Aaa kaç yıldır bir toz zerresini dahi neden silkelemediğimi buldum sayenizde ay. Başka şeylerle ilişkilendirmek ne alaka, meğerse bina babamın değilmişBina babamın sıkıntı yok merak etmeyin. Hayatımda 2 sene kirada kaldım ve üst komşum sürekli silkelerde sadece seslenirdi cam acık oldugu zaman kapatırmısın diye bende kapatır işi bitince geri açardım. O zamn bile kimseyle kavga etmedim bu en doğal hakkı balkonuda sorum etmezdım. Kavgacı insan olsaydım bunca komşum olmazdı.
Başlık, "komşumun kabusu olduk" olsa uyum olurdu.artık cildiricam 7 8 aydır bu apartmandayiz 4 katli 3. kattayim alt katimda 38 yaşında liseye giden bir oğlu olan kadın var ama artık gına getirtti benim gibi suskuninsanı bile delirtti hemen hemen her apartmana haftanin belirli günü cirpma islemi varidr ama burda yok kilim vs carsaf olsun cirpaamiyorum balkon yikiyorum çok dikkat ederim ki kucuck bir yanlis olsun hemen laf ediyor diger dairelerde cocuklar var asagiya iniyorlar cocuk bunlar bagirirlar oynarlar ona bile tahammülü yok o cocuklara nasil bagiriyor kisacasi sanki apartmanin hükmü onda herseye laf soz daha nicesine apttman ya eşim aşağı inerken bazen sigara icerek iner ona bile laf ediyor şaka gibi sus sus ama yeter yonetici yok 4 daire sadece nasil başa çıkabiliriz birde bagiriyor kapılarda sormayın edepsiz gibi
Şu an sigara içen bir insan olarak söylüyorum. Evet 1 saniyecik sigarayla geçip gitmek bize ufacık birşey gibi geliyor. Ama astım hastası insanlar olabilir, hamileler olabilir. Dumanını geçtim üstüne sinmiş kokusuna bile boğulan ya da başı ağrıyan insanlar var. Hamileyken aşırı derece sigaradan tiksinmiştim. Kokusunu alır almaz istifra ediyordum ve bu doğumdan sonra birkaç aya kadar devam etti çok uzun sürdü benim bulantılarım. Dolmuşlara binmek bir kabustu. Kimsenin alamadığı sinmiş kokuları alıyordum. Duraktan kalkan dolmuşlara tam binecekken sigara kokusu aldığım için geri indiğim oldu defalarca. Evet geçti şu an içiyorum ama çok rahatsız olan insanlar var. Hamileyken cidden sigara kokusundan çok çektim o yüzden eskisi gibi rahat içmiyorum öyle her yerde. Özellikle sigarayı dolmuş beklerken içip de asla dolmuşa o kokuyla binmem. Demem o ki, apartmanda bence sigara yakılıp çıkılması da yanlış. Aşağı silkelemek falan da yanlış. Ve dışarıda çok bağıran çocukları da herkes anlayışla karşılamak zorunda değil. Ha bağırmak yerine düzgünce konuşabilir ama belki çocuklar laftan anlamıyordur?kapisinin onunde icmiyor asagi inerken bazen sadece 1 saniye bisey yani bukadr abartilirmi sizce
ama yorum yapanlarin çoğu sanki hergün hali silkelemek istiyorumusum sanki hiç yapmadigim şey sofra bezi silkeliyormusum gibi yorum yapıyorlar tamam yorum.yapmak.haklari ama komsumdam bi farkları yok uslupta haksiz olsam bile söyleme şekli vardır ama degilmi sigara konusunda hepsi hakli ona bisey diyememÜzüldüm sizin adınıza
Ama simdi konuyu ilk acarken komsunuzunda ayni sekilde balkondan bisey silkeledigini yazmamissiniz simdi tepki alinca oda yapiyo diyosunuz bana pek inandirici gelmedi onunda yaptigi kusura bakmayinpeki neden o kişi alt katının üstüne hali cirpiyor da biz cirpamiuoruz bisey korka korka yaşıyoruz bunada bir aciklamaniz varmi
gorduklerimemi inanayim sizin dediginizemiAma simdi konuyu ilk acarken komsunuzunda ayni sekilde balkondan bisey silkeledigini yazmamissiniz simdi tepki alinca oda yapiyo diyosunuz bana pek inandirici gelmedi onunda yaptigi kusura bakmayin
Bana inanip inanmamaniz degil soz konusu olan siz ilk konuyu anlatirken alt komsum hali kilim cirpiyo ama biz cirpinca laf ediyo deseniz tamam ama biraz tepki alinca e oda.koca koca hali silkeliyo ama demeniz ama inandirici gelmedi acikcasi. Komsunuzda hak veriyorum ben toplu yasama kurallarini ne zaman tam anlamiyla ogrenecegiz acabagorduklerimemi inanayim sizin dediginizemi
Üst komşum un evinde sigara icirtmedigini biliyorum eşi sürekli içicikapisinin onunde icmiyor asagi inerken bazen sadece 1 saniye bisey yani bukadr abartilirmi sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?