Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Komşuna bardak alıp götür ,verirkende kızın bize bizi dınlerken iyi duyamadığınızı söyledi umarım bunlar yardımcı olur dersin.
Haliyi kaldirsalar daha iyi duyulur kanimca
Oha ya yemin ediyorum ki oha
Arkadaslar nasil sinir bozucu itici bir durum degil mi..Inanin evden soğudum.Ve garip bir sekilde tedirginim evde..Kendimi fisir fisir konusurken buluyorum gibi...
Cocuk 11 yasinda ice dönük bir kiz cocugu..Kızı kaç yaşında? Acaba çok hareketli bir çocuk da biraz yatsın diye annenin uydurduğu oyun gibi bişey olabilir mi?
umarim bende buraya oyunmus arkadaslar diye yazarim..Ben 5-6 yaşındayken bir gün babannemde kalmıştım. Halamla televizyonda film izliyorduk. Orada kadın bardağı alıp yan daireyi dinlemeye başladı. Halamda aaa oluyormuymuş öyle duyuluyormuymuş diye bir bardak aldı ve denedi. Daha sonra o dairedeki teyze oturmaya gelmişti. Bende hemen x teyze halam duvara bardak dayayıp sizi dinliyor demiştim. Kadın halan bizi dinleyip ne yapacakmış demişti. Babannemle halam kıpkırmızı olmuştu.
Evet kisilik bos ayrica boş vakitte cok..halının altına denk gelen kısma söven bir bant kaydı koyulsa ne olurdu acaba
insanlar gerçekten boş. bide söyleyip sıvamış yani.
zarari olamaz ama bu karekterde biriyle oturup kalkmam pek mumkun degil.Ben hassas ve kirilgan yapida biriyim..Bir steteskop al hediye et kendisine "halıdan çok net duyamazsın" de
Bu işin şakası tabi. Bizim de vardı çocukken duvara bardak dayayan komşumuz. Kızı söylemişti. Bir zararı yok ki boşveer..![]()
Iyi geceler kk tatli bayanlari..
Yeni tasindik bu ile..6 ay oluyor.Iki katli her katta 4 daire olan bir apartmanda oturuyorum.
Genel olarak herkesle merhabam ve kahve icebilecek iletisimim var.Yani az cok bilgi sahibiyiz birbirimiz hakkinda.
Gelelim konuya..Gecen gun ust kat komsum ugradi.Iki cocugu var benim de iki cocugum var.Yasitlar.Kizi demis ki itiraf edeyim biz sıkıldıgimizda annemle haliya yatip sizi dinliyoruz.
Simdi ben cok bozuldum ve sinirlendim sorsam cok garip geliyor konu nasil dile getirilir sormasam icimde büyüdü..
Bilemedim..Bir fikir verseniz güzel bayanlar..
çocuğa ne güzel örnek oluyormuş kendisi maşallahO kadar siradaniz ki merak edilecek hic bir hayatimiz yok..Ve ayrica meraktan ölsün hakikaten..
çocuğa ne güzel örnek oluyormuş kendisi maşallah
ben olsam hayırdır komşu halıya yatıp bizi dinliyormuşsunuz kız söylemiş anlam veremedim
mutsuz bir evliliğin var da açık mı arıyorsun derim
Iyi geceler kk tatli bayanlari..
Yeni tasindik bu ile..6 ay oluyor.Iki katli her katta 4 daire olan bir apartmanda oturuyorum.
Genel olarak herkesle merhabam ve kahve icebilecek iletisimim var.Yani az cok bilgi sahibiyiz birbirimiz hakkinda.
Gelelim konuya..Gecen gun ust kat komsum ugradi.Iki cocugu var benim de iki cocugum var.Yasitlar.Kizi demis ki itiraf edeyim biz sıkıldıgimizda annemle haliya yatip sizi dinliyoruz.
Simdi ben cok bozuldum ve sinirlendim sorsam cok garip geliyor konu nasil dile getirilir sormasam icimde büyüdü..
Bilemedim..Bir fikir verseniz güzel bayanlar..