• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Komsu can sıkıntısından bizi dinliyormus

Sulesibel

Guru
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2011
358
564
303
Iyi geceler kk tatli bayanlari..
Yeni tasindik bu ile..6 ay oluyor.Iki katli her katta 4 daire olan bir apartmanda oturuyorum.
Genel olarak herkesle merhabam ve kahve icebilecek iletisimim var.Yani az cok bilgi sahibiyiz birbirimiz hakkinda.
Gelelim konuya..Gecen gun ust kat komsum ugradi.Iki cocugu var benim de iki cocugum var.Yasitlar.Kizi demis ki itiraf edeyim biz sıkıldıgimizda annemle haliya yatip sizi dinliyoruz.
Simdi ben cok bozuldum ve sinirlendim sorsam cok garip geliyor konu nasil dile getirilir sormasam icimde büyüdü..
Bilemedim..Bir fikir verseniz güzel bayanlar..

Bende bazen sesler gelince dinliyorum ama meraktan yani cok ses gelince kotu birsey olmus hissine kapılıyorum alt komsumun 3 kucuk cocugu var cok sesleri ckyor bana kavga ediyolarms gibi geliyor dinliyorum gecen gece cocuklardan biri kardesleri onu rahatsız etmesin diye kendini odasna kitlemis ders calsmak icin ama uyuyakalms anneside kapyı acamaynca korkmus bagrmaya baslams bende evine gittigimde soyledim bi ses vardı senden mi geldi diye ackladı oda ben kotu niyetten degilde benim gibi meraktan dinledigini dusunuyorum yani zaten size zamanla anlarsnz komşunuzun nasl bi insan oldugnu

Komşunuz madem sizi dinliyor siz de bagirarak ozellikle duymasını saglayacak sekilde "biz de sıkıntını giderecek konular yok x hanım gidin yeni hobiler bulun kendinize" deyin. Hey Allahim ne gunlere kaldik...

Back
X