Kompleksli elti!!!

2 eltim var, sadece eşimle bazı akşamlar ailecek görüşürüm. gündüzleri ne ararım, ne sorarım, nede biryere giderim. Kaç yıl oldu kendileriyle bir sorun yaşamadım. Çok sıkı fıkı olanlar mutlaka sorun yaşıyor.

Ben bi kompleks göremedim anlattıklarında. Seni sevmiyo mesafe koyuyo.

Yazfığınız kadarıyla kompleksli değil sizden hoşlanmamış yani neyi kıskanabilir siz söyleyin? Kimi insan sevmediği indan ile mesafeli olur eltim ya diyerek rol yapmaktansa .. Ona nasıl ders verirsiniz bilmiyorum ama sizin, mesafe konusunda ders almanız gerekli bir de şunu anlamadım eltinizin akraba evliliği yapmış olması bu konunun neresiyle alakalı ?
Hani, sanki halasının diğer oğluna aşıktı (kocanız) ama kardeşiyle evlendirildi bundan dolayı size garezi var diyeceksiniz de diyemiyor gibisiniz.! O size uzaksa siz de öyle olursunuz.. Sizle iletişimi olmayan insanın annesine gitmenize gerek yok

bende ilerde elti olucam .
Eğer gelını sevezsem aynı senın eltın gibi yaparım .
Kadın mesafeli işte senın bu çaban niye ?

Aman millet konuşsa bir dert konuşmasa bin dert altlı üstlü oturuyormssnz samimi olsa sonra da evimden çıkmıyor dersiniz iyi yapıyor mesafe her zaman iyidir yanii bu demek oluyor ki senin ona verebileceğin bir ders yok

Mesafeli bir insan demek ki ve çokta yakın ilişkiler kırmak istemiyor . Sizde zorlamayın aynı şekilde mesafeli olun .

5 yillik evliyim evlilikten anladigim sey esinizle araniz iyiyse eltiymis kv gorumce bosverin hepsini.esinize anlatmayin bilr bi sure sonra onlarda istemiyor anlatmamizi.benimkilerin hepsi birbirinden tuhaf eskiden cok takardim.simdi hicc tinlamiyorum beni bilen biliyor bosverin herkesi

Elti bağıyla o ailede olmanız ikinizin de arkadaş olmasını gerektirmez. Herkes kendi hayatına adapte olursa daha iyi olur.

Eltim yok olmayacak da. Ama olsaydı illa arkadaş olmak, ona gidip gelmek, istemezdim.

o zaman sen kimseye fırsat vermeyeceksin milletin içinde hoş geldin de o demesin boşver evine kapıdan mı gelip gidiyo aynı şekilde içeriye girip el gibi mi davranıyo aynı şekilde ol samimi olmayıver aman derdin mi yok oturup eltini takıyon kafaya konuşup dursun sen üsteledikçe kötü olacaksın haberin olsun

Kimse kimseye ders vermek,pohohlamak,nazını çekmek,alttan almak ve hatta görüşmek zorunda değil.Elti diye mıç mıç olmanın da anlamı yok.MESAFE CANDIR

altlı üstlü kalınıp da zırt pırt eve gidip gelmek, kabus gibi. neden sürekli gidiyorsunuz eltiniz gelmediği halde. eltiniz diye bu kadar sık görüşmek vıcık vıcık olmak zorunda değilsiniz ki?

eltine çok mu hayransın ,kaçtıkça kovalamaya uğraşıyorsun...

Ortamlarda sana surat yapıyor ve konuşmuyorsa da onun ayıbıdır bırakın gitsin niye umursuyorsunuz işte biz de onu anlatmaya çalışıyoruz size eltiniz demek ki samimi olmak istemiyor mesafeli kişilik demek ki

Bence görüşmek istmiyorsa eltin sende görüşme o zaman ama ona da yanlış konuşması için fırsat verme madem seni suçluyor bu konuda bence yakınlıkta gösterme mesafeli ol aynı onun gibi insanların aynı bina da böyle yapması beni çok şaşırtıyor 5 seneden beri evliyim aynı binadayim eltimle yeme içme ayri kayınpederim öyle istedi iyiki de öyle istemis çünkü yemek yapsa da yapmasa da sofraya karışmaz bulasiklara karışmaz bende kendi evimde kendim yapar ederim böylece anlaşmazlık olmaz madem evler ayrı neden bu illa elti ile görüşme çabası bırak ne hali varsa görsün .

yani bilemedim ama cok gözünüzde büyütmüssünüz neden ders vermek istiyorsunuz size acıkca bir kötülük yapmamıs belki de elektrik alamadı sizden sonradan olusan akrabalık bagları yüzünden insanlar birbiri ile samimi olmak zorunda değil.Sallamamazlık olarak düşünmeyin hatta bence eltinizi hiç düşünmeyin baska seylere odaklanın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…