- 30 Ocak 2013
- 29.426
- 43.922
- 798
- Konu Sahibi Findikkiran
-
ara polisi gelsin cnmMerhabalar
Yaklasik 11 aylik evliyim yerlestigimiz apartman istanbul da bir aile apartmani kiradayiz burada. Ust komşumuz inanilmaz derecede ses yapiyor esim polis ve uykusuz kaliyor hep gürültüden uyuyamiyor kac kere uykusz gtti ise. Dedim bir gun konusalim guzelce bunlarla cikti esim yukari bende asagida bekledim once esim gorevini soyledi uykusuz kaliyorum falan dedi güzelce konusurken adam bagirip cagirdi esimin hemen yukarı koştum baktim saldiracak birileri tutuyor polisi aradım adam bunu duyunca ozur diledi falan .
Sonra olay halloldu 1 2 gun sessiz kaldilaar sonra yine aynilar gece 3 ve yine tv sesi gulme sesleri bağırarak bi seyler anlatma . uc dort kez yukari vilada sapiyla vurdum artik yani kendimi tanıyamıyorum kafalarına vuruyo gbi hissediyorum bi hınç var ki. yukari cikamiyorum esim yok güvenmiyorum hic.
Tamamini yazamadim ama 10 aydir bu konu gundemde ve ben hep gidip konustum en son aldığım tepki ise "sen kiracisin bu apartman bizim cok rahatsizsan taşın " oldu
Sizce her seslerinde polis mi çağırım napim yani bilemedim
Eşim cok sakin bir insan ama yorgun ve uykusuzken sinirli olabiliyor korkuyorum o açıdan
Aynen öyle çekinmeyi geçtim insan düşünceli olurEsiniz polis ve bundan bile cekinmiyolar
Aynen ev sahibide kiracıda aynı hakka sahip.Eskiden kiracı rahat bir şekilde gönderiliyordu ya apartmandan hala öyle zannediyorlar.kiracılıkla ne ilgisi var siz o evde oturmak için bir bedel ödüyorsunuz ve yasal olarak o evde oturma hakkına sahipsiniz bu da ev sahibi ile aynı haklar demek oluyor. ne kadar terbiyesiz komşularmış bence şikayet edip hadlerini bildirin.
Bu gidisle oyle olacak gibi. Ama boyle insanlar kazanmamali. Ben gidicem baskasi gelicek bunlar yine ayni. Insallah polisi dikkate alirlar esim de yok evde simdi gelip bana saldiracaklarindan eminim yaniAnnemlerin üst katında yaşayanlarda böyle
Defalarca uyardık olmadı
Şikayetçi olduk olmadı
Mahkemelik olduk değişmediler
Çirkeflikte zirvedeydiler
En son kadının kızı anneme ağır küfürler etmiş apartmanda
Annemi evde ağlıyor görünce kardeşim çıldırdı
Bide edepsiz kadın sende bana aynılarını söyle ödeşelim ne olacakki falan dedi
Kardeşim o sinirle kapılarını kırdı
Korkup geri çekildiler
Hala her anneme gittiğimde çamaşırları falan asılıysa çeker aşağı atarım hırsımı alamadım
Böyleleri anca bundan anlıyor ama bir ömürde uğraşılmaz
Annemler ablamlar aynı apartmanda çift ev bulmak zor dıye taşınmıyorlar
Siz fırsatınız varsa başka yere taşının
Polis gelince tehdit ediyorlar vs deBu gidisle oyle olacak gibi. Ama boyle insanlar kazanmamali. Ben gidicem baskasi gelicek bunlar yine ayni. Insallah polisi dikkate alirlar esim de yok evde simdi gelip bana saldiracaklarindan eminim yani
Oyle yapicam teşekkür edermPolis gelince tehdit ediyorlar vs de
Önce sizin evinize geliyor sonra üst kata çıkıyorlar
Gidincede kitleyin kapınızı açmayın kimseye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?