Şampuan ve Saç Kremleri Komili zeytinyal sampuan

bende kullanıyorum zeytınyaglı ve ısırganotlu memnunum aslında ama sac kremı kullanmadan cıkarasan sacı serrtlestırıyo gıbıme geldı nıye oyle oluyokı bı bılen varsa yazarmısınız

ya benim saçlarıma pek ii gelmedi iie yağlandırdı saçımı %100 zeytinyağlı olanı.bide yağlı saçlara olanından almıştım off off ben bide bitkiselleri denicem bakalım

ben çok memnunum bu şampuandan daha ilk yıkamamda bile krem kullanmama gerek kalmadı blseydim kestrmeden önce kullanırdım gtti belimdeki saçlarım umarım zeytnyağlı-ballısı onarır saçlarımı :Saruboceq:

benimde saclarim kivircik ve dökülüyo..normal saclar icin olanini aldim (zeytinyagi ve kina) nerdeyse 1 aydir falan kullaniyorum..bence guzel gibi yumusatiyo en azindan..ama saclarim kivircik oldugu icin banyoda tararken hep sac kremi kullanirim..

bende aldım..yağlı saçlar için olanından, dediğiniz maddeden yok alırken özellikle baktm.fakat paraben var parabende zararlı deilmidir bilginiz varmı??

arkadaşlar bende bu şampuanı alalı 2 hafta oldu ama saçımın önlerinde ve enselerimde kepek oluyor özellikle saatlerce ovalıyorum iyice duruluyorum çünkü köpüklü kalırsada kepek olduğunu biliyorum ama maalesef aynı anca hergün yıkarsam biraz kayboluyor anlamadım saçı yumuşattığı doğru ama çok çok iyi gelmedi bana bir fikri olan var mı? kullanıpta bende zeytinyağlısını aldım kepeğe iyi gelir diye ama anlamadım bu işi.....ayrıca içinde dimethicone var arkadaşlar iyi bakın bende alırken yok sanıp aldım ama eve gelince baktım var.hemen hemen her şampuanda var markette baktım.pantenede dovede hobbyde elidorda elsevede komilide var...dimethicone çok çeşitli yazılışı var içindekilerde yazıların sonunda cone yazıyorsa içindekilerde o dimetchonedir işte ....oof ooof bu saçlar adamı? bitirir...

canm çok çeşidi vardı sen hangisini aldın hepsi %100 zeytinyağlı..ben yağlı saçlar için olanını kullanıorm onda yok dimethicone(silikon)..
cildin kuruysa yanlış bi çeşidini almış olabilrsn belkide bnde öle bişey yapmadı.
hatta çoğu kepek önleyici o çeşidinden al istersen..yerimseniben

canım benim aldığım kuru ve yıpranmış saçlar için olanı yavruağzı olanı bal karışımlısı ama hiç bi işe yaramadı saç diplerimin gerildiğini hissediyorum sadece yumuşatıyor ama kepeği önlemedi....

arkadaşlar bugün daha önce kullandığım komili şampuanın kuru saçlar için olanını aldığımı anladım gittim markete komili zeytin yağlı ve ısırgan otlu kepeğe karşı mavi şişesinden aldım bugünden itibaren kullanmaya başlicam bakalım saçıma bu iyi gelcekmi ayrıca bu çeşidinin içinde dimethicone yok ama diğerinde vardı :çok üzgünüm: güzel haberlerle görüşmek üzere sositososito sengözlerimebaksanab

Bugün inceledim bu şampuanı ne kadar çok çeşidi var :1shok:
Yok mu başka yorumlar kullananlar fiyatıda çok uygun CADIARZU

vallahi ben bu şampuan çıktığından beri kullanıyorum çok amaçok memnunum saçlarım bu şampuan sayesinde kendine geldi ben boyalı saçlarım için yıpranmış saçlar için olandan kullanıyorum gerçekten bence mükemmel ben tavsiye ederim kullanın pişman olmayacaksınız

Komilinin saç kremi de var mı kızlar? Ben Dfn garlı kullanıyorum, çok memnunum. Saçlarım yağlı komiliyi merak ettim en azından kremini denemek istiyorum varsa...

iğrenç yaptı saçlarımı kepekte yaptı şimdi bırakıp organiccum denicem.şişeleri evde duruyor boşu boşuna para verdim bal karışımlısıyla ısırgan otlu kepeğe karşısına....:umursamaz:

kızlar benim kullanmadığım şampuan kalmadı.En ucuzundan en pahalısına kadar hepsini kullandım.Hem de uzunca bir süre yani kısa bir süre kullanıp bırakmadım.Yoksa sonuç alınmıyor zaten.Şampuanların içerikleri aynıdır genelde.Bi kaç madde oynar.Kokusunu beğendiğiniz şampuan iyidir derler.İÇerik aynı olduğu için.Ama bu bende nedense hiç tutmadı.En son aldığım komili gerçekten fark yarattı.Yağlı bir saç yapım olduğu için zeytinyağlı ve yeşil çaylı olanından aldım.Gerçekten saçlarımı yumuşacık ve ipeksi yaptı.Üstelik kolay şekil alıyor.Kokusuda saç düzleştirici dahi kullanmama rağmen çıkmadı 24 saat.Ben memnun kaldım komiliden..

Saç kremi var evet ama ben her markette bulamıyorum ne şampuanı ne saç kremini Düzce de sadece migrosta buldum. 1 haftadır kullanıyorum ve çok memnun kaldım. dökülmesinide azalttı.

evet şampuanımı buldummmm:hulya:

kullanmadığım marka kalmamıştı artık.. saç tipim yağlı, hemde fazlaca, 24 saat dayanmadan yapışıodu saçlar kafama:bbo:

ama artık komili kullanıorum yaklaşık 1 aydır ve 2gün rahat kullanıorum saçlarımı. ayrıca içine 2 adet bepanthene ampul 2 adet evigen ampul kırdım yumuşacık oldu saçlarım..

komili yeşil çaylı olanını kullanıorum..

elidor kullanıyodm bnde 7 uzmanın yaptığından hiç beğenmedim kaşınıyo kafam ne biçim =(((

değiştiricm şampuanımı komili alıcm bnde

arkadaşlar ben de aldım bugün komili ama benim aldığım normal saçlar için olanından. zeytinyağı ve kına diye yazıyor üzerinde. galiba herkes benim aldığım şampuan hariç diğerlerini alıp kullanmış. yok mu içinizde kına özlü kullanan :) :kedi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…