Şampuan ve Saç Kremleri Komili zeytinyal sampuan

keğe de iyi gelen var mı saçlarım kepekleniyo bazen
ama boyadan dolayı kurulukta var hangisini alsam

canım benim saçlarım da çok fenaydı ve boyalı...ablam almıştı ısırgan otlusundan(kepeğe karşı olan)bende kullandım deneme amaçlı ve sonuç ilk yıkamada bi harika cidden dalgalı fön çekmiş gibi duruyor kepeğe iyi geliyor mu bilmem yok bende,ama iyi geldiğini söyleyen arkadaşlar var...şiddetle tavsiye ederim canım...

komiliyi bende 2 haftadır kullanıyorum. gayet memnunum, saçlarım baya yumuşadı. ama anemin saçlarınıda acayip derecede sert yaptı. demekki her saç derisine göre farklı reaksiyonlar gösteriyor...

ısırganotlu olanı kullanıpta memnun kalanları görünce çok şaşırdım açıkcası yine kk de komiliyle ilgili baska bir alt başlıkta bu ürünün saçı çok sertleştirdiği yazılmıştı saç derimde egzama var ısırganotunun egzamaya ii geldiğini duymuştum ama yorumları görünce bu şampuandan vazgeçmiştim şimdi komili yağlı saçlar için olanını aldım bakalım bu nası yapcak saçlarımı:uhm:

teşekkür ederim canım
ben de hacışakir yağlı saçlar için olana başladım 1 şişe bitmek üzere
şaşırtıcı derecede memnun kaldım kepek kalmadı ama
malesef saçlarım kazık gibi oluyo
anladığım kadarıyla bana 2 si bi arada kremli şampuanlar yaramıyo
kremi sadece uçlarına sürüyorum sıvı saç kremi serum falan idare ediyorum
ama bu bitince mutlaka denicem komili kepeğe karşı etkili olanı

kızlar merhaba, bu komili şampuana bende baktım ama içinde dimethicone var dikkat ettizimi sizde biliyosunuzdur, dimethicone saça zararlı bir madde.

Evet arkadaşlar bir uzmandan dinlemiştim şampuan gibi saç bakım ürünlerinin arkasında içerik kısmında sonu one ile biten her madde saça zarar veriyomuş.

bende dün aldım arkadaşlar ilk yıkamada pek bir değişme olmadı biraz kullanınca anlıcaz bakalım artık

kızlar yağlı saçlar için olanı varmı makette baktım çeşitleri var ama özellikle yağlı saçlar için olanı göremedim

KızLarrrr zeytinyağı saç uzatır diyorlar.Ben direk zeytinyaını uygulayamam acaba bu şampuanı alıp uygulasam etki eder mi?eyvahedigeldismile Ya bana Blendax hariç hepsi berbat geliyo şampuanların... Korkuyorum alırım da kalırsa napıcam bn onu ohaoldumsmileçünkü hep öyle oldu boşuna para valla lmaz:

ben komilinin 2.kutusunu aldım dün
çok memnunum ilk seferinde boyalı saçlar için olanından almıştım ama bu sefer kuru ve yıpranmış saçlar için olanından aldım
röfleli saçlarım azıcık düzeldi bu bile çok sevindirici

şimdiye kadar bir çok şampuan denedim ama hiçbirinden memnun kalmadım en son komili şampuanı araştırdım ve almaya karar verdim ben yağlı şaçlar için olan zeytinyağ-yeşilçay karışımından aldım.kokusu harika saçlarımı yumuşacık yaptı kepekde yok yağda :teytey: çok memnunum fiyatıda çok uygun başta ucuz diye güzel olmayabilir diye düşünmüştüm ama deneyince bayıldım ben bir marketten sıvı sabun hediyesiyle birlikte 4tlye aldım herkese tavsiye ederim :dance:

bende şimdiye kadar bi çok şampuan kullandım.çok sık şampuan değiştirmek kepeğe neden oluyormuş.benim kepek olmayan saçlarımı kepek yapan ilk şampuan head & shoulders oldu inanırmısınız bi daha asla kullanmadım.sonra avon advance techniques bu da işe yaramadı kepek sorunum devam etti ve bütün şampuanlar işe yaramadı.bugün komilinin boyalı saçlar için % 100 zeytinyağlı & nar içerikli şampuanını aldım.avon naturals alacaktım fakat kampanyası biticekmiş,indirimli olarak sipariş almadı.o yüzden komili aldım bakalım inş.işe yarar.saç boyası olarakda garnierin zeytinyağlı saç boyasını kullanıyorum ve saçlarım inanılmaz parlıyor simsiyah.herkes soruo saçına krem mi sürüosun die.halbuki saç kremi şimdiye kadar sadece 3 kez kullandım.nedense pek sevmiyorum saç kremini.şampuanmda zeytinyağlı bakalm faydasını görecekmiyim

a.s.ben komili zeytinyağ-yeşilçay dan kullanıyorum içinde dimethicone nın d si bile yok sırnaşık şey kullanmaya başladığımdan beri saçlarım ve ben çok mutluyuz :) benim saçım kalın telli uzun .gür ve dolgun komili saçlarımı yumuşacık yaptı doğal bi parlaklık verdi kokusuda harika bence piyasadaki tüm şampuanlar kalksın hepsinin yerini komili alsın fiyatıda çok uydun eskiden ayda en az 10 tlm gidiyordu ufacık şişelere ben komiliyi sıvısabun hediyesiyle sadece 4 tl ye aldım :)herkese tavsiye ediyorum :1rolleyes:

ben komili zeytinyağ-yeşilçay lıdan kullanıyorum ve çok memnunun saçlarımın rengi pelin karahan gibi modelide ama çok elektrikleniyordu ve parlak görünmüyodu komiliye başladım reklamdaki kadar oldu yani :) kokusuda harika fiyatıda çok uygun herkese tavsiye ederim (saçları kalın telli,gür,dolgun ve uzun olan varsa yani bnm gibi komili zeytinyağ-yeşilçayı bir denesin derim)bir daha vazgeçemiceksiniz :)

sodium laureth sulfate kanserojen bi madde.şampuanlarda da köpürtmek amacıyla kullanılıyor.malesef şampuan reyonundaki bütün şampuanları tek tek inceledim bu madde hepsinde var.aynı zamanda duş jellerinde de var.komilinin içinde de var.avon naturals a bakıcam bi dahakine,onda yoksa avon naturals kullanıcam ama varsa komiliye devam.en zararsızı o çünkü % 100 doğal zeytinyağı olması.antioksidan olduğu için zararını öylecektir diye düşünüyorum.

evet kızlar dün ilk kez komilinin boyalı saçlar için olan şampuanı kullandım ilk kullandımda farkı hissettim diyebilirim.her banyodan sonra saçlarım avuç avuç dökülürken dün nerseyde 20 tel falan döküldü çok şaşırdım.kepek sorunum hallolmadı.keşke kepeğe karşı olanında alsaymışım ama olsun.sonuc olarak ben bu şampuanı çok sevdim kokusuda harika.

DİMETİCONE birçok şampuanda var zaten.. pantende loreal elsevde.. bi bebe şampuanlarında yok.... ya mecburen kullancaz... yada haftada bir iki şu hakiki zeytinyağlı sabunla yıkayacağız........ bende komili zeytinyağlı aldım... şimdilik iyi duruyor... bakalım.. zaten saçlarımın yapısı bozuk iyi gelir inşallah.. arada birde zeytinyağlı bakım yapıyorum:)

bende 2 hafta oldu ablam marketten almış komili-yeşilçayı yıkadım kurudu anında yumoş oldular bi de çok kırıklarım var onları bile göremez oldum sanki he he........................sonra gittik zeytinyağ-bal özlü alıverdim şimdik onla yıkanıyorum......ablamada iyi geldi.......bi de ısırganotlusu varmış sanırım bunlar bitsin onuda deneyeceğim....ne de olsa saçlar herşeyimiz....kimsenin saçı dökülmesin diye yollara düşcem artık....

bende almayı düşünüyorum bu dimetchino . kremli şampuanlarda var zaten kremli almam kremi ayrı kullanıyorum . bakalım ısırgan otunu alacagım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…