Kompleksli elti!!!

Herkes sizinle konuşmak ya da anlaşmak zorunda değil ki ???Kadın zaten sizi istemediğini açıkça belli etmiş,siz hala nasıl ders verebilirim diye düşünüyorsunuz???

Ben onula sürekli görüşmek istemiyorum. Mıçmıç da olmak istemiyorum. Ama insanların içinde bu tavırları çok can sıkıcı. Tamam samimi olmak zorunda değiliz. Ben de çok samimi olacak bi tip değilim zaten. Ama ortamda falan bana surat yapması konuşmaması ne ? Siz konuyu yanlış anlıyosunuz.

Sizin bu gösterdiğiniz tavrın aynısını ben de eşimin ailesine gösterdim. O istemiyo o tavırlı diye. Ama eltim beni suçlu durumuna düşürüyo. Benim derdim bu.

Sadece sizi sevmiyor olamaz mi ?
Komplekse falan bağlamanıza gerek yok şu anlattiklarinizla.
Benim de çevremde var,hiç konuşmadığım görmek dahi istemedigim akrabalarım ama bu kompleksimden değil cidden sevmiyorum o kişileri bu nedenle...

Benim de sevmediğim ama eşimden dolayı mecbur görüşmek zorunda olduğum akrabalar var Mesela bir kere bile gitmediğim ki ben gitmeyerek zaten görüşmek istemediğimi belirtiyorum ama onlar benim evime 3 defa geldiler ki en son geldiklerinde kadın eşlerimizin yanında nasıl düşük yaptığını,cenini nasıl gördüğünü bile anlattı ( hiç Doğum yapmadım )

Sizinkiler baya bi görgüsüzmüş. Bizde öyle bi durum yok Allah'tan

Kadın sizle konuşmak istemiyor niye üsteliyorsunuz ki. Siz öyle yaptıkça iyice bir havalara girmiş gitmeyin o da gelmesin konuşmayın o nasıl tavır takınıyorsa siz de öyle yapın. Eltisiniz diye dipdibe olmak zorunda değilsiniz. Kadın mesafe koyuyor siz yaklaşmaya çalışıyorsunuz. Siz de “iplemeyin” kafanız rahat olur.

Eşim bile diyodu si çz elti değil abl kardeş olursunuz diye. O bile şaşırdı kadını böyle görünce. Ben evlenmeden önce herkes bi iş yaparken önce ona soruyomuş nasıl olsun böyle yapalım mı diye. Aynı şeyi bana da yaptırmaya çalıştılar. Benim akşım fikrim var allaha şükür evim ayrı barkım ayrı dedim. Ve bu tavırları ondan snra oldu

Evet havalara girdi. Onu o havalardan nasıl düşürücem diye düşünüyodum

Ne dersi ?kadın sizinle konuşmak zorunda da konuşmadığı için ceza vermek istiyor gibisiniz en başından beri istemiyor işte sizi yapışmayın bu kadar bende yıldızım birine tutmadı mı tutmaz dünyanın en iyi insanı olsa da olmaz gitmeyin gelmeyin görmezden gelin muhatap olmayın

Sizi etrafa kötülüyorsa denk geldiklerinize işin aslını anlatın olmazsa. Ya da millet ne düşünürse düşünsün elti sonuçta. İnanın kimsenin pek de umrunda değil x eltisini tınlamıyormus. İki dakikalık gün malzemesi yani geçip gidecek sanki bana kız mı kacirdiniz. Ayrıca bunu söylemeden geçemeyeceğim. Eyy elti, sen kimsin ya!

Bence uzak durun mutlu olun. Anlattiginiz gibi bir insan ise eger siz üsteledikce ters teper. Siz toplu ortamlarda güler yüzlü olun yeter. Eltinizi baskalarinin yaninda yinede kötülemeyin. Size sorsalar varsa tek iyi yanindan bahesedin ve mesafenizi loruyun daha az üzülürsünüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…