Komşu çıldırtmacası

Yanlis cevaplamisim. Geldiklerini duymadim arayacagim tekrardan

Böyleleri görgüsüzlükte master yapıyorlar..Bunların tıpkısının aynısı bizim üst katta da var.Bizde çare bulamadık ve evi satmaya karar verdik ama aklıma geldikçe onlar için hiç iyi dileklerde bulunmuyorum

Hangi kanali izlediklerini bile anlayabiliyorum günlük zamanda geceleri daha bi cok geliyor

seni belkide en ama en iyi anlayanlardan bir taneside benim. Bizde tam 6 yil cektik ust komsudan. En sonunda dayanamadik alti yil sonra polis cagirdik. Ertesi sabah o da bize cagirmis benim cocuklarimin piskolojisini bozuyorlar gece yarilari evime polis gonderiyorlar diye. Piskinlige bakarmisin .En sonunda attilar evden pisligi de rahat ettik cok sukur. Simdi bir kari koca oturuyor, hafta sonlari temizlik seslei haric yurudugunu bile duymayiz. Bunlar iyikten anlamaz sabah 2 3 de olsa yilmadan cagir polisi . Oyle bir iki kerede degil cagir hergun . ALLAH SABIR VERSIN ...

Amin sagolasin oyle ya ben yukari vuruyorum onlarda bana karsilik vuruyor arsizlar yani tam

Yanlis cevaplamisim. Geldiklerini duymadim arayacagim tekrardan

Ilk sikayetci eve gidilir evet .

Hali-kilim cirpma huylari da var mi?

Eger hali falan cirpiyolarsa zabitaya sikayet dilekcesi verin , kanitlanmasi daha kolay oldugu icin sikayet geridonusu daha kisa oluyo.

Hakkinizi arama isteginizi anliyorum hatta takdir ediyorum ama her ihtimale karsi kiralik ev arastirmaya baslayin yine de.

Amin sagolasin oyle ya ben yukari vuruyorum onlarda bana karsilik vuruyor arsizlar yani tam
aynen bizde kadina vururduk oda bize vururdu.Hatta kocasi gelmis kapiya cok az vuruyorsun yaaaa biraz daha hizli vur diye alay etmislerdi... Aile evi bosaltinca bizde ust kata ciktik eve bakmaya .parkeler hep cukur cukur olmus bize vurmaktan dusun ...

Çabanız olumlu sonuç verecek gibi durmuyor. Taşınma imkanınız yok mu? Kötü komşu insanı hacet sahibi yaparmış..

Polis geldi mi ? görgüsüz insanlar bence sizde onlarla uğraşın kocanın polis olması Yıldırmamış baksana.

Taşın başına bela alma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…