Kompleksli elti!!!

Ben bi kompleks goremedim isin acigi. Yaw su ben hamile kaldim ardima o kaldi muhabbetini de anlamiyorum cidden. Yani kimse kimseye haset edip de cocuk yapmaz bu devirde allah askina biraz mantikli olun yaa.
Yani kadin sizi sevmiyor daha niye zorluyorsunuz ki sevmek zorunda da degil mecbur kalinan yerlerde merhaba merhaba olur biter.

Eltine en guzel ders
Sende onun evine gitme
Arana mesafe koy
Merhaba merhaba olduda bitti
Bnm evime gelmeyen insana ben niye gideyim ya ne alaka ?
Istemiyor iste besbelli

Kadin adim atmamis demekki gorusmk istemiyor. Arada mesafe olsun istiyor. Sizde gitmeyin hastalikta saglikta yapin gecin.
Sizin baya beklentiniz var gibi. Ne yani benm kaynim evlenince onun esini akrabalarla tanistirmak benim gorevim mi? Sen sicakkanli bi insansin o sogukkanli demekki. Bosver iste ne guzel.

Sizi hiç takmayan eltiyi siz neden bu kadar taktınız?

Bende eltime sizin eltinizin size davrandigi gbi davraniyorum. Benim hakli sebeplerim var. Alin karsiniza konusun insanlar konus konusa anlasirlar.

Benimki konusulacak bir tip degil malesef. Ben allaha havale ettim..

Sizde ya gorusmeyin ya da konusun zTen bSka seceneginizde yok

bidecok yakınsınız akraba olarak bukadar yakınlık zır oyızden belki cok girip cıkamk istemiyordur

Ben bebek yaptım ardından hemen hamile kaldı. Bu cümlene uyuz oldum. Benim de eltimin hamileliğinden sonra ben hamile kaldım. Bu dikkat çekecek bir nokta mı yani aile planlamamızı zaten eltimize göre yapıyoruz hıhı çok mantıklı.

Canım bi kere konuştum arayı düzelttim. Senin mesafeli olmak istediğini düşündğm o yüzden böyle davrandım dedi. Sonra benim iyi olmama rağmen tekrar aynı şeyi yapıyo

Şimdi bende bir başlasam eltim şöyle yaptı böyle etti diye inan ki akşama kadar yazarım da yazarım. Ama bu konuyu görmeden aklıma eltim bile gelmedi inanın. Uzak duruyorsa uzak dururum konusmuyorsa konusmam muhatap olmuyorsa muhatap olmam. Dert mi yani hiç değil. Kimse beni sevmek zorunda değil keza bende öyle. Eşimle evimde huzurum varsa elti nedir yani. Düşünmeme değmez. Bosvermeyi görmezden gelmeyi tavsiye ederim.

aslında eltiniz size ders veriyor gb geldi bana mesafeyi ögretiyor ama siz anlamıyorsunuz.
bu tavırları aile içinde herkesin yanında net yaparken siz neden üzerine gidip daha fazla kışkırtıyorsunuz..
yazık yapmayın şunu eltiniz degil her birey için yapmayın.
gelip gitmiyorsa konuşmuyorsa sizi istemiyorsa fikirleriniz uyuşmuyor demektir.

daha ne ıstıyosun mıllet eltım evden çıkmıyor dıye ağlıyor sen gelmıyor dıye.peşinden koşma boşver yahu dert arıyon başına.

Pardon ne dersi vereceksiniz ben anlamadım, üzgünüm ama bu hikayede ki kompleksli kişi siz gibi duruyorsunuz.

Eltimin annesi eşimin halası çünkü. Sanırım tam okumadınız yazımı.

Okudum akraba olduklarını da denklem çözer gibi aklımda tutmadım tabiki kim kimin nesi diye.
Benim için annelik vasfı öndedir. Eşimin halası değil eltimin anasıdır. Benle görüşmeyen adamın annesine de gitmezdim.

Eltinizin hemen hemen tüm özelliklerinin taşıyorum.hal hatır sorma dışında.gorusmek istemiyorm ben de sürekli sosyal medyadan istek gonderiyor ya gorusmek istemedigimiz belli değil mi? Israrı da anlamiyorm

O gelince merhaba nasılsın?
İyimisin? Der yüzüne güler evine gitmezsin . Milletin yanında surat asma olsun bitsin .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…