arkadaşlar bende bu şampuanı alalı 2 hafta oldu ama saçımın önlerinde ve enselerimde kepek oluyor özellikle saatlerce ovalıyorum iyice duruluyorum çünkü köpüklü kalırsada kepek olduğunu biliyorum ama maalesef aynı anca hergün yıkarsam biraz kayboluyor anlamadım saçı yumuşattığı doğru ama çok çok iyi gelmedi bana bir fikri olan var mı? kullanıpta bende zeytinyağlısını aldım kepeğe iyi gelir diye ama anlamadım bu işi.....ayrıca içinde dimethicone var arkadaşlar iyi bakın bende alırken yok sanıp aldım ama eve gelince baktım var.hemen hemen her şampuanda var markette baktım.pantenede dovede hobbyde elidorda elsevede komilide var...dimethicone çok çeşitli yazılışı var içindekilerde yazıların sonunda cone yazıyorsa içindekilerde o dimetchonedir işte ....oof ooof bu saçlar adamı? bitirir...
canm çok çeşidi vardı sen hangisini aldın hepsi %100 zeytinyağlı..ben yağlı saçlar için olanını kullanıorm onda yok dimethicone(silikon)..
cildin kuruysa yanlış bi çeşidini almış olabilrsn belkide bnde öle bişey yapmadı.
hatta çoğu kepek önleyici o çeşidinden al istersen..yerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?