmam demiş gidin kendiniz dağıtın yüzlerini gördüğünüz yok, gelin arıyor neden dağıtmıyorsun, o da bu yüzden diyor, gelin o zaman bende sizi evime almam kapı duvar yaparım diyip yüzüne kapatıyor, oğlu da annesini arayıp kızı neden ağlattın sen diye hesap soruyor, evet üzücü ama neden mi anlattım dert edindim, kendime bakıyorum her fedakarlığı yapan benim oysa ne gelinler var, eşimin ailesinin yaptıklarından sonra hala yüzlerine bakıyorum, eşim adam gibi arkamda duramadı hiç

Eşimin yakın erkek arkadaşı dün evlendi, allah Mesut etsin, ben nikahtan çıkınca erkek arkadaşının annesinin evine gittim muhabbet etmeye, teyze bana içini döktü, gelinle damat şimdiden bayramda erkek tarafını ziyaret etmemişler, sadece kız tarafı büyüklerini etmişler ve evi kızın ailesinin yanından tutmuşlar, teyzede buna sinirlendiği için davetiyeleri akrabama dağıtmam demiş gidin kendiniz dağıtın yüzlerini gördüğünüz yok, gelin arıyor neden dağıtmıyorsun, o da bu yüzden diyor, gelin o zaman bende sizi evime almam kapı duvar yaparım diyip yüzüne kapatıyor, oğlu da annesini arayıp kızı neden ağlattın sen diye hesap soruyor, evet üzücü ama neden mi anlattım dert edindim, kendime bakıyorum her fedakarlığı yapan benim oysa ne gelinler var, eşimin ailesinin yaptıklarından sonra hala yüzlerine bakıyorum, eşim adam gibi arkamda duramadı hiç
Bayramda ziyaret etmemeleri kötü olmıs ama evi kız tarafına yakın tuttular diye Kızan kaynanada iyi niyet aramam ben. 😬

Iyi niyetli insanlar kısa vadede kaybeder, uzun vadede kazanir. Milletle kendinizi kıyaslamayın. Her insanın karakteri, anlayışı, görüşü bir değil. Evlendiğin kişiyle mutluysan gerisi 2. Planda kalsın.

Açıkçası bayramda kendi aile ve akrabasını ziyaret etmeyen kendi öz oğlu..
Oglunun ilişkisini neden geline yüklüyor..
Ayrıca olabilir, kızın ailesine yakın ev tutmuş olabilirler, ha keza erkek ailesine de yakın tutmuş olabilirlerdi..
Kv nin kalkıp davetiye dagitmayacagim demesi saçma olmuş, oğlu zaten eşinin tarafında, iyice sogutmus kendinden.
Burda gerekli tavrı göstermeyen, yapması gerekeni yapmayan, gelinden çok kendi oğlu.
Ama hemen geline yükleniyor malesef.

Bekarım ama şu forumdan anladığım kadarıyla eşiyle ailesi arasında denge kuran erkek yok galiba :işsiz:
Neler yaptım ben, anlaması için, güzellikle konuştum, kırdım döktüm bağırdım, gene de olmadı, ailesi ne konuşsa ne yapsa zaten öyle demek istememiş oldular, asla karısını korumadı

Oğlu o gun evlenmiş,butun isleri bitirmiş ilk günden gelinin dedikodusunu yapmış kvde.
Sokmasın zaten gelin evine onu:)

Neler yaptım ben, anlaması için, güzellikle konuştum, kırdım döktüm bağırdım, gene de olmadı, ailesi ne konuşsa ne yapsa zaten öyle demek istememiş oldular, asla karısını korumadı

Gerçekten bütün erkekler aynı mı? Yeri geldi laflar yedim oğullarını elinden alan oldum, kız mı aldık oğlan mı verdik denildi ve daha bir sürü şey söylenildi durduk yere neden dediğimde öyle demek istemediler şaka yaptılar niye hemen alınıyorsun benim ailem öyle biri değil vs... düğün istememe rağmen kp ısrarı yüzünden düğün yaptık ve takılan bütün paraları aldılar. Altınlara dokunmıcaz demişlerdi. Takılan altınları görseniz gülersiniz. Düğün videosunu izlediğimde kp elaltından altınları verdiklerini gördüm gözüne bile sokamadan suçlu ben oldum sen benim aileme hırsız mı diyorsun diye 😁 o yüzden düğün videosunun sadece başını izleyebiliyorum artık sonunu izleyince sinirlerim bozuluyor

Canım sıkıldı dedikodu yapalım diyorsunuz yani, peki.

eşimin ailesinin yaptıklarından sonra hala yüzlerine bakıyorum, eşim adam gibi arkamda duramadı hiç
Bu yüzden değer göremiyorsunuz. Sanıyor musunuz ki “aa bu kız her şeye rağmen ayrılmadı demekki çok seviyor e hadi değişelim biz artık” diyecekler.
Gördükleri senaryo “biz bu kızın ağzına da etsek gitmez çünkü değersiz, gidecek cesareti yok, yeri de yok ne yapsak yanımıza kar kalacak”

Başkalarıyla da kıyaslamayın kendinizi. Mutsuzluğunuzu büyütürsünüz.

İmrenerek anlattığınız olay örgüsü baştan sona yanlışlarla dolu. Kv’de gelin de hatalı.
Ve söylediğinizin aksine, böyle bir olayda ailesine sırtını dönen damat benim gözümde ‘hayırsızdır’.
Böyleleri suyun aktığı yöne kürek çekerler, yarın ne olacağı hiç belli olmaz. Bir anda karısı hatalı olur, siler atar.

Önemli olan denge.

Bekarım ama şu forumdan anladığım kadarıyla eşiyle ailesi arasında denge kuran erkek yok galiba :işsiz:
Çünkü bir taraf sürekli baskın olmak istiyor. E diğer tarafta ben dış kapının dış mandalı mıyım? Diyor. Arada erkekler kalıyor işte. Kim bilir karısı konuyu nasıl anlattı kocasına

Kayınvalidenin size anlatması hiç hoş değil. Ayrıca takıldığı noktalarda da haklı değil. Evi erkek ailesine yakın tutsalardı yine sorun edecek miydi? Akrabaları dolaşmayan da kendi oğlu. Oğlunun nişanlısı hangi akrabaların dolaşılacağını bilmez ki. Gelin adayının tek hatası telefonda fevri cevap vermesi. Ama konuşma nasıl ilerledi de o cümle kuruldu bilinmez.

Yine beklentisi arşta ve küçük meselelerden olay çıkaran bir kayınvalide.

Back
X