• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Komşu bizim kediye kafayı taktı hergün zil çalıyor

Sen daha 1 hafta bakamadığın köpegi sahiplendirdin bunu takdir ediyorum hayvan eziyet görmedi saydığın sebepler koltuklarımı tırmaladı ,tuvaletini yaptı çok tüy döküyor oldu. Sonra tekrar konu açtın Bahçeli ev tutucaz golden alayın mı oldu bahçede bakmak İçin aklımla dalga geçmene müsade edemem denedin olmadı ya bencillik yapmamak İçin sahiplendirdin tekrar bir hayvan istemeni hiç anlamadım bana göre can sıkıntısı

Bakamama sebebi zaten o saydıkların olur başka ne olur onu da anlamadım? Evde bakmak ayrı bahçede bakmak çok ayrı bi olay. . sevgisini ve bakmanın müthiş olduğunu gördüm bi haftq bakınca. Qma ev içi değil bahçede bi köpek bana dahq uygun olur diye düşündüm.. Bu fikirler gayet doğal yani. Sanki anormalmiş gibi tazıp suçlamanız ilginç yok oyuncak yok can sıkıntısı. Biraz tanımadığınız insanlara karşı saygı ve üslup öğrenin rica ediyorum

Size sormıycm hayvanlara bakarken eve almıycm zaten de illa karın doyurmak için eve mi almam gerek çok saçma bir düşünce. Aa bunu eve alamam qç kalsın mı demelşyim? Hayvanın hamile kalmasının suçlusu benim sanki dışarda bi ton kedi hamile. Ben sadece hergün penceremde olan kediye sevgi ve mama ve bir minder verdim. Ben baktım diye bu durumlar olmuyo yani
Karnını doyurmakla bitmiyor işte! Sokaktaki kediler sık doğurmakta ömürleri kısalıyor yavrulara bakamayıp hastalıklı büyütüyorlar yavrular büyüse aynı döngüyü onlar devam ettiriyor. Kısırlaştırmamak şefkat değildir. Rahimdeki yavruların kalp atışı duyuluyorsa veteriner zaten almaz tek günah korkusu olan siz değilsiniz. Ayrıca kedinin hamile olduğundan bile emin değilsiniz, surf para gitmesin zahmet çekmesin diye kontrol bile ettirmiyorsunuz bence. Ben komşunuza çok acıdım; kadıncağız sizin nasıl saçma bi kedi bakma anlayışınız olduğunu anlamış maddi kısmını da üstlenerek bunu iyileştirmeye çalışıyor bir de gurur yapıyorsunuz ne hakla acaba cam önünde yemek verdiğiniz kedi sizin kediniz değildir ki. Ben komşunuzun yerinde olsam hiç sizle muhatap olmam alır veterinere götürürüm o hayvancağız.

Bakamama sebebi zaten o saydıkların olur başka ne olur onu da anlamadım? Evde bakmak ayrı bahçede bakmak çok ayrı bi olay. . sevgisini ve bakmanın müthiş olduğunu gördüm bi haftq bakınca. Qma ev içi değil bahçede bi köpek bana dahq uygun olur diye düşündüm.. Bu fikirler gayet doğal yani. Sanki anormalmiş gibi tazıp suçlamanız ilginç yok oyuncak yok can sıkıntısı. Biraz tanımadığınız insanlara karşı saygı ve üslup öğrenin rica ediyorum

Bahcedeki kopege de bakamazsiniz. O konunuzu bende biliyorum. Yok surekli gezdiremem, ilgilenemem. Siz neyi yapabiliyorsunuz ki?
Evde olunca tüyü kılı, koltuk tirmalamasi dert, bahcede olsa gezdiremezsin ilgilenemezsin dert... Almis bahcede kedi bakiyorsun kisirlastirmaya para vermek dert... Nerde ucuz bulsam?
Yapamiyorsan yapma niye bu ısrar anlamadim.

İyide hayvanları niye kısırlastırma çabasındasınız anlamıyorum. Doğanın dengesini niye bozuyorsunuz onu da anlamdım? Komşunuz manyak mı görevmi edinmiş hayvanlara müdahale etmeye. Üstelik hamile kedi. Bir rahat birakın canlıları.

Karnını doyurmakla bitmiyor işte! Sokaktaki kediler sık doğurmakta ömürleri kısalıyor yavrulara bakamayıp hastalıklı büyütüyorlar yavrular büyüse aynı döngüyü onlar devam ettiriyor. Kısırlaştırmamak şefkat değildir. Rahimdeki yavruların kalp atışı duyuluyorsa veteriner zaten almaz tek günah korkusu olan siz değilsiniz. Ayrıca kedinin hamile olduğundan bile emin değilsiniz, surf para gitmesin zahmet çekmesin diye kontrol bile ettirmiyorsunuz bence. Ben komşunuza çok acıdım; kadıncağız sizin nasıl saçma bi kedi bakma anlayışınız olduğunu anlamış maddi kısmını da üstlenerek bunu iyileştirmeye çalışıyor bir de gurur yapıyorsunuz ne hakla acaba cam önünde yemek verdiğiniz kedi sizin kediniz değildir ki. Ben komşunuzun yerinde olsam hiç sizle muhatap olmam alır veterinere götürürüm o hayvancağız.

Ben kısırlaştırmak istemiyorum dediğimi hiç hatırlamıyorum .. Maddi durum açısından götüremedik zaten. . Komşuya neden öyle söylediğimi dahi anlammışsnz çnkü düzgün okumamşsnz ki anlştk göttürüp bktrcz .Suçlamadan önce keşke sorsaydın sebebini ama alışmışsınız yargısız infaza

Ben kısırlaştırmak istemiyorum dediğimi hiç hatırlamıyorum .. Maddi durum açısından götüremedik zaten. . Komşuya neden öyle söylediğimi dahi anlammışsnz çnkü düzgün okumamşsnz ki anlştk göttürüp bktrcz .Suçlamadan önce keşke sorsaydın sebebini ama alışmışsınız yargısız infaza
Bakın benim ilk mesajınızda en çok takıldığım kısım kedinin hamile olduğundan emin olmadığınız halde hala vakit kaybediyor oluşunuz ve komşunuz tamam ben masrafı üstlenirim dediği halde tuhaf bi gurur yapmanız. Kısırlaştırmak istemiyorum dememişsiniz ama tavrınız kısırlaştırmayı yokuşa sürmekten başka birşey değil

Bizim sitenin kangal köpeğini kısırlaştırdılar halbuki hamileymiş gebelik zehirlenmesinden hayvan aglaya aglaya öldü. Ben de ona bunu yapanlara lanet okudum. Hala da okurum.

İnsanlar kadar canisi var mıdır şu kainatta ?

Ah... Yavrum benim .
Kesinlikle yok. Yazık o köpeğin önceki evlatlarını da elinden almışlardı emzircem diye bir deri bi kemik kalmıştı zavallım. Neymiş sebep sokak köpekleriyle çiftleşiyormuş.

Kesinlikle yok. Yazık o köpeğin önceki evlatlarını da elinden almışlardı emzircem diye bir deri bi kemik kalmıştı zavallım. Neymiş sebep sokak köpekleriyle çiftleşiyormuş.

Hani diyorlar ya ;

Belki de bu dünya başka bir gezegenin cehennemidir diye

O misal . O köpeğin de hakkını alacağı gün gelecek inşaAllah

Önce bir muayne ettirin durumunu bi öğrenin hamileyse sütten kesildikten sonra bebekler işlem yaptırırsınız

İyide hayvanları niye kısırlastırma çabasındasınız anlamıyorum. Doğanın dengesini niye bozuyorsunuz onu da anlamdım? Komşunuz manyak mı görevmi edinmiş hayvanlara müdahale etmeye. Üstelik hamile kedi. Bir rahat birakın canlıları.
Hamile kedi kisirlastrlmz zaten. Ayrıca keşke hayvanların hepsi kısırlaştırilablse. Çünkü artık hicbisey eskisi gibi değil. Eziyet işkence tecavüz nelere maruz kalıyorlar o güzelim hayvanlar.

Back
X