yonetici yok ama onunda cok yanlislari oluyor ben gormezden geliyorum sonuçta insaniz degilmiEşinizin apartmanda sigara içmesi kabul edilir değil, içmeyen kişi saatler geçse bile o zehire maruz kalıyor.
Diğer konularda haklı olabilirsiniz, apartman toplantılarınız olmuyor mu ? Toplantıda şikayetinizi dile getirseniz olmaz mı ?
kapisinin onunde icmiyor asagi inerken bazen sadece 1 saniye bisey yani bukadr abartilirmi sizceSigara olayına kadar hadi neyse dedim de, ona bile laf eder cümleniz, sizin toplu yaşamdan ayrılmanız gerektiğinin en büyük kanıtı.
Oldu canım!
okdr katı kurallar olmalı mi sizce nere kaldi komsuluk hakki hoşgörüKomşunuz haklı biraz apartman kurallarını öğrenin.
Sigara tutturulerek apartman icinde asagi yukari cikma islemi yapilmaz. Binadan cikinca ya da evinize girince yaksin meredi.artık cildiricam 7 8 aydır bu apartmandayiz 4 katli 3. kattayim alt katimda 38 yaşında liseye giden bir oğlu olan kadın var ama artık gına getirtti benim gibi suskuninsanı bile delirtti hemen hemen her apartmana haftanin belirli günü cirpma islemi varidr ama burda yok kilim vs carsaf olsun cirpaamiyorum balkon yikiyorum çok dikkat ederim ki kucuck bir yanlis olsun hemen laf ediyor diger dairelerde cocuklar var asagiya iniyorlar cocuk bunlar bagirirlar oynarlar ona bile tahammülü yok o cocuklara nasil bagiriyor kisacasi sanki apartmanin hükmü onda herseye laf soz daha nicesine apttman ya eşim aşağı inerken bazen sigara icerek iner ona bile laf ediyor şaka gibi sus sus ama yeter yonetici yok 4 daire sadece nasil başa çıkabiliriz birde bagiriyor kapılarda sormayın edepsiz gibi
ben çoğu yerde gördüm ve yasadim çırpma isleirni ki hali vs degil bu kilimdir yada siz uyuyup.uayndiginiz carsaflarinizi cirpmiyormusunjzçıprma günü diye bişey yok. bırakın artık şu adeti. çırpmadan da temizlik yapılabilir. alt kattaki insan sizin halı kilim pisliğinizi çekmek zorunda değil.
eşiniz de bina içinde sigara içemez. orası ortak kapalı alan. evinde içsin, arabasında içsin. bina içinde içemez.
Dış kapınızın öteki tarafında eve girmek ve çıkmak harici hiçbir şey yapamazsınız.kapisinin onunde icmiyor asagi inerken bazen sadece 1 saniye bisey yani bukadr abartilirmi sizce
apartmanda bir tek o sikayetci ama ona ne diyeceksinozHaklılar
Çok saygısızca bina içinde sigara içeni görsem bende kızardım
apartman kuralına uymayı öğrenmelisiniz yada müstakil evde oturacaksınız
niye çırpayım ki gece üzerime toprak mı döküyorum?ben çoğu yerde gördüm ve yasadim çırpma isleirni ki hali vs degil bu kilimdir yada siz uyuyup.uayndiginiz carsaflarinizi cirpmiyormusunjz
Balkona çırpılır eşyalar.ben çoğu yerde gördüm ve yasadim çırpma isleirni ki hali vs degil bu kilimdir yada siz uyuyup.uayndiginiz carsaflarinizi cirpmiyormusunjz
tabiki bu hergün olan bisey degil o an acilen cikmasi gerekiyor çok nadirdir yani ve okdr cam.pencere dış kapı acik ve şöyle birseyede deginmek isterimki sadece ama sadece her ama her şeyde o şikayet ediyor bir onun sesi cikiyorDış kapınızın öteki tarafında eve girmek ve çıkmak harici hiçbir şey yapamazsınız.
Tabi ki abartılır, ben de bu asansörlerde niye ‘sigara içilmez’ uyarısı var derdim.
Demek sizin eşiniz gibiler içinmiş.
3 kat aşağı inerken tüttüre tüttüre iniyor, oh ne ala.
Dediğim gibi cocuklar ses çıkarabilir olabiliryonetici yok ama onunda cok yanlislari oluyor ben gormezden geliyorum sonuçta insaniz degilmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?