komsu derdi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Apartmanda sigara içmesi normal yani eşinizin öyle mi?!
Sigara kullanmıyorum ve böyle başkalarının yaşam alanında içilmesini de hiç hoş görmüyorum.

orta katta kendisi

asli1993 banınız kalkmış. Burada yazılanları okuduktan sonra ne düşünüyorsunuz, düşüncelerinizde bir değişiklik oldu mu ?

asli1993 banınız kalkmış. Burada yazılanları okuduktan sonra ne düşünüyorsunuz, düşüncelerinizde bir değişiklik oldu mu ?
tabki hklisnz ama bn illadayapayim demiyorm bir uslup vardir herşey e bagirarak ceVap verilmez an baya bakis acimi degstrdnz diyebilirm

hangi çağda yaşıyorsunuz acaba bizim de sizin gibi saygısız bir komşumuz var. süpürgenin icadından haberi yok. çamaşır asamıyoruz sayesinde iğrençler.

Ayyy komşulukkk öldü demeyinn sonra sizin gibiler veremli gibi kaçarsınız insanlardan neyse siz kendi evinizde en rahat olucagınız yerde yasaklar içinde yaşayın. Bizlerde saygılı hoşgörülü komşularımızla sıkıldıkca camdan cama çarşaf silkeler mutlu oluruz o bana laf sokmaya çalışan bayann sizde ömür boyu evinizin içine silkeleyin hatta salonunuza daha iyi olur balkondan aly komşuya uçar. Heyy allahım ne insanlar var eskiler diyip durmayın sonrada çünkü sizin gibi komşusu ses yaptı diye iki çarsaf silkeledi diye iğrennnççççç saygısızzzzzz diyenler dönüp kendinizr bakın binadaki cogunun kim oldugunu bile tanımıyorsunuz. Böyle kavgacı olmaya devam edersenizdr gittiğiniz her komşularınız sizden kaçar.

Burada millete laf yetiştirecegini hadi git balkona çarşaflarını falan silkele, millet insanlık görsün...

Herkes kendi evinde rahat olmak ister evet burada hemfikiriz. Ama siz rahat davranirken baskasinin rahatini kaciriyorsaniz o bencillik oluyor. Ben rahatca evimde camimi acmak istiyorum. Kime ne zarari var bu istegimin? Kimseye bir zarari yok. Siz de rahatca bir seyler silkelemek istiyorsaniz mustakil eve tasinin. Kimseye rahatsizlik vermeye hakkiniz yok. Eskiler eskiler diyorsunuz da benim babaannem bile silkelemez artik apartman hayatinda. Silkelenmeyecegini, alt kattaki insanlarin hakkina mudahele etmek oldugunu bilir. Kac sene koyde, yaylada yaşamış insan. 80 küsur yasinda. Bunun eskiyle de komsulukla da ilgisi yok. Bu kadar insan saygisizca oldugunu dusunurken boyle tutturmaniz da ne kadar ben merkezci oldugunuzu kanitliyor. Umarim tepenize sizin gibi silkeleme meraklisi taşınır da anca o zaman anlarsiniz burdakilerin neyden bahsettigini. Gerci siz bu bakış açısıyla o komşunun da hakkini eline verir hakli cikmaya ugrasirsiniz da neyse.
Kavgaci da sizsiniz gibi duruyor burdan bakınca.
İyi silkelemeler.

Kaptan ne güzel yazdin

Bina babamın sıkıntı yok merak etmeyin. Hayatımda 2 sene kirada kaldım ve üst komşum sürekli silkelerde sadece seslenirdi cam acık oldugu zaman kapatırmısın diye bende kapatır işi bitince geri açardım. O zamn bile kimseyle kavga etmedim bu en doğal hakkı balkonuda sorum etmezdım. Kavgacı insan olsaydım bunca komşum olmazdı.

Yarın sabah ilk işim komşularla samimiyetimi artırmak için evdeki herşeyi çırpmak olacak. İnsanlık anlayışınıza ve komşularınızla ilişki şeklinize hayran kaldım

Çırpma gününü ilk defa duydum, 5 senedir apartmanda yaşıyorum, balkonuma çırparım çırpacagımı balkonu mu yıkarım ben..
Sigara konusunda da kusura bakmayın ama içmeyen insana çok kötü geliyor kokusu . Benim karşı komşumun kocasıda yapıyor bu sigare içme işlemini, resmen aşagı inerken saçıma başıma siniyor, 4.5 yaşındaki kızım bu kokuyu çekmek zorunda değil mesela. Ben de hamile halimle çekmek zorunda değilim. Apartmanın kuralları var. Zaten kapalı yerde sigara içmek yasak, komşunuz bu ikisine söyleniyorsa haklı..
Çocuklar konusunda birşey diyemeyeceğim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…