Sıradan bir Türk insanı gibi yaşamayıp kadınlar kulubünde takılıyorsun hmm ilginç
Hayır burda genelde Türkler var ya o bakımdan dedimneden? kadınlar kulübünde hemcinslerimle konuşup fikir alışverişi yapmakla yaşam tarzımın ne alakası var?
Hayır burda genelde Türkler var ya o bakımdan dedim
AhahahahSıradan bir Türk insanı gibi yaşamayıp kadınlar kulubünde takılıyorsun hmm ilginç
Geleneksel Türk hayatı ne ?Ben Türk değilim miyim dedim. Bir komiksiniz hakikaten. Geleneksel bir Türk hayatı yaşamıyorum ve buna rağmen hayatla ilgili sıkıntılarım olduğunu belirttim. Yardımcı olmak yerine tartışma çıkarmak niyetindeyseniz yanlış yerdesiniz.
KK'nın en hızlı banlanan üyesi rekorunu 14 dakikayla kırdı sanırım arkadaş.
Bu kız niye banlandı yahu ne alaka
Dürüstlüğünüzü çok sevdim, laf edemedim şimdiAy kız derdini anlatamadan gitti.
Diğer iki konusunu silmis diye şikayet etmiştim.
Pisman oldum valla bu kadr hızlı gidecegini bilemedim.
Bari konusuna cevap verebilseydi sonra gitseydi.
Birseyde yokmus ki ,niye sildin ki ya
Neyse kusura bakma artık
Onu ben seyyaptim galiba
arkadaşlar merhaba. benim durumum çok garip. 21 yaşımdayım ve her gün yaşlandığım için acı çekip kıvranıyorum. hiçbir doğum günümü kutlamıyorum ve bu günlerde ekstrem bir acı çekiyorum. Ölümden korkmuyorum ama yaşlanmaktan çok korkuyorum. Işin garip yanı sıradan bir Türk insanı hayatı yaşamıyorum. Yanlış anlamayın lütfen, demek istediğim hayatta bu yaşıma kadar çok farklı şeyler yaşadım. Yani geleneksel bir yaşantım yok. Sanırım çok doyumsuzum. Hep yakınıyorum ve hayatım hala başlamamış gibi hissediyorum. Bu duygudan nasıl kurtulacağım?
Dürüstlüğünüzü çok sevdim, laf edemedim şimdi
İlk sayfadaki diyalogtan gitti sandım ama değilmiş neyse ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?