çok varGelip gittiginiz iyi komsunuz yokmu
orta katta kendisiAlt katta olduğu için olabilir mi kilim halı çarşaf silkelemek apartmanda olmaz sizin kilinız tozunuz kadının evinde .sigara kapalı alanda çıkmaz kolay kolay hele içmeyen biriyse bir de ona dokunuyorsa tanı tepki verecek çocuk sesine söylenmesine birşey diyemem belli saatlerdeyse kimi çocuklar sabahın kör saatinde çıkıp gecenin 9 10 a kadar oynuyor bu kadar da olmaz bence kadını haklı buldum
Silkelemeyle halıları süpürmek bana göre aynı olmuyor halilar daha temiz ve parlak duruyor gözde bu da benim temizlik takıntım
tabki hklisnz ama bn illadayapayim demiyorm bir uslup vardir herşey e bagirarak ceVap verilmez an baya bakis acimi degstrdnz diyebilirmasli1993 banınız kalkmış. Burada yazılanları okuduktan sonra ne düşünüyorsunuz, düşüncelerinizde bir değişiklik oldu mu ?
Faydalı bir konu olmuş o zaman sizin ve komşunuz adına sevindim.tabki hklisnz ama bn illadayapayim demiyorm bir uslup vardir herşey e bagirarak ceVap verilmez an baya bakis acimi degstrdnz diyebilirm
Burada millete laf yetiştirecegini hadi git balkona çarşaflarını falan silkele, millet insanlık görsün...Ayyy komşulukkk öldü demeyinn sonra sizin gibiler veremli gibi kaçarsınız insanlardan neyse siz kendi evinizde en rahat olucagınız yerde yasaklar içinde yaşayın. Bizlerde saygılı hoşgörülü komşularımızla sıkıldıkca camdan cama çarşaf silkeler mutlu oluruz o bana laf sokmaya çalışan bayann sizde ömür boyu evinizin içine silkeleyin hatta salonunuza daha iyi olur balkondan aly komşuya uçar. Heyy allahım ne insanlar var eskiler diyip durmayın sonrada çünkü sizin gibi komşusu ses yaptı diye iki çarsaf silkeledi diye iğrennnççççç saygısızzzzzz diyenler dönüp kendinizr bakın binadaki cogunun kim oldugunu bile tanımıyorsunuz. Böyle kavgacı olmaya devam edersenizdr gittiğiniz her komşularınız sizden kaçar.
Ayyy komşulukkk öldü demeyinn sonra sizin gibiler veremli gibi kaçarsınız insanlardan neyse siz kendi evinizde en rahat olucagınız yerde yasaklar içinde yaşayın. Bizlerde saygılı hoşgörülü komşularımızla sıkıldıkca camdan cama çarşaf silkeler mutlu oluruz o bana laf sokmaya çalışan bayann sizde ömür boyu evinizin içine silkeleyin hatta salonunuza daha iyi olur balkondan aly komşuya uçar. Heyy allahım ne insanlar var eskiler diyip durmayın sonrada çünkü sizin gibi komşusu ses yaptı diye iki çarsaf silkeledi diye iğrennnççççç saygısızzzzzz diyenler dönüp kendinizr bakın binadaki cogunun kim oldugunu bile tanımıyorsunuz. Böyle kavgacı olmaya devam edersenizdr gittiğiniz her komşularınız sizden kaçar.
Bugünlük insanlık vazifenizi tamamladınız yani, aferin...Sabah silkeledim canım artık yarın sabaha.
Kaptan ne güzel yazdinçıprma günü diye bişey yok. bırakın artık şu adeti. çırpmadan da temizlik yapılabilir. alt kattaki insan sizin halı kilim pisliğinizi çekmek zorunda değil.
eşiniz de bina içinde sigara içemez. orası ortak kapalı alan. evinde içsin, arabasında içsin. bina içinde içemez.
Yarın sabah ilk işim komşularla samimiyetimi artırmak için evdeki herşeyi çırpmak olacak. İnsanlık anlayışınıza ve komşularınızla ilişki şeklinize hayran kaldımBina babamın sıkıntı yok merak etmeyin. Hayatımda 2 sene kirada kaldım ve üst komşum sürekli silkelerde sadece seslenirdi cam acık oldugu zaman kapatırmısın diye bende kapatır işi bitince geri açardım. O zamn bile kimseyle kavga etmedim bu en doğal hakkı balkonuda sorum etmezdım. Kavgacı insan olsaydım bunca komşum olmazdı.
artık cildiricam 7 8 aydır bu apartmandayiz 4 katli 3. kattayim alt katimda 38 yaşında liseye giden bir oğlu olan kadın var ama artık gına getirtti benim gibi suskuninsanı bile delirtti hemen hemen her apartmana haftanin belirli günü cirpma islemi varidr ama burda yok kilim vs carsaf olsun cirpaamiyorum balkon yikiyorum çok dikkat ederim ki kucuck bir yanlis olsun hemen laf ediyor diger dairelerde cocuklar var asagiya iniyorlar cocuk bunlar bagirirlar oynarlar ona bile tahammülü yok o cocuklara nasil bagiriyor kisacasi sanki apartmanin hükmü onda herseye laf soz daha nicesine apttman ya eşim aşağı inerken bazen sigara icerek iner ona bile laf ediyor şaka gibi sus sus ama yeter yonetici yok 4 daire sadece nasil başa çıkabiliriz birde bagiriyor kapılarda sormayın edepsiz gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?