• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Komşu bizim kediye kafayı taktı hergün zil çalıyor

bi dk ben anlamadım. eşinizin numarasını mı verdiniz kadına eşinize sorsun diye? ne mana? ayrıca kadına ben aradım veterinerle konuştum kedim doğum yaptıktan sonra kısırlaştırma kararı aldık diyebilirdiniz. insanları kırmak istemiyorum deyip onların sürekli sizi darlayıp, kırmasına neden müsade edesiniz ki?

Kedinin karnındaki minicik yavrularmı dert oldu şimdide nasıl insanlar var ya
!! ! Bi kedim yok hayvanları çok severim ama, biri bana böyle dese ;
kedi Dogum yapana kadar evime alır, gözümün önünde tutarım. Hayvan diye ondaki can değilmi onun yavrusu yavru değil mi? ay çıldırdım resmen!

Penceremde bi kedi var. Komşu da kendi bahçesinde 8 kedi bakıyo .hepsini kısırlaştırmış. Bizimkinede ne zamandır kısırlaştırın deyip duruyo 100 tl ye veterinerle konuşmuş gel götürelim diyo. Bende belediyede tanıdık var ücretsz hem ordan randevu aldım fakat sonra fark ettimki kedi hamile gibi. Çok tüylü oldığu için anlamak baya zor qma sanki hamile yani. Belediyede aradım sordum yazıktır dedi onlarda iptal ettim . Doğum ve sütten kesilince götürelim artık dedi kendimce . Bugğn kadın yine kapıda noldu diye geldi. Gel götürelim bizim veterinere yavrular küçükse alır dedi. Belki hamile değildr götürelim dedi . Bende eşimi arayım dedim eşimde durumumuz yok de dedi aradım kadına öyle dedim bu seferde ben karşılıycam dedi kadın . Bende eşim kabul etmeyeblr bizim kedi niye sen karşılıyorsun o zaman eşimle konuş sonra kafama göre kabul edersem sorun olmasın dedim .( erkekler bilirsiniz pqra konusunda ezdirmek istemez kendini . ) eşimin noyu verdm arıyck beni. Fakat şöle bi durum var kedi hamile ve yavrular küçükse kısırlaştırma yapılırmış fakat bu büyük günah değilmidir? din olarak anlaşılmasın konu yani napmalıyım Tersleyemediğim için bu günaha ortak olmak istemiyorum.
Götürrüp hamileyse ufak bile olsa yavrular kabul etmeyerekmi sıyrılsam bu işten yoksa hiç götürmesekmi bunu kadına nasıl diycem? Hber verrsn ona göre götürürüz dedim salak gibi. ( burdan nasıl dönerim yani böyle demişken )
Off taktı ya kediye valla iyice kıl oldum kadına
Üzerinizdeki baskının sebebini anlamadım yaptırmak istemiyorum deyin kapıyı kapatın. Bunun nesini dert ettiniz kendinize? Hayır diyemeyen insanlardan mısınız?

Günah değil mi o hayvanlara ? Bu dünya sadece insanlara mı yaratıldı ?

Çocuk aldırmaktan farksız ağızsız dilsiz hayvanın karnındaki yavrularını parçalayıp çıkarmak . Vahşet !

Sizin o kalpsiz komşunuzdan daha kıymetli o yavrular buna emimim .

Son düzenleme:
Küfür edersek ban mı yiyoruz ya !?

Ay lanet olsun artık şu bazı insanlara . Afedersin bir tarafına mı batmış o karnındaki yavrular komşunuzun .

Sizde de büyük kişilik bozukluğu var anladığım kadarıyla neden lafınızı geçiremiyorsunuz ? Günah değil mi o hayvanlara ? Bu dünya sadece insanlara mı yaratıldı ?

Çocuk aldırmaktan farksız ağızsız dilsiz hayvanın karnındaki yavrularını parçalayıp çıkarmak . Vahşet ! Ahirette nasıl hesap vereceksiniz ?

Sizin o kalpsiz komşunuzdan daha kıymetli o yavrular buna emimim .

Lanet olsun böyle işe .

Kişiliğim gayet tam siz rahat olun.. Gerekli cevapları verip lafları soktum zaten sonra ...
Ayrıca ben izin vermeden hiçbişey yapamaz.. Büyük günah gerçekten cinayet. Hamile mi bilmiyoruz tahmin ediyoruz. Götürüp göstercez hamileyse asla kabul etmycm konu burda kpnck zaten yavrular büyüyüp sütten keslnce ben kndim Götürüp yqptrtcm o zmn.

Kişiliğim gayet tam siz rahat olun.. Gerekli cevapları verip lafları soktum zaten sonra ...
Ayrıca ben izin vermeden hiçbişey yapamaz.. Büyük günah gerçekten cinayet. Hamile mi bilmiyoruz tahmin ediyoruz. Götürüp göstercez hamileyse asla kabul etmycm konu burda kpnck zaten yavrular büyüyüp sütten keslnce ben kndim Götürüp yqptrtcm o zmn.

Ya bir an sinirle yazdım kusuruma bakmayın ,ona sinirlendim size yazdım . İnanın çok hassas bir konu yalvarırım size aldırmayın yavruları

Son düzenleme:
böyle bir komşu bizim akrabanın kedisini, akrabadan habersiz götürmüş kısırlaştırmış ve kedi de operasyonda ölmüş.

komşuya ne? asla izin vermeyin ve asla yüz göz olmayın daha fazla.

Bu kadar çok ısrar etmesi çok itici gerçekten de, mahalledeki tüm kedileri mi kısırlaştırıyor, hamile kedi için yavruları küçükse aldıralım ne demek, öff

Üzüldüm şimdi :KK43:
Hayvanlara yapılan keyfi kürtaj insanoğlunun “dünyanın efendisi benim!” deme şekli olsa gerek. Hayvanın hamileliğinin risk taşıması filan ayrı tabi. Öyle durumlarda tıpkı insanlarda olduğu gibi annenin iyiliğini düşünmek lazım.

Yine de konuda eksikler var. Konu sahibinin niyetini tam olarak anlayamadım. Kedi hamile diyor ama bunu onaylatmak için bir şey yapma gereği duymamış. Hamile olduğu gerekçesiyle körü körüne kısırlaştırma teklifine karşı çıkıyor. “Benim kedim” diyor ki değil. Sokak kedisi. Komşunun hayvansever olduğuna inanmak istediğim için, hamileyse kürtaj olsun teklifine de ben şahsen inanmak istemiyorum.

Dünya çok enteresan. Bir yanda sokak hayvanları sokakları ele geçirdikleri sebebiyle insanlar tarafından kısırlaştırılırken, öte yandan cins hayvanlar sırf para için damızlık gibi üremeye zorlanıyor. Yaman çelişkiler dünyası.

Bak şöyle anlatıyım . Kedi ye bahçemde bakıyorum penceremde minderi var oraya gelip karnını doyurup dolaşıp gelip bazen gece uyuyor bazen gidiyor.
Kedi hamile mi değil mi çok tüylü olduğu izin pek anlaşılmıyo. O kadın da bazı kediler doğurup ölüyo yazık kısırlaştır bence dedi kaç aydır bizde belediyede ücretsz oldığunu bilmiyorduk özeldde pahalı diye yaptıramadık. Kadın da diyorki zaten hamileyse bebekler bi ayı geçmişse olmaz biz bi hamile mi değilmi götürelim diyo . Bende tmm dedim. Hamileyse kabul etmycm doğurup yavrular sütten keslnce kndim götürüp kısırlaştırtcm ama şimdi hamile olduğu için olmaz dycm durum bu

Turkuaz sen hayvanlardan uzak dur Allah Rızası için o kedi Doğum yapsa evine almazsın çünkü kedi de koltuk tırmalar her yere tüy döker kapıları kapatıp koridor da yatıramazsın sabaha kadar miyavlayacak çünkü. Cins olmayan kedilerin sahiplendirme şansı çok düşük onlarda sokağa gidecek sonu meçhul araba mı çarpar, çocuklar mı ezer, köpek mi bogar, zehirlenir mi yağmurda karda üşür mü donar mı kapsamlı düşünmek lazım hop diye alıp pat diye atma

Size sormıycm hayvanlara bakarken eve almıycm zaten de illa karın doyurmak için eve mi almam gerek çok saçma bir düşünce. Aa bunu eve alamam qç kalsın mı demelşyim? Hayvanın hamile kalmasının suçlusu benim sanki dışarda bi ton kedi hamile. Ben sadece hergün penceremde olan kediye sevgi ve mama ve bir minder verdim. Ben baktım diye bu durumlar olmuyo yani

Ya ne degisik insanlar var. Komsuya ne sizin kedinizden? Sanki kendisi bakacak doganlara

Konu sahibi vicdanını tatmin etmek uğruna pencereden kedi besliyor komşu kaç aydır söylüyorsa kısırlaştıralım diye hamile olduğuna inanmadığındandır yoksa ne veteriner nede hayvansever biri hamile kediyi kürtaj etmez.

Benimde var böyle sıkıntılı bir tip kokmuş çorba tavuk derisi, kemiği yemek artığı ne bulsa mama koyduğum yere koyuyor elli kere söyledim senin yemediğin küflenmiş kokmuş yemekleri bu hayvanlar yemez ben salakmıyım cebimden sürekli para harcayıp kedilere mama alıyorum sabah akşam mama ve su tazeliyorum diye anlamıyor birde kendini hayvan sever sanıyor sözde. Bütün kaplarımı sürekli yıkıyorum onun pisliği yüzünden. Geçen yaz yavru bir kedi hamile kalmış yığılmış kaldırıma Doğum yapamıyor makatı kan hayvan ölüyor saatler sonra beni çağırtıyor komşulara kucağımda 1 yaşında kızımla koştum boxun içine bile koymaya yardım etmedi vicdansız. Veterinere götürdüm küçük olduğu İçin Doğum yapamamış ve melek oldu vaktinde kısırlastırılsaydı şimdi digerleri ile birlikte mama İçin beni bekliyor olacaktı

Bu komşuda hyvanlara sulu ekmek veriyo gelmiş geçen benim penceremde de koymuş kedi yememiş çöpe atmak zorunda kaldım onun yüzünden . Ben ona mama alıyorum aç bırakmıyorum senin koyduğunu yememiş koymasan iyi olur demştim

Komşunuz hamile bir kediyi kısırlaştırmaya / yavrularına kürtaj yaptırmaya diretiyor ve sizde ne yapayım diyorsunuz ?

Sana ne ? Demek çok mu zor ?

Hakkını savunamayacağınız hayvanları sahiplenmeyin !
Hamile mi değilmi anlamak zor o yüzden kestrip atmadım götrdüğümzde Hamileyse zaten asla yaptrtmam . Üstünde hak sahibi olmasam alıp götrrdü gelip izin istemzdi

Size sormıycm hayvanlara bakarken eve almıycm zaten de illa karın doyurmak için eve mi almam gerek çok saçma bir düşünce. Aa bunu eve alamam qç kalsın mı demelşyim? Hayvanın hamile kalmasının suçlusu benim sanki dışarda bi ton kedi hamile. Ben sadece hergün penceremde olan kediye sevgi ve mama ve bir minder verdim. Ben baktım diye bu durumlar olmuyo yani
Köpek maceranı biliyorum turkuaz senin canın sıkılıyor anladık ama hayvanlar oyuncak degil.
Kadına cephe almak yerine vaktinde kısırlaştırmak İçin birşeyler yapsaydın daha yerinde olurdu şimdi en mantıklısı veterinere götürüp hamile mi degil mi öğrenmek değilse kısırlaştırmak. Hamile ise yavruları sütten kesilene kadar güvenli bir yuva bulmak dışarı da o yavrular ve anne güvende olmayacak

Ben bu konuyu pek anlamadım açıkcası.
“Kedi hamile” deniyor ama kesin değil. Komşunun hamile kediye kürtaj önerisi de gerçekçi değil. Öyle demek istememiştir, siz yanlış anlamışsınız. Hayatımda daha önce hiç kürtaj olan kedi görmedim.

Komşu biraz fazla müdahaleci evet ama belli ki hayvansever biri. Sokak hayvanlarının kısırlaştırılması önemli bir konu. Kısırlaştırma ameliyatının masraflarını karşılamayı teklif etmesi de çok hoş. Siz neden bu kadar karşı çıktınız ben onu da anlamadım. Kediyi veterinere götürün önce bi hamile mi değil mi onu anlayın. Hamile değilse de kısırlaştırın.

“Benim kedimden komşuya ne??” derdi değil bu. Bahsettiğiniz kedi camdan cama gördüğünüz bir sokak hayvanı. Komşu iyi niyetli belli ki. İnatlaşmanın anlamı yok.

Yavrular küçükse alır büyükse zaten olmaz dedi . Ama hamile gibi tam anlaşılmıyor da bugğn baktım kesin hamile . Ama kadınla anlaştım artık yarın götürüp baktrcaz Hamileyse yapılmıyck değilse ypılck

Köpek maceranı biliyorum turkuaz senin canın sıkılıyor anladık ama hayvanlar oyuncak degil.
Kadına cephe almak yerine vaktinde kısırlaştırmak İçin birşeyler yapsaydın daha yerinde olurdu şimdi en mantıklısı veterinere götürüp hamile mi degil mi öğrenmek değilse kısırlaştırmak. Hamile ise yavruları sütten kesilene kadar güvenli bir yuva bulmak dışarı da o yavrular ve anne güvende olmayacak

Köpek maceram mı ? Sokakda bulduğum hayvanı aşılarını yaptırıp temzleyip eve aldım bi hafta baktım bkamıycağımı anlayıp bencillik yapıp yani o oyunck dediğin olay varya oyunck gibi görmediğim için daha fazla sevmek okşamak oyun oynamak için tutmak yerine alışıp üzülmesin banada diye hemen sahiplendrdim .. Ilginçsiniz olayları nerden anlıyorsunuz anlamış değilim.

Konu ile alakası ne peki?? Konu sahibi istemiyor kedisinin kısırlaştırılmasını . Ve komşusundan şikayetçi..

Öyle bi dırum yok istiyordum randevuyu aldım sonra fark ettim hamileyken olmaz diye iptal ettim bunu duyan komşu birde özel benim gittiğime gösterelim hamile mi değlmi dedi hamile değlse yapılck

Köpek maceram mı ? Sokakda bulduğum hayvanı aşılarını yaptırıp temzleyip eve aldım bi hafta baktım bkamıycağımı anlayıp bencillik yapıp yani o oyunck dediğin olay varya oyunck gibi görmediğim için daha fazla sevmek okşamak oyun oynamak için tutmak yerine alışıp üzülmesin banada diye hemen sahiplendrdim .. Ilginçsiniz olayları nerden anlıyorsunuz anlamış değilim.
Sen daha 1 hafta bakamadığın köpegi sahiplendirdin bunu takdir ediyorum hayvan eziyet görmedi saydığın sebepler koltuklarımı tırmaladı ,tuvaletini yaptı çok tüy döküyor oldu. Sonra tekrar konu açtın Bahçeli ev tutucaz golden alayın mı oldu bahçede bakmak İçin aklımla dalga geçmene müsade edemem denedin olmadı ya bencillik yapmamak İçin sahiplendirdin tekrar bir hayvan istemeni hiç anlamadım bana göre can sıkıntısı

Back
X