Yatak odam onların oturma odasına bitişik galiba hep ordalar tam uykuya dalıcam başlıyor böğürmeye ayı kükrer gibi sürekli bahaneleri var yok maç izliyorduk yok bilmem ne sanki safız anlamıyoruz iki ayda bezdimKapınızı kilitleyip oturun. Çok ses yaparlarsa siz de duvara vurun, kapıyı da kıramaz.
Polis çağırın bağırdığı bir akşam. Kadını dövüyor deyin.
Diğer komşular yaptılar ama maç izliyorduk diyip sıyrıldılar kadın birşey demiyor onun sesini hiç duymuyoruz hep adam sesi. Bağrış çağrış bir kavga yok adamda problemDövdüğünü düşündüğünüzde polisi arayın bir defa. Kapılarına gitsinler ondan sonra seslerini kısarlar biraz.
Geçen gün nöbetten çıktım geldim tam uykuya dalıcam adam duvarı yumruklamaya başladı sus sus diyerek kalbim öyle bir çarptıki kaç dk geçmedi eşimde nöbetteydi birşey mi oldu diye anlayana kadar mal gibiydim ev alıyosun huzurunu süremiyorsun şu memlekette neden alışmak zorundayım ki bir yolu olmalı mutlaka bilenler yardımcı olsun lütfenYeni bina ses yalıtım sendromu bu
Yapacak bir şey yok. Şikayete rağmen devam ediyorsa bekli gür sesli biridir.
Alışmaya bak.
Ee bu da gebeliği tehdit eder denmesin sakın!
Var ki.Geçen gün nöbetten çıktım geldim tam uykuya dalıcam adam duvarı yumruklamaya başladı sus sus diyerek kalbim öyle bir çarptıki kaç dk geçmedi eşimde nöbetteydi birşey mi oldu diye anlayana kadar mal gibiydim ev alıyosun huzurunu süremiyorsun şu memlekette neden alışmak zorundayım ki bir yolu olmalı mutlaka bilenler yardımcı olsun lütfen
Özelden link gönderdim bak bence onaGeçen gün nöbetten çıktım geldim tam uykuya dalıcam adam duvarı yumruklamaya başladı sus sus diyerek kalbim öyle bir çarptıki kaç dk geçmedi eşimde nöbetteydi birşey mi oldu diye anlayana kadar mal gibiydim ev alıyosun huzurunu süremiyorsun şu memlekette neden alışmak zorundayım ki bir yolu olmalı mutlaka bilenler yardımcı olsun lütfen
Hafta sonu bir düğünde çok korktuğum bir olay oldu kanama oldu doktor asla kalkma dedi hala tam geçmedi tam uykumda sürekli korkarak uyanıyorum bu adam yüzünden gece yarısı bile neyi paylaşamıyorlar anlamadım bıktım artık kalp çarpıntısı ile uyanmaktanGece gece güldüm :) size degilde.kemal sunalin kapici oldugu filmdeki adamla kadini hatirladimda.aman neme lazim sonra siz kötü olursunuz.
Duvarları yumurkluyor bu sesleride engeller mi yalıtımÖzelden link gönderdim bak bence ona
İstediğin şekilde yaptırsınDuvarları yumurkluyor bu sesleride engeller mi yalıtım
Ev bizim taşınamam mümkün değil çok zor buldum zaten. Herkes şikayetçi ama sitenin yaırısından çoğu boş yeterli olur mu bilmiyorum süreklide evdeler işe falan gitmiyorlar galiba dipdibe birbirini yiyolar akşama kadarEv sizinmi.tasinin diyecegim ama tasinmakta cok zor is.Allah yardimciniz olsun. belki apartman yoneticiniz falan imza toplarsa birseyler yapilabilir.
Eşime söyleyeceğim hemen çözüm arıyorum gerçektenİstediğin şekilde yaptırsın
Bir daire ses stüdyosu, üst kat bebekli aile
Nasıl da güzel yaşadılar :)
Bence o zaten biliyordur bunuEşime söyleyeceğim hemen çözüm arıyorum gerçekten
Oda rahatsızda ben evde daha çok kaldığımdan çok duyuyorum. Teşekkür ederim fikir içinBence o zaten biliyordur bunu
Ama senin kadar takılmıyordur.
Bir kaç yeri arayıp fiyat al, tekliflerle söyle
Kolay gelsin cano.Oda rahatsızda ben evde daha çok kaldığımdan çok duyuyorum. Teşekkür ederim fikir için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?