Komsu belasimi bu

Benhurrem

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2023
2.459
4.353
53
Esimle ikimiziz yeni evliyiz evde cocuk yok haftada bir veya iki gün süpürge tutar vilada ile silerim kadin evime geldi ses yapiyosun diye ki bitmişti de temizligim çoktan hayırdır ne sesi dedim evime girdi calismiyonmu sen calis koluna birsey yap bilezik yap dedi bir ara evi satıp baska yerden almayi düşündük evi satiyomussun satma dedi sacmaladi kadina mal mal baktım bi süpürge tuttum ama daha dikkatli olurum diyip gönderdim bu kadinin amacı nee??? Yarın bi gun bebeğim olsa gece aglasa onada mi sikayete gelecek kimseye zararimiz yok kimseyle de muhatap pek olmuyorum sizce napmaya çalıştı??

Esimle ikimiziz yeni evliyiz evde cocuk yok haftada bir veya iki gün süpürge tutar vilada ile silerim kadin evime geldi ses yapiyosun diye ki bitmişti de temizligim çoktan hayırdır ne sesi dedim evime girdi calismiyonmu sen calis koluna birsey yap bilezik yap dedi bir ara evi satıp baska yerden almayi düşündük evi satiyomussun satma dedi sacmaladi kadina mal mal baktım bi süpürge tuttum ama daha dikkatli olurum diyip gönderdim bu kadinin amacı nee??? Yarın bi gun bebeğim olsa gece aglasa onada mi sikayete gelecek kimseye zararimiz yok kimseyle de muhatap pek olmuyorum sizce napmaya çalıştı??
Bir daha sefer süpürgeyi eline ver üstüne kapıyı kilitleyip çık evden

Bir daha sefer süpürgeyi eline ver üstüne kapıyı kilitleyip çık evden
Hayir birde evi inceliyor eve gelmeden tadilat yaptırmıştık 👀 kadin haddi olmayan herseyi soyledi ve gitti ama tekrar gelmeye kalkarsa pek hoş tavrımı görmeyeceği kesin

Hayir birde evi inceliyor eve gelmeden tadilat yaptırmıştık 👀 kadin haddi olmayan herseyi soyledi ve gitti ama tekrar gelmeye kalkarsa pek hoş tavrımı görmeyeceği kesin
Meraklı melihadır. Kapıyı açıp kirar ama soğuk bir ses tonuyla “buyrun?” diye yüzüne bakın. İçeri almayın. Gereksiz sorular sorarsa da “anlamadım ne için soruyorsunuz?” “bu bilgi ne işinize yarayacak?” diye dumur edebilirsiniz

Eve almam. Hadsiz konusunca size ne der yolu gosteririm. Ozetle muhatap olmam.

Meraklı melihadır. Kapıyı açıp kirar ama soğuk bir ses tonuyla “buyrun?” diye yüzüne bakın. İçeri almayın. Gereksiz sorular sorarsa da “anlamadım ne için soruyorsunuz?” “bu bilgi ne işinize yarayacak?” diye dumur edebilirsiniz
Neye uğradığımı şaşırdım 🤣

Evinize nasil giriyor siz kabul etmeden ? 😂 Hayatta almam.

kadına kapıda açıklama yapmak zorunda değilsiniz. sorun teşkil edebilecek saatler dışında evinizde gürültü yapmıyorsanız "timiziliği bitimiştim çıktın" diye açıklama yapmaya gerek yok. evinize neden kabul ediyorsunuz ve sizin hayatınızla ilgili yorumlar yapmasına izin veriyorsunuz?

kadına kapıda açıklama yapmak zorunda değilsiniz. sorun teşkil edebilecek saatler dışında evinizde gürültü yapmıyorsanız "timiziliği bitimiştim çıktın" diye açıklama yapmaya gerek yok. evinize neden kabul ediyorsunuz ve sizin hayatınızla ilgili yorumlar yapmasına izin veriyorsunuz?
Şok icerisinde sadece dinledim sürekli beni yanlış anlama diyerek konustu sonra çıktı gitti

Bahane kollamis gibi. Muhabbet açıp evi mi görmek istedi. Benim de alt komşu ev boşken bir anda dalıp evin içine bakmaya başladı 😂ben de ne olduğunu anlamamıştım.

Sana bi gürültü yaparım ağzın ayrık kalır diyeydin :KK67:
Şaka bi yana bi ses yapmadım evimi süpürdüm diyip soğuk soğuk gülümseyip göndereydin

Evinizi õyle girdi cqnı istedi aman izin vermeyin ne olduğu belirsiz insan napacağıda belli olmaz allah korusun. Ben zile basıldığında eşimin iş saatlerinden hariç kapı deliğinden bakarım Kim diye canım isterse acarım yoksa hiç acmam evde sesleride duysalar bile umruma gelmez. Assadan zile basıldığında mesela göremiyorum Kim olduğunu ona hiç cevap bile vermiyorum eşimi arayıp soruyorum senmisin yok diyince bas basda dur diyorum.

Back
X