• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Komsu can sıkıntısından bizi dinliyormus

Tanımış oldunuz zaman ayırılacak arkadaş olunacak biri değilmiş işte.Herhangi biri olmayı başarmış o yüzden düşünmeye bile degmez.

Komutan logar haklıymış:KK53:

IMG_20180122_011701.webp

Yakında delik açıp izlemeye de kalkar. Böyle komşular insanı paranoyak yapar. :deli:
Evet cok rahatsiz edici bir durum.

Ben olsam, canın sıkıldığında halıya yatacağına, git kafayı vur yastığa yat derdim.
Hayır kadın çocuğuna kötü örnek. İşte o mahalledeki dedikoducu Ayşe, Fatma vs... teyzeleri böyle yetişiyor. Yazık..
Kesinlikle katiliyorum Ustelik simdi gorusmekte icimden gelmiyor.Aslinda cocuklari falan tatliydi..Hatta yazili zamaninda ders calistirmistim kendi cocuklarimla.Cok üzüldüm ben bu harekete..
Duyabiliyorlarsa bravo. Ben aşağıdaki komşunun tv sesini bile duymuyorum. Yukaridakinin sifon sesi sadece. Onu da duymayaydim iyiydi:)

Bizde de bir numara yok ki.Bilgisayar açik tv açik iki cocuk ben eşim aksamlari evde o da nöbetye degilse

Bardak takimi hediye et.
Icine de bir not;
Güzel günlerde dinle.:işsiz:
Güzel fikir :)

Bende bazen sesler gelince dinliyorum ama meraktan yani cok ses gelince kotu birsey olmus hissine kapılıyorum alt komsumun 3 kucuk cocugu var cok sesleri ckyor bana kavga ediyolarms gibi geliyor dinliyorum gecen gece cocuklardan biri kardesleri onu rahatsız etmesin diye kendini odasna kitlemis ders calsmak icin ama uyuyakalms anneside kapyı acamaynca korkmus bagrmaya baslams bende evine gittigimde soyledim bi ses vardı senden mi geldi diye ackladı oda ben kotu niyetten degilde benim gibi meraktan dinledigini dusunuyorum yani zaten size zamanla anlarsnz komşunuzun nasl bi insan oldugnu
Haliya yatip dinlemek degildir o..Degil mi:)
yoksa geoimiz feryat figan sese kulak kabartiriz

Komşunuz madem sizi dinliyor siz de bagirarak ozellikle duymasını saglayacak sekilde "biz de sıkıntını giderecek konular yok x hanım gidin yeni hobiler bulun kendinize" deyin. Hey Allahim ne gunlere kaldik...
Evet evet bunu diyeceğim tesekkur ederim

Kolayı var. Sen ona konuyu açamazsın belki ama o sana konuyu açar belki :)

Yani şöyle: Evin içinde kadının adını geçirerek yüksek sesle “ ayyy x hanım da ne ezik bir kadın yaaaa iğrendim resmen” gibi şeyler söyle.
Bir bakarsın kapına dayanırsa pat yapıştırırsın lafı :)

Ya da kapısına not bırak : Artık halıya yatıp bizi dinlemeyi bırak diye. O alması gereken mesajı alır. Yüzsüzce sana gelip : Sen mi yazdın ? Derse. Salak yaparsın “neyi ? “ filan :)))

Kolayı var. Sen ona konuyu açamazsın belki ama o sana konuyu açar belki :)

Yani şöyle: Evin içinde kadının adını geçirerek yüksek sesle “ ayyy x hanım da ne ezik bir kadın yaaaa iğrendim resmen” gibi şeyler söyle.
Bir bakarsın kapına dayanırsa pat yapıştırırsın lafı :)

Ya da kapısına not bırak : Artık halıya yatıp bizi dinlemeyi bırak diye. O alması gereken mesajı alır. Yüzsüzce sana gelip : Sen mi yazdın ? Derse. Salak yaparsın “neyi ? “ filan :)))
:KK70::KK70:Ayy not fikri hic yabana atilacak gibi :KK70:degil

Evet cok rahatsiz edici bir durum.

Kesinlikle katiliyorum Ustelik simdi gorusmekte icimden gelmiyor.Aslinda cocuklari falan tatliydi..Hatta yazili zamaninda ders calistirmistim kendi cocuklarimla.Cok üzüldüm ben bu harekete..

Bizde de bir numara yok ki.Bilgisayar açik tv açik iki cocuk ben eşim aksamlari evde o da nöbetye degilse

Güzel fikir :)

Haliya yatip dinlemek degildir o..Degil mi:)
yoksa geoimiz feryat figan sese kulak kabartiriz

Evet evet bunu diyeceğim tesekkur ederim
Üzüldüm doğrusu, sizin gibi bir komşuya bu davranışı yapması şaşırtıcı.
En iyisi araya mesafe koyun. Böyle bir insana da evinizin, eşinizin ve kendi şahsi sırlarınızı sakın vermeyin. Her şeyi beklerim ben böyle meraklı tiplerden.

Üzüldüm doğrusu, sizin gibi bir komşuya bu davranışı yapması şaşırtıcı.
En iyisi araya mesafe koyun. Böyle bir insana da evinizin, eşinizin ve kendi şahsi sırlarınızı sakın vermeyin. Her şeyi beklerim ben böyle meraklı tiplerden.[/QUOTE
Bu hareketi yapan birinin ic dünyası ruh hali ne kadar saglikli olabilir ki...Haklisiniz mesafe sart..Ben yapabilirsem hic görüşmek istemiyorum:KK12:

Back
X