Komşu belası bitmiyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Herkes aynı şeyi söylemiş ben farklı olarak ordan taşının diyecegim.ben olsam o iftiralar çıktığında evimi tasirdim

Birbirimize gidip gelmemiz çok oluyor yakındık yani, altın bi kolyesi vardı onu kaybetmiş , polise söyledik sonradan onlarda zararını bile vermişsiniz daha ne istiyor komşunuz dedi
Tamam o kısımları anladık da zararı nasıl tespit ettiniz mesela. Keşke altın mı onu bile bilmiyoruz diye yaygara koparsaydınız keşke. Üzüldüm size. Bence maddi manevi tazminat davası açın iftira için. Biraz da o uğraşsın. Asıl onun kanıtı yok.

Bakkal sizle ayni binada mi kapidan cikinca direkt onun evine mi giriliyor??

Sanmiyorum.

Kolye altin mi o bile mechul, siz 5 yillik komsuyuz yuzyuze bakıyoruz diye zararı karşılamissiniz ama bakin karsi taraf hic umursamadan devam ediyor yoluna.

Iste bunlar hep avukatlara para yedirmeyelim kendimiz cozelimcilikten oluyor. Su iftira ilk atıldığında avukatla calissaydiniz, tazminata bogardiniz karsi tarafa.

Simdi yapacak hicbir sey yok, davalarinizin sonunda kendinizi aklayip apartman kapisina sonucu asacaksiniz, baska turlu susmaz.

Ödemek= ben çaldım demek.

Bu damgayı üzerinizden atmanız mümkün değil. Haklı çıkarmışsınız kadını.

Savcıda şuan ifademiz ,o sonuçlanınca manevi tazminat davası açacağız, hep yapmadığımız halde zararını karşıladık hemde bu süreçte psikolojimiz bozuldu sürekli kapımıza vuruyor tacizde bulunuyor bide son konuşmada muska saklamış koltuğuma onu da saklıyorum vermek için

Neden evliliğinin zarar gördüğünü ve kendine zarar vereceğini söylüyor? Kaç paradan söz ediyoruz ve ne kadar zaman sonra ödediniz? Gerçekten oturtamadım kafamda bazı şeyleri. Eşiniz namusuma laf getirmem derken suçu kabullenerek laf getirmiş olmuş maalesef.

Haklısınız evet niyetim o sonra gitmek istiyorum burdan ,sokağa bile gitmek istemiyoruz artık

Eşiyle tartışmış bide hoca muhabbetleri felan varmış o da üstüne gelince kocasıyla kavga ediyor bana senin yüzünden evliliğim zarar gördü diyor tabi lafta zarar görülen bi durum yok yani. Kasımda bu olay çıktı o zaman verdik.

Peki sizin dedikodunuzu yaptığı insanlardan şahit olacak olanlar var mı?

Herşey üst üste geldi. O dönem kayınpederim vefat etti o yüzden çok evde de değildik kayınvalidem ile durdum 1 buçuk var. Zaten acımız büyük bi de bunlarla uğraşmak istemedik. Sonra ramazanda ailem taziyeye geldi benim evime ,biz daha içeri girmeden kapısını açıp laf attı sonra darp etmeye çalıştı beni evine çekip, polis geldi o zaman ifade verdik henüz dönüş yapılmadı savcılıktan.

Hırsızlığın namusla ne alakası var? Siz çalmadıysanı niye zararını karşıladınız? Sizi bilen bilmiyor mu? O zaman yine çaldı desin yine karşılayın?

Kayınpederimin vefatını bile kendine çekti ,sizin yüzünüzden ölmüş keşke senin baban ölseydi dedi, eşim sinirli biri onu zapdetmeye çalıştık baya

Sizin çalmadığınızı ispat etmeniz gerekmiyordu onun çaldığınızı ispat etmesi gerekiyordu yani kanıt bulması gereken oydu. Bıraksaydınız sizi şikayet etseydi

Parayı vermeniz kabul etmeniz demek. Yuh yani nasıl böyle birsey yapabildiniz. Kadın muhtemelen eşinin korkusuna çalındı dedi. Döndü dolaştı size kaldı konu.
Bir iftiraya karşı ancak bu kadar yanlış hareket edilirdi. Bence siz imkanınız varsa taşının evden. Baş edemeyeceksiniz belli ki.

Okudum şok oldum. Ne diye zararını karşıladınız ve helallik aldınız? Ne münasebet? Olayı kabul ettiniz diye anlatıyordur şimdi herkese.
Karakolluk da olmuşsunuz artık iletişime geçmeyin.

Aslinda size ilk iftira atarken polisi siz çağiracaktiniz.
Sonra da iftiradan dava açacaktiniz.
Ne münasebet ağzını yirtmaliydiniz onun
Belki kendi ailesine verdi esi kızar diye komşum çaldi dedi.
Belki düşürdü belki başkası çaldı söyleyemeyecegi icin size suç atti
Bakkalda düşürmediği ne malum kolyeyi yok bakkalda varmis sonra yokmus.
Bakkaldan sonra kuyumcuya uğrayip satamadığı ne malum

Ay kadın o altınları hocaya kaptırıp eşi altını sorunca çalındı demediyse ben de bir şey bilmiyorum

Ben vermek istemedim ama eşim benim namusuma şerefime söz getiremez dedi parayı da bulursan bize geri ver dedi, ama insanlara hep benim aldığımı söylemiş
E söyler tabi kabul etmişsin parasını ödeyerek. Ya biz çalmadık ama parasını ödeyip helalleştik demene de kimse inanmaz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…