• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Komsu belasimi bu

Acaba gerçekten temizliğimi kastederek gürültüden şikayet etti? Başka bir gürültüyü mü kastetti?
Ama yazınızdan tavırları da bir değişik geldi açıkçası 😂 evi falan incelediğine göre meraklı tiplerden valla ülkemizde resmi verilere göre kayıtlı şizo sayısı %5’lerde kayıtsız deliler çok var dikkatli olun yine de

Hayir birde evi inceliyor eve gelmeden tadilat yaptırmıştık 👀 kadin haddi olmayan herseyi soyledi ve gitti ama tekrar gelmeye kalkarsa pek hoş tavrımı görmeyeceği kesin
Yumuşak yüzlü davranmissiniz bende insanlık yapayım dedim alt komşuma yaramadı sonrasında benden öğlen vaktinde de 0 ses istedi. İki çocukla bunu nasıl yapacaksam 😂🤷 baktım sakin gördü istekleri bitmeyecek çocuk bunlar gündüz vakti ses olur yapacak bişey yok engelleyemem dedim. Kimisi yüz verince astarini istiyor. Apartmanda ses saatleri az çok bellidir o saatlerde zaten çıt cikmaz bizim evden ama gündüze karisamazsin dedim. Sizde bir dahaki sefer gayet normal olduğunu söyleyin hiç yüz bulmasın. Gündüz vakti evi supurmeyeceksen ne yapacaksın yani yok artık.

Benzeri bende vardı. Bir dahaki gelişinde eve almayın burası benim evim giremezsin ne münasebet diyin. Çirkefleşin bunlar başka dilden anlamaz

Esimle ikimiziz yeni evliyiz evde cocuk yok haftada bir veya iki gün süpürge tutar vilada ile silerim kadin evime geldi ses yapiyosun diye ki bitmişti de temizligim çoktan hayırdır ne sesi dedim evime girdi calismiyonmu sen calis koluna birsey yap bilezik yap dedi bir ara evi satıp baska yerden almayi düşündük evi satiyomussun satma dedi sacmaladi kadina mal mal baktım bi süpürge tuttum ama daha dikkatli olurum diyip gönderdim bu kadinin amacı nee??? Yarın bi gun bebeğim olsa gece aglasa onada mi sikayete gelecek kimseye zararimiz yok kimseyle de muhatap pek olmuyorum sizce napmaya çalıştı??
Mesafeni koy, yuz göz olma. Sen alttan alırsan bu tipler tepene çıkar...

Esimle ikimiziz yeni evliyiz evde cocuk yok haftada bir veya iki gün süpürge tutar vilada ile silerim kadin evime geldi ses yapiyosun diye ki bitmişti de temizligim çoktan hayırdır ne sesi dedim evime girdi calismiyonmu sen calis koluna birsey yap bilezik yap dedi bir ara evi satıp baska yerden almayi düşündük evi satiyomussun satma dedi sacmaladi kadina mal mal baktım bi süpürge tuttum ama daha dikkatli olurum diyip gönderdim bu kadinin amacı nee??? Yarın bi gun bebeğim olsa gece aglasa onada mi sikayete gelecek kimseye zararimiz yok kimseyle de muhatap pek olmuyorum sizce napmaya çalıştı??
Ben olsam kapıyı bile açmam. Çalsın dursun elbet vazgeçer.

Öğlene doğru "Temizlik mi yapıyorsunuz? Oğlum uyandı da (yaş 12)" diyerek süpürge sesine kapıyı çalan alt komşumuzun alt komşusu olan fil kulaklı hanım aklıma geldi. 😂

Bizim de ihtiyacı olan basit şeyleri istemeye gelen bi komşumuz vardı bi keresinde ben kapıda durup bekleyin bakayım demiştim kapıyı da yarım bırakmıştım kadın daldı bi anda eve şok oldum.Sonrasında başka zaman yine geldi bu sefer kapının az kısmını açıp önünde durdum elimle de kapıyı tuttum giremesin densiz diye,hayırdır yani iznim olmadan nereye dalıyorsun ? sonra istediği şeye bakmak için kapıyı komple kapatıp bekleyin demiştim.

Meraklı melihadır. Kapıyı açıp kirar ama soğuk bir ses tonuyla “buyrun?” diye yüzüne bakın. İçeri almayın. Gereksiz sorular sorarsa da “anlamadım ne için soruyorsunuz?” “bu bilgi ne işinize yarayacak?” diye dumur edebilirsiniz
aynen bunu yapın ama kapıyı sadece kafanız görünecek kadar açın. Hatta dinsizin hakkından imansız gelir diyerek yatak odasından mı ses duydunuz :))) diyin hahaha.

Back
X