- Konu Sahibi Baharyagmuru35
-
Ya peki kisirlastirmanin mantigi nedir? Yani kedi seven birisi neden boyle birsey yapsinki? Yanlis anlamayin daha omce evimde kedi kopek bakmadim veya cok hasir nesir olmadim o yuzden soruyorum.
Valla öyle cankkk etcen vurcan ağzının ortasınaO komşuda hiç merhamet yok mu Allah aşkına.. net birşekilde söyleyin istemiyorum deyin.. eşinizin numarasını vermeye gerek bile yoktu.. ne meraklıymış kedi kısırlaştırmaya..
yorumlarınız o yönde ama, ne karışıyor benim kedim modundasınız ama sonra 6-7 tane minik yavruyle uğraşabilecek misiniz?Ben sanane demedim zaten hiç bir zaman
yorumlarınız o yönde ama, ne karışıyor benim kedim modundasınız ama sonra 6-7 tane minik yavruyle uğraşabilecek misiniz?
gibiyle olacak işler değil bunlar. o yavrular büyüyüp başka kedileri hamile bırakacak ve kendileri hamile kalacak. Sonra yüzlerce sokak kedisi açlıktan pislikten sürünecek...Israrından yoruldum açıkçası bnde kısırlaştırma randevusu almştım ama baktım hamile gbi ki bnce kesn öle aradım sordum öleyse yapmıyoruz dedi ama baktınız yok yanlış anlamışım tekrqr ara randevu verrm dediler. Ev sahibim üstte oturuyor kedileri istemiyo sevmiyo yavrularını büyütsün bilmiyorum sonra noluck .ondsn sonra sütten keslnce yavruları kısırlaştırma randevusu alcm
Hayvanların da duyguları vardır. Kimsenin hakkı değil doğacak bir canlıyı katletmek.gibiyle olacak işler değil bunlar. o yavrular büyüyüp başka kedileri hamile bırakacak ve kendileri hamile kalacak. Sonra yüzlerce sokak kedisi açlıktan pislikten sürünecek...
Ayrıca hayvanların insanlar gibi duyguları yoktur, büyüyünce bir bakmışsınız yavrusuyla çiftleşiyor.
gibiyle olacak işler değil bunlar. o yavrular büyüyüp başka kedileri hamile bırakacak ve kendileri hamile kalacak. Sonra yüzlerce sokak kedisi açlıktan pislikten sürünecek...
Ayrıca hayvanların insanlar gibi duyguları yoktur, büyüyünce bir bakmışsınız yavrusuyla çiftleşiyor.
Gel götürelim bizim veterinere yavrular küçükse alır dedi.
artık bu saatten sonra kürtaj olmaz ne kadarlık hamile olduğunu bile bilmiyorsunuz, hepi topu 3 ay sonra doğuracak zaten.. yazın gider kısırlaştırma ameliyatını yaptırırsınız..
kendi adıma çiftleştirmeyi hiç düşünmem çünkü torunlarımı veremem kimseye.. her gün bir hayvan tacizi, tecavüzü, işkencesi, katledilmesi derken bir de ticari sebeplerden kuluçka makinesi gibi davranılmasına dayanamam.. evde de 5-6 kediye bakamayacağım için miniğimin sağlığını da düşünerek yaptıracağım ama önce şu kızgınlıktan bir çıksa da iki saat uyusak.
Nasil kedilerin anne duygulari yok var bal gibi bizim bahcede annesi yavrular dogunca saglam guvenilir bir yere birakiyor ara ara gelip kontrol ediyor gelip emziriyor koruyor kolluyor
Annelik duyguları insanlarınki gibi değildir, içgüdüseldir. Üremek dürtüsü ile ürerler ve bir süre sonra yavrularını tanımazlar. Bu sebeple aldırmak günahtan önce düşüneceğimiz başka günahlar da var.Hayvanların da duyguları vardır. Kimsenin hakkı değil doğacak bir canlıyı katletmek.
Ayrıca yavrusuyla çiftleşen insanlar da var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?