Şampuan ve Saç Kremleri Komili zeytinyal sampuan

Kızlar hemen hemen hepiniz memnun kalmışsınız.Ben de deneyeceğim Komiliyi.Öneriler,paylaşımlar için teşekkürlerrrropuyorumnanaktan

Son düzenleme:
bende kullandım bir ara hakkaten yumuşacık ve dalgalı fön çekmiş gbi yapıyo. bende şaşırmıştım ne güzel şampuan filan.ama içinde zararlı bir madde varmış demekki ondan güzel yapıyoboshayallersmile nerde zararlı bişey varsa o güzel ya çıldırıcam bigün valla kızlar heklava:laelaelaelaelae

bi benmi? memnun kalmadım şu komiliden ya burdaki memnun olanlara güvenip aldım ama 2 yıkamadan sonra kepek sertleşme yaptı tek güzel yanı kokusuydu üstelik hem yavru ağzısını aldım şişe olarak hemde yeşilini ama berbat yaa saçınız benim gibi kalıntelli gür ve kuruysa asla denemeyin derim ama diğer saçları bilemem belki ince tellilere iyi gelebilir a.s ama bana aslaaaaaaa :1no2:

arkadaslar bende komili zeytinyağlı ve ısırgan otu özlü kullanıyorum kepeğe karşı etkili çok memnunum arkasına baktım ama oyle zararlı katkı maddesıne denk gelmedım

arkadaslar bende kullanıyorum sürekli komili şampuanı zeytinyağlı ve isırgan otu özlü kepeğe karşı etkili ama öyle birseyle karsılasmadım zararlı bır katkı maddesıyle sevgılerımle

ben zeytinyağı & bal( kuru ve yıpranmış saçlar için)olanından kullanıyorum.bitmek üzere.benim saçlarıma iyi geldi.(kuru ve yıpranmış saçlarım var).saçlarımdaki kokusunu sevdim.şampunları sürekli değiştirerek kullanırım.sırada hangisi var bakalım:teytey:

ben de birkaç aydır zeytinyağlı-ısırgan otlusunu kullanıyorum,çok memnunum.saçlarımda aylardır kuruma vardı,kazık gibiydi.hem zeytinyağlı,hem fiyatı uygun olunca aldım.önceden harcadığım paralara acıdım.şimdi bir de hobby saç kremi eklendi,muhteşem oldu zemuszemus ikisini toplasan eskiden kullandığım şampuanlar kadar tutmuyor,artık markaya para vermem lmaz:

Hımmm benim saçım çabuk yağlanıyor. Kullanmadığım şampuan kalmadı. Şu anda glissten memnunum ama arada onu bırakıp başka şampuana geçmek lazımmış duyduğuma göre.
komiliyi düşünüyorum. Dimenticone var mı yok mu onu anlamadım :))

Ben de yeni aldım, balla zeytinyağlı olanını, muazzam güzel yaptı saçlarımı, ama burda zararlı maddeler var denince çok kafam karıştı, sinirimi bozdu:) Ama arkasını okudum o maddeyi de göremedim, acaba eski versiyonlarında mı var o madde.. Araştıran var mı, komilinin zararlı olup olmadığını??

ben gecen sene subat ayında sacımı küt kestirdim öne dogru uzayandan ama kısaydı yazın sonunda komiliye geçtim saçlarım aşırı dökülüyordu yastığımda bir sürü saç olurdu komiliye geçmemle beraber saçım bir uzadı şu anda omuzumun altında ki benim saçım o kadar yavaş uzardı ki anlatamam acayip iyi geldi dökülme durdu ışıl ışıl oldu önceden 2 krem yapardım şimdi 1 bazen gerek bile duymuyorum dışarı fln çıkmıycaksam ben boyalı saçlar için olanı kullandım şu anda da kilerde indirimde hemde yanında duş jeli hediyeli 4 tane kendime 4 tane ablama aldım 2 de krem aldım kremini yeni deniyeceğim ablamada iyi geldi yağlı saçlar için olan pantene kullandım yıllarca saçlarımı avuc avuc döktü sonra loreale geçtim sanpuanından hayatta memnun kalmadım lorealin kremi harikaydı pahalı geldi bıraktım garnier şampuan aldım o sampuan harikaydı tek kelımeyle 1 hafta yıkama sacını yaglanmıyordu onun gibi şampuan görmedim ben bir arkadaşıma tavsiye ettim hergün saçı yağlanırdı boyadan mahvolurdu saçı kendini toparlamıştı onuda üretimden kaldırınca heryerde aradım bulamadım 20 tl deseler bile alacaktım o kadar memnundum sonra mecburen komiliye geçtim deneyim dedim garnier şampuanın yerini tutmaz ama ona yakın çok çok iyi en azından saçlarımı uzattı ve besledı kırma ve dökülme yok artık

Son düzenleme:
kızlar merhaba, bu komili şampuana bende baktım ama içinde dimethicone var dikkat ettizimi sizde biliyosunuzdur, dimethicone saça zararlı bir madde.

seni cok iyi anlıyorum hayatım ama piyasa da içeriğinde zararlı madde olmayan sampuan yok inan bu konuyu 1 senede arastırdım.organik yazan urunlerde bile var.cunku sampuanlar 200 ml 400 ml 700 ml olarak ımal ediliyorlar ve kapakları portatif.acık bıraktığında sorun olmayabılıyor. 200 ml bıterene kadar bıle 2 hafta gecıyo kapaklarının acık olduğunu dusunursek mamulun uzun dayanması ıyı kopurmesi içinsülfat asit ve benzeri bı cok sey koyuluyo bunların uzun sure ağzı acık dayanabılmesi içinde malesefki zararlı etken maddeler katılmaması ımkansızmıs.eger doğal urun ıstıyorsan ıspartadan gul yağı ıle yapılan sabunlardan temin edebilirsin. bu arada komili turuncu kapağın içine cam terebntın koyduğunda içeriği o kadar ıncelıyoki sampuan bozuldu zannedersin ama korkma bozulmak bı yana zararlı tum etken maddeleri regale edip sağlıklı bı sekılde sampuanını kullanmaya devam ediyosun. bide daha cok köpürüyo bu nedenle sacınıda daha ıyı yıkayabılıyosun cunku kopukle kaygan bı zemın olusuyo daha rahat yıkanıo saclar. denersen sonuclarını duymak ısterim.

bu yazılanları okduktan sonra direk şampuanın içeriğin okdum ve bu madde yok rahatladım :) he ben bide biraz çamterebentin koydum daha ii oldu :) bende hem bu kadar ucuz hemde bu kadar ii olucanı tahmin etmiyodum şuan için gayet başarılı bi şampuan :)

ya ark lar benim saç diplerim yağlı hangi tür şampuan bana uyar sizce şampuanlarda tutturamıyorumda ben yağlı saç ini alıyorum kuruyor mesela ısırgan otlu bir şampuanda öle olmuştu

bende komili aldım zeytin yağlı ve yeşil çaylı şampuan , zeytinyağlı ve kına saç kremi o maddeden yok ikisindede inş. memnun kalırım

ben de geçen gün almıştım ballı olanından duş jeli hediyeliydi. saçlarım normalde kuru boyalı karmakarışık oluodu ve bu şampuan saçımı inanılmaz yumuşattı... süpermiş. içine azcık badem yağı ve çam terebentin damlatılabilir. bu arada eşimin saçları kıvırcık kabarık ve karışıktır. onun saçlarını benimki kadar yumuşatmadı aksine kuruttu. demek ki her insanda farklı etki yaratıyor bilmiyorumkismile

benim saçımda yumuşak olmadı ya çok dökülmedi kolay tarandı ama yumuşak olmadı napsam kullanmaya devam etsemmi :S

keğe de iyi gelen var mı saçlarım kepekleniyo bazen
ama boyadan dolayı kurulukta var hangisini alsam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…