Komşu derdim hanımlar napmalı?

Anlayamadim komsularinizin uzun kara sakali mi? ezik buzuk arabalari mi yoksa sesleri mi sizi rahatsiz etti?
Benim esimde anlattiginiz gibi biri ha onun bana karsi bagrisi, cagrisi yoktur ancak aksamlari/geceleri oyun oynar, ekibindekilere karsi kizar, bagirir Allahtan bizde yalitim var, sikayete gelen olmadi.
Nereye sikayet ettiniz de degisen bir sey olmadi?

Konuyu saptırmanın bi anlamı yok yüksek sesle konuşmayla kavga gürültüyü ayırt edebiliyoruz herhalde adamda arıza bir tip ne zorunuza gitti eşinize benzemesi mi?

Konuyu saptırmanın bi anlamı yok yüksek sesle konuşmayla kavga gürültüyü ayırt edebiliyoruz herhalde adamda arıza bir tip ne zorunuza gitti eşinize benzemesi mi?
Dunyadaki tek sakalli benim kocam degil ^^
Konuyu bastan saptiran sizsiniz derdiniz gurultulu komsu degil ki saci, sakali, osu, busu binlerce sacma sapan ayrinti. Adamin arabasindan ofkeli oldugunu teshis etmissiniz belki acemi sofor.

Nereye sikayet ettiginizi ve cozum olmadigi sorusunun cevabini da alamadim, esini dovdugunu dusundugunuz gurultulu bir an arayin polisi. Ayrica oyun oynarken esim ekibindekilere oyle bir bagiriyor ki yalitim olmasa duyan kisi kavga/dovus/siddet oldugunu dusunebilir.

Konuda zaten anlattım neyin nolduğunu. Güvenliğe de şikayet edildi site yönetimine de polis dahi geldi maç vardı bilmem ne türlü bahanelerler geçiştirildi. Sözler verildi tutulmadı. Adamın saçı başı arabası tabiki beni ilgilendirmiyor ama toplum içinde aykırı birini gördüğünüzde algılarsınız dikkatinizi çeker. Bu basit bir kirli sakal yada ufak araba sürtmeleri değil. Birkaç kezde gördük acemi şöfor değil garaj kapısı yavaş açılıyor diye bile sinirleniyor. Neyse demekki bu ülke de evinde rahatsız bile olamıyosun bir kadını düşünmekte suç çözüm aramakta suç kim kimi dövüyorsa dövsün ben duymayayım yalıtımımı yapıp oturayım bari

Soylediklerimden bunlari cikardiysaniz bravo size.

Yeni sehir, yeni is ortami size iyi gelmemis belli, esinizi ikna edin ve tasinin.

Soylediklerimden bunlari cikardiysaniz bravo size.

Yeni sehir, yeni is ortami size iyi gelmemis belli, esinizi ikna edin ve tasinin.
Yanlış yerden vurmaya çalışmayın konunun benim işimle ne ilgisi var. İşim yorucu olmasaydı harika gitseydi komşum duvarlarımı yumruklamıcak mıydı.

Yanlış yerden vurmaya çalışmayın konunun benim işimle ne ilgisi var. İşim yorucu olmasaydı komşum duvarlarımı yumruklamıcak mıydı.
Hayir hassasiyetiniz artmis, bulunmak istemediginiz bir ortam ve kacis yollari ariyor olabilirsiniz, ustune bir de hormonlar.

Yine günlerden bir gün yeni ev müteahhitlerini anıyoruz...

Ince duvarlardan nefret geldi. Bazı sabahlar karşı komşuyla karşılaşınca "Acaba horultu için doktor önersem mi?" diyorum. Muhtemelen üst kattaki bizi görünce kızım için uyku ilacı düşünüyordur. Çapraz komşunun beddualarını duvar yumruklamayla çözdük. Inatla da hiçbirimiz taşınmıyoruz. Alıştık galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…