- 7 Ağustos 2011
- 14.263
- 14.668
- 498
- Konu Sahibi Baharyagmuru35
-
Ben hiç istemiyorum yazık günah yani..Ne mi yapmalısınız
ELİNİZİ VİCDANINIZA KOYMALISINIZ........
Diyemiyorum. Çünkü insanlara neddnse bu şekilde konuşamıyorum . Illa kırmadan demm lazım ne kadar sevmesemdekomşunuza SANANE benim evimin nüfusundan niye demiyorsunuz ?
Yani güzel kardeşimBen hiç istemiyorum yazık günah yani..
Kadına ne desem de vazgeçtiğimi anlatsam sorun orda
şimdi şöyle sevgili konu sahibi kibarca iki kere savurmuşsunuz siz bu hanımefendiyi fakat kırılmadan anlamıyor anladığım kadarıyla felaket bir ısrarı var onu ne yapacağız.Diyemiyorum. Çünkü insanlara neddnse bu şekilde konuşamıyorum . Illa kırmadan demm lazım ne kadar sevmesemde
Hayir bir de komsu neden bu kadar ilgileniyor onu anlamadim?
Götürün eğer kedi hamileyse işlem yaptırtmayın hayır doğursun öyle deyin gerekirse bağırın ve kediyi kucaklayıp eve dönün.
Veteriner de dank diye böyle birşey yapmaz zaten rızanız olmadan.
Bnde çok sinir ve stres oldum ya keşke kstirip atsaydım manyak kadınıYine hopladım yerimde ya..
Velahavle
şimdi şöyle sevgili konu sahibi kibarca iki kere savurmuşsunuz siz bu hanımefendiyi fakat kırılmadan anlamıyor anladığım kadarıyla felaket bir ısrarı var onu ne yapacağız.
Bende sinir oldum ve anlamadım
e o zaman bi bismillah diyip kırın merak etmeyin kul hakkına girmez gebe kedinin yavrularını kürtaj etmeyi düşünen insanı kırmak çokta sıkıntılı bir durum değildir.Doğr valla başıma bela oldu kadın
Baskasinin kedisinin kısırlaştırılmasından millete ne ki...
Kedi benim ama karar baskasinin. Fazla kedi mi gormek istemiyor dicem ama 8 kedi bakiyormus zaten.
Konu sahibi bence en basiti gittik gosterdik hamileymis kısırlaştırmakta istemiyorum demek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?