Komşu çıldırtmacası

ara polisi gelsin cnm

eşin zaten polismiş 2 3 polis arkadaşını ayarlasın gelsinler yukarı bir ayar versinler gecenin bir vakti ses yaptıklarında gelsinler

kiracılıkla ne ilgisi var siz o evde oturmak için bir bedel ödüyorsunuz ve yasal olarak o evde oturma hakkına sahipsiniz bu da ev sahibi ile aynı haklar demek oluyor. ne kadar terbiyesiz komşularmış bence şikayet edip hadlerini bildirin.

Aynen ev sahibide kiracıda aynı hakka sahip.Eskiden kiracı rahat bir şekilde gönderiliyordu ya apartmandan hala öyle zannediyorlar.

Bizim vardı böyle bi komşu bize de kiracısın git diyolardı, bi de biz annemle iki kadın pek bi şey yapamıyoduk resmen zorbalık yapıyolardı sonra bir kaç kez karakolluk ve mahkemelik olunca taşındılar. O ramazan ayında sahura kadar susmuyolardı uykusuz uykusuz işe gidiyodum, aklıma geldi de gerildim yani lanet olsun öyle insanlara hakkım haram olsun ama valiliklere yazı yazıldı geçenlerde komşu rahatsız edince para cezası var artık, bence sonuna kadar kullan daha olmadı aç mahkemeyi biraz da onların canı sıkılsın.

başka eve taşın diyenlere söylemek istiyorum

eski evi,mde kiracı idim , üst komsumdan ıonanılmaz rahatsızdım ve 2, 5 yıl çektim bu insanları bir kere bıle kapılarına cıkmadım

yeni ev aldık en cok sevındıgım sey onlardan kurtulmus oldugumdu ancak yenı evimizde, üst komsumuz bu i,nsanlardan daha beter (((
daha 2 hafta olmustu tasınalı biz ve kapılarına cıkmak zorunda kaldık.

ev tasımak cözüm değil ....

Polisi aradim simdi gelmelerini bekliyorum nolacaksa olsun artik

Komşularla tatsızlık oldumu devam ediyor ve büyüyor kiracıysan hiç durma taşın seviyesiz insanlarla uğraşmak çok zor

Annemlerin üst katında yaşayanlarda böyle

Defalarca uyardık olmadı

Şikayetçi olduk olmadı

Mahkemelik olduk değişmediler

Çirkeflikte zirvedeydiler
En son kadının kızı anneme ağır küfürler etmiş apartmanda
Annemi evde ağlıyor görünce kardeşim çıldırdı
Bide edepsiz kadın sende bana aynılarını söyle ödeşelim ne olacakki falan dedi
Kardeşim o sinirle kapılarını kırdı
Korkup geri çekildiler
Hala her anneme gittiğimde çamaşırları falan asılıysa çeker aşağı atarım hırsımı alamadım

Böyleleri anca bundan anlıyor ama bir ömürde uğraşılmaz
Annemler ablamlar aynı apartmanda çift ev bulmak zor dıye taşınmıyorlar

Siz fırsatınız varsa başka yere taşının

Bu gidisle oyle olacak gibi. Ama boyle insanlar kazanmamali. Ben gidicem baskasi gelicek bunlar yine ayni. Insallah polisi dikkate alirlar esim de yok evde simdi gelip bana saldiracaklarindan eminim yani

Bu gidisle oyle olacak gibi. Ama boyle insanlar kazanmamali. Ben gidicem baskasi gelicek bunlar yine ayni. Insallah polisi dikkate alirlar esim de yok evde simdi gelip bana saldiracaklarindan eminim yani
Polis gelince tehdit ediyorlar vs de
Önce sizin evinize geliyor sonra üst kata çıkıyorlar
Gidincede kitleyin kapınızı açmayın kimseye

Ben ev sahibiyim sen kiracisin diye soze baslayan insan gorgusuz cahildir ,net.

Valiliklere komsu gurultusuyle ilgili yeni genelge gonderildi,tum sartlar lehinize,hukuki haklariniz var kimse kimsenin gurultusuyle yasamak zorunda degil.

Polis cagirmissiniz,geldiler mi?

Komsunuz kapiya gelirse acmayin,israrla kapiyi calmaya devam ederse tekrar polisi arayin.

Tabi bunlari yaparken gurultunun dozunun artacagini,saygisizca davranacaklarini unutmayin.

Sizin kararli oldugunuzu,hakkinizi savunmaktan vazgecmeyeceginizi anladiklari an duzelme ihtimalleri olabilir,ama bu bi ihtimal sadece.

Ben ev sahibiyim sen kiracisin diye soze baslayan insan gorgusuz cahildir ,net.

Valiliklere komsu gurultusuyle ilgili yeni genelge gonderildi,tum sartlar lehinize,hukuki haklariniz var kimse kimsenin gurultusuyle yasamak zorunda degil.

Polis cagirmissiniz,geldiler mi?

Komsunuz kapiya gelirse acmayin,israrla kapiyi calmaya devam ederse tekrar polisi arayin.

Tabi bunlari yaparken gurultunun dozunun artacagini,saygisizca davranacaklarini unutmayin.

Sizin kararli oldugunuzu,hakkinizi savunmaktan vazgecmeyeceginizi anladiklari an duzelme ihtimalleri olabilir,ama bu bi ihtimal sadece.

Ben de ev sahibiyim alt kiracim rahatsiz olmasin diye terlik bile giyinmem....
Millette anlayis kalmamis sasiriyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…