Komşu belası bitmiyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sizin çaldığınız iddia edilen bir kolyeden dolayı neden evliliği zarar görsün ki?
Kendime zarar verecektim demesi falan çok anlamsız.
Bakın komşunuz suçlu, ya vicdan yaptığından kendi vicdanını susturmaya çalışıyor, yada etrafa karşı suç bastırmak istediğinden sizi olduğunuzdan daha kötü, itham ettiği suçun etki alanından da daha büyük bir zarara uğradığına herkesi inandırmak istiyor. Mevcut senaryoda ikinci ihtimal daha baskın görünüyor.
Ve kocamla aram bozulacaktı mevzusu; bence kendisi bozdurmuş olması durumunda kocası ile yaşayacağı durumdan bahsedip duruyor. Çünkü aslında kayıp falan etmeyip bozdurmuş olma ihtimali çok yüksek.

Sonuçta boynundaymış.
Çıkartıp kenara koymadıysa ve sizin şah damarı mesafesine girdiğiniz bir an yaşanmadıysa nasıl ve neye göre sizin aldığınızı iddia edebiliyor?
En son şuraya koymuştum, buraya bırakmıştım falan dedi mi mesela hiç?
Böyle bir yer gösterme yapamıyorsa düşürdüm herhalde der insan. İlk akla gelecek şey budur.

Parasını ödemeniz resmen suçu kabul etmek demek. Bu kadar mantıksız bir şeyi nasıl kabul edebildiniz? Eğer ki gerçekten böyle bir durum varsa söyleyin ona göre yorum yapıp yargılamadan çözüm arayalım.

Daha absürt bi şey okumadım bastan asagi falso. Bakkaldayken kolyesi varmis ee? Sizi
sucladiginda oyle pıstınız mi cidden ? Esiniz de namusuma laf ettirmem diyip cikarip para mi verdi? Namus ne alaka burada? Bi de helallesmissiniz bu iste bi sacmalik var kadin normal degilse siz de degilsiniz. Altinin parasini neye gore verdiniz bi nevi biliyomussunuz degerini gibi olmus. Dava acsallar evet hakim size almadiysan niye suclu gibi ödüyorsunuz der . Cok ilgincsiniz cidden

Ödemek demek ben çaldım demektir. Sizin başka bir komşunuz olsam ve bu kadın bana gelip olayı anlatsa ben de sizin çaldığınızı düşünürüm, almasa niye ödesinler derim. Kendi kendinizi öyle bir duruma sokmuşsunuz ki artık size inanmazlar. Eşinizin aklına uymasaydınız keşke. Çok üzüldüm yapacak bir şey yok, ders olmuş sizlere

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…