Şampuan ve Saç Kremleri Komili zeytinyal sampuan

ben uzunca bir süredir kullanıyorum. yumuşacık yapıyor saçlarımı. çok memnunum. ama tabii herkeste farklı sonuçlar yaratabilir.

Ben de hiç memnun değilim. Saçlarımı inanılmaz yağlandırdı. Hayatımda ilk defa saç yağlanması nedir bu şampuanda gördüm.. Bana iyi gelmedi açıkcası..

ben de memnun kaldım. yumuşacık yaptı kuru kalın asi saçlarımı. kokusu da çok güzel ve kesinlikle kalıcı.

bende ince telli saçlar için olanından aldım,kremsiz. şimdilik memnunum :))

ben şu an otacının ısırganlısını kullanıyorum ve saçımda hiçbir düzelme olmadı. hala yağlı. 2günde bir yıkamak zorundayım. ayrıca kepeklenmede başladı saçlarımda. zaten ince telli delirmek üzereyimm. bir sürü şampuan denedim hiçbiri düzeltmedi. şuan komiliyi düşünüyorum ama tırsıyorum da. ne zor şu saç bakımı !:2:

artık kullanmıyorum Komiliyi..ilk başlarda iyiydi,sonra saçlarım kötüoldu..
forumdaki bir arkadaşımın tavsiyesiyle dove yeni seri,onarıcı aldım..memnunum şimdilik..

bende aldım ısırgan otlusunu bakalım, ısırgan otuda saçımı uzatır belki diye:)

bugün kullandım ısırganotlusunu.. nefis bi kokusu var yumuşack yaptı krem bile kullanmadım banyoda bayıldım

Bende Zeytinyaglı ve Ballı, Kuru ve yıpranmıs Saclar icin olanı kullanıyorum cok memmunum saclarımı yumusacık yapıyor bide kesinlikle sacını kabartmıyor Bi arkadas demis fönlü gibi duruyor diye evet kesinlikle katılıyorum benim saclarım dalgalı dalgalı fön gibi duruyor :)))

kızlar komiliyi bende çok seviyorum kokusuda harika ... yağlı saçlı olanlarda kullanabilir bence çünkü benim kardeşimin saçı yağlıydı o kullandı saçının yağı azaldı
aklıma bir şey takıldı ama şimdi bu komilinin boyalı saçlar için olanını alsam saç rengimi korur mu sizce ... benim saçımda yıpranma yok sadece yeni boyattım ve saçımın rengi korunsun istiyorum

bn daha dün kullandım.. hiç ama hiç kökürtmüyor:S

gecen hafta ince telli saçlar için olanından aldım lakin saçları dolgunlaştırmasını beklerken söndürdü daha 3 kere kullandım acaba saçın alışması mı lazım bilemedim bi saçı dolgunlaştıran şampuan bulamadım bildikleriniz varsa yazar msınız?

bende ılk cıktıgı zamanlar kullanmıstım. sacım avuc avuc dokuldu.

ben komili ısırgan otlu şampuan almak istiyorum ama içeriğinde zararlı maddeler var mı?ve de hiç kullanan zararlarını ve faydasını goren oldu mu ?

ben komili ısırgan otlu şampuan almak istiyorum ama içeriğinde zararlı maddeler var mı?ve de hiç kullanan zararlarını ve faydasını goren oldu mu ?

canım komilinin icinde silikon , sls ve deterjana koyulan maddeler var. benım sacıma hıc ıyı gelmemişti tavsıye etmem

ben de komilinin ısırgan otlusunu kullanmıstım herkes o gun bana saclarına ne yaptın diye sordu ..inanılmaz hacim verdi.

Bende komili kullanıyorum. Saçlarıma harika bir görünüm vermesine karşın çok fazla kepek oluştu kafamda. Yeni bir şampuan arayışındayım :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…