- Emoji Skoru
- 6.727
- Puanlar
- 358
- Konu Sahibi YalnizKralice
Aynısını ev sahibi olarak biz yaşadık alt komşu defalarca kiracımızı ve bizi rahatsız etti. Eşim zaten inşaat sektöründe olduğu için eve defalarca usta gönderdi cihazla bakıldı ve akıntının bizden olmadığı tespit edildi buna rağmen biz bütün derzleri tekrar yaptırdık tekrar tekrar derz attırdık. Alt komşu durmadı yine bir gün eşimi aramış işte evde mobilyalarım kabardı kapılarım kabardı artık nasıl oluyor anlamadım konuyu ama parkelerim kabardı bunların hepsinin masrafını sizden istiyorum boyalarım döküldü şöyle böyle demiş. Eşimden evin boyalarını istemiş tekrar derz parası istemiş kapılarım kabardı deyip onun masrafını istedi. baktık iş uzuyor eşim son konuşmasında tamam ben tekrar usta gönderirim senin gönderdiğin ustaya da okeyim ama eğer sorun benim dairemde çıkmazsa bugüne kadar gönderdiğim bütün ustaların parasını senden alırım demiş bir daha bizi arayan olmadı olay böylelikle kapandı. Cihazla baktırın sorun sizde değilse raporla şikayetçi olursunuz. Ama eğer sorun sizdeyse çözmeniz lazım...