Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Insallah olmaz..Yazık kı o çocuğa yazık .
Büyünce annesı gibi terbiyesız birşey olucak.
MaalesefGeleceğin en büyük dedikoducu insanı yetişmeye başlamış..
O anneye yazıklar olsun..
karton zeminli ev duymadim bizimkide degil sizi dinliyoruz lafi cocuga ait yani yorum degil. boyle oyunlar varsa da ben bilmiyorum..Olabiliroyun kuruyordur belki kiziyla?
Biz kucukken yol kenarina yatip araba geliyo mu diye dinlerdikne biliyim ben duymak icin degil oyun icin yaptiklarini dusundum.
Evinizin zemini kartondan degilse duyamazlar yani
Aslinda tam olarak bunu demek lazim..çocuğa ne güzel örnek oluyormuş kendisi maşallah
Ve kizindan inanilmaz sikayetci bu sebepten ben derslerine falan yardim ettim cocugun..Biraz ogluna duskun gibi geldi..Farkindamisin dedim..Oglumla daha iyi anlasiyorum dedi bana..
ben olsam hayırdır komşu halıya yatıp bizi dinliyormuşsunuz kız söylemiş anlam veremedim
mutsuz bir evliliğin var da açık mı arıyorsun derim
yuh bu kadar olur..Bu ne meraktir yahuOluyor böyle psikopatlar. Sizinki yine iyi ben komsumuzu bizim kapının önünde dinlerken yakaladım. Bildiğiniz kapının önüne oturmuş karanlıkta bizi dinliyordu. Bence kadına direkt söylemeyin ama ima edin anlasın. Yoksa özeliniz mözeliniz kalmaz.
Kadini tam tanimiyorum cene ve psikolojisi bozuksa bana sarmasini istemem.Yeni tasindik buraya.Esim asker ortalik malum yani ev cocuklar benim omzumda..Ben direk söylerdim yok falan dersede kızın demiş bir kontrol ettir piskolojisi bozuk olmasın derdim
Iste merak ettigim bu..Ben bunlari yazarken bile kac kere cocuklar geldi yanima..BilemedimYani kadina yapilacak bisey yok da o cocuga bunu nasil yaptirir pes dogrusu. Kocasi falan yok mu bunun 2 cocukla hangi ara sıkılmaya firsat buluyormus.
Cocuk ice dönük bir de..Umarim cok etkilenmez..Kendi yetmiyormuş gibi bi de kızına öğretiyor böyle şeyleri yazık o Kıza ki öyle bir anneye denk gelmiş
Cok kötü bir hissiyat..Duydugumdan beri fisiltiyla konusuyorum resmen..sinirim bozuldu.Okurken şok oldum resmen hadi kendi yapiyoda bir kiz cocuguna yapilcak en son sey bence uyar cocuklar arlarinda boyle bir konusma olmus die boyle bir sey yapmiyosnuz veya sikayetci olcam tekrar duyarsam gibisinden konusun bence cunki karsi tarf bildiginizi bilmedigi icin ayni hatayi tekrar eder ve ediyordur kesin![]()
Bayan calisiyordu isten ayrıldı..2 aydir evde..iki ayda da bunlar oldu..Dilerim en kisa zamanda ise girer.Cocuklar hep dogru solemezler fantazileri genistir. Bizim gordugumuz seyleri onlar cok farkli gorurler...eger dogruysa yuh olsun komsuya.. cidden bi hobi filan edinsin
AminAnlat ve cocugun yapmamasını söyle..Beyinler göçü gerçekleşmiş resmen yaa.Allah uzak etsin boylelerini!
Kesinlikle haklisiniz..Niyetim bu yönde..Yuz goz olmayin mesafe koyun. Boyle insanlar fitne fesat sokar her seye!
Aminn:)kulagin yapissin oraya :)
Mümkünbardak koyuyordur![]()