• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

komik

Mamurez

Guru
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2010
342
-5
318
insanlardan sevgi dilenir oldum.ben ya ben evet ta kendisi.2 güzel söz duymak için yalvarır hale geldim.bu kadar değersizmişim.ben bu hale nası geldim.yılların istediği neydiki benden.hep ağladım hep yalnız kaldım.ne yapıcam ben kendimi kime anlatıcam.

insanlardan sevgi dilenir oldum.ben ya ben evet ta kendisi.2 güzel söz duymak için yalvarır hale geldim.bu kadar değersizmişim.ben bu hale nası geldim.yılların istediği neydiki benden.hep ağladım hep yalnız kaldım.ne yapıcam ben kendimi kime anlatıcam.

nolduuu :44::44::44::44::44:

zorla söylenen sözden hayır gelmez

Komik degil ki?.....................

ssen kendine değer vermezsen başkaları hiç vermez senin kendine olan inancın gözlerinden yüzünden yansır insanlara kendini sev boşuna gelmedik bu dünyaya.. ne güzel sözü bekliyosun? sevildiğini mi ya yanlış kişilerden bekliyor olabilirsin rotanı değiştir en güzel sözü sen kendine söyle BAŞARDIM GÜÇLÜYÜM SEVGİ DOLUYUM gibi.. değmiyorsa üzülmeye de değmez. Ama bazen herkes sevgisini söyleyemez gerek duymaz bazı ebeveynler bazı kocalar kardeşler ama hep yanındadırlar unutma :))

ailen var mı, sağlığın yerinde mi? tamamdır. çalış kendine ait ev kur spora yazıl el sanatları kursuna git ya da gitme kendin evde üretmeye çalış. ben bi atansam neler yapıcam. zorla sevgi olmuyo önce kendine güven, sev. bir kekle bile mutlu olabilmeli insan...

Sağlığın yerinde ve annecin babacın hayatta ise daha ne istersin.
Sevgi dediğin beklemekle gelmiyor...
Kimsenin seni sevmesini bekleme.
Yeri ve zamanı gelince sevileceksin sen de...
Şimdi benim de sevenim yok ama neden böyle demiyorum.
İyi var dediğim anne babam ve sağlığım yerinde çok şükür.
İyi tarafından bak biraz da.
Yorma kendini lütfen...

Back
X