Komsu geliyor temizlik

yani şimdi açıkçası ben genelde eve pek bakmam yani .. oturacagım yer pislik göturmuyorsa tabaklar bariz yaglı değilse benm için sorun yok.. ben daha çok samimiyetine dikkat ederim.. geri kalan fuzuli bence.. lavoba takıntım yoktur mecbur kalmadıkça da baska yerde gitmem wcye.. ama dedikodular diyosunz o zaman mutlaka banyonuzu fln kontrol edin.. ve mumkunse bu dedikodularla da fazla yuz göz olmayın..

pislikleri halının altına mı süpürmüş ne etmiş:))

ya şaka bir yana hayatımda sadece bir kere pislikten rahatsız oldum. illa ki çocuklu ev bal dök yala olmuyor. ama masada oturmuş kahve içerken ayağım bir zahmet masanın altına atılmış bezden bok olmasın beklentim var yani onu da inkar edemem....
Düzenli olarak evleri 2güne siler süprrüm 10 günde falan Halıları kaldırım yerleri elimle silerim ama gittiğim evlerde böyle cok pis bir koku, mutfak dolabı yag bağlamış evde dagınıklıktan adım atılacak yer kalmadığı sürece kimsenin evine dikkatlice bakmam. Tabi herkesin temizlik anlayışı cok farklı oldugu için bilmekte fayda var 😊

Misafir mi geliyor temizlik radarlarımı belli değil böyle misafir gelecekse hiç gelmesin lütfen ben hiç kimsenin temizliğine pisliğine bakmam ne ikram eserse yerim insanlık hali hastası olur çocuğu olur canı sıkılır belki eşiyle kavgalı morali bozuk insanda anlayış olmalı ama nerde tabii böyle düşünen insan az sayıda maalesef

yani şimdi açıkçası ben genelde eve pek bakmam yani .. oturacagım yer pislik göturmuyorsa tabaklar bariz yaglı değilse benm için sorun yok.. ben daha çok samimiyetine dikkat ederim.. geri kalan fuzuli bence.. lavoba takıntım yoktur mecbur kalmadıkça da baska yerde gitmem wcye.. ama dedikodular diyosunz o zaman mutlaka banyonuzu fln kontrol edin.. ve mumkunse bu dedikodularla da fazla yuz göz olmayın..
Bir kere ye mahsus gelir canm zurt pırt gelcem derse işim var derim muhatap olmam ama bana gelicek kişi nasıl bir karakterde bilemiyorum.. Kaynanası tam bir bela. Eltisi çirkef saygısız degişik bi kadın bunu bilemiyorum günahını almayım

Bir kere ye mahsus gelir canm zurt pırt gelcem derse işim var derim muhatap olmam ama bana gelicek kişi nasıl bir karakterde bilemiyorum.. Kaynanası tam bir bela. Eltisi çirkef saygısız degişik bi kadın bunu bilemiyorum günahını almayım
inş onlar göndermiyordur :) neyse bi bakın ona göre yol alırsnz..

Misafir mi geliyor temizlik radarlarımı belli değil böyle misafir gelecekse hiç gelmesin lütfen ben hiç kimsenin temizliğine pisliğine bakmam ne ikram eserse yerim insanlık hali hastası olur çocuğu olur canı sıkılır belki eşiyle kavgalı morali bozuk insanda anlayış olmalı ama nerde tabii böyle düşünen insan az sayıda maalesef
Bende öyleyim canm evi afedersiniz b.k götürmediği sürece o evden hersryi yer içerim güler yüzü samimiyeti varsa ki sırf pis diye baglantımı koparmam

Ben hiç bir yere dikkatli bakmam ama gözümün takıldığı yerler olabiiir evin durumuna göre
insanlık hali temizlenmemis olabilir konismqm ayy suda şöyle pis diye

Çünkü yarın bir gün bana nasıl denk geleceği belli olmaz o insanın yani

Ama eve girildiğinde özellik le oturdugumda koltuk altı dikkatimi çekiyor ister istemez oturduğum yerden koltuk altında oyuncak çorap olması güzel olmuyor mesela kendi evimde ona çok dikkat ediyorum 😂

Sana göre orta halliyse dışarıdan gelenlere temiz görünür kesin hep öyle oluyor şöyle bir süpürge açsan yeter bir de lavabo temiz olsun havlun temiz olsun ben ona bakıyorum misafirliğe gidince öbür detaylara da bakmasınlar canım bir zahmet 😀 özellikle kahve sunumu yap güzel ben en çok ona dikkat ediyorum gittiğim yerde

Binadan bitane komsum yarın ilk defa evime gelicek pek tanımıyorum kendisini ama eltisi kaynanası aynı dairede oturuyorlar biraz dedikoducular. Bana gelen kadın 25 yasında 2 cocucu var pek tanımıyorum binadan kaynanası eltisi binadan pek kimseyle muhatap olmazlar diğer eltisi tepemde oturuyor her allahın günü tepeden pislik sirkeler kavgalıyız onla. Ona nispeten mi geliyom dedi bilemiyorum. Şimdi benim evimin temizliği orta derece ne pis ne de asırı temiz dikkat etmediğim yerler olabilir mesela sizler misafirliğe gittiğiniz zaman nelere dikkat edersiniz bende ona göre dikkat edeyim binada laf cıkmasın. Birde çayın yanına hafif atıştırmalık görseli güzel seyler yapmak istiyorum
Temizlikten ziyada elti ile olan kavganız hiç konuşmayın derim belkide sırf onun için bile gelebilir sizin ağzınızdan laf alıp karşı tarafa taşımak için siz 2 cümle kursanız karşı taraf onu 4 cümle olarak anlatır.

Sana eltim olsa daha iyi cevap verirdi. :) Yeni dip köşe temizlik yaptığım evi bile pis ilan ediyor kendisi :) Temizlik kriteri ne bilmiyorum. Evin krokisini çıkarıyor fettan gözleriyle. Ben gittiğim evde pis bir koku almazsam ve ortalığı tabiri caizse b.k götürmüyorsa daginikliktan rahatsız olmam :) Dağınıklık birşey değil de toz pislik vs olursa anamın evi bile olsa yemek yiyemiyorum.

Bir ev bana göre yaşanmışlıklariyla güzel ve sıcaktır.
Evde kötü bir koku olmamasına, her yerin temiz derli toplu olması ve özellikle wc temizliği çok önemli gelen kişi kendi girmez küçük çocuğun tuvaleti gelir girmek zorunda kalır.
Bir de mutfak temiz ,topluysa tamamdır. .

Gerisi bir fincan acı kahveye bakar. .
Kolay gelsin şimdiden 💙

Mobilyalar tozlu olmasın, tuvalet banyo, mutfak tezgahı düzenli olsun, cam ve aynada el izi olmasın, birde benimde tırnak takintim var ona dikkat ederim. Gerçi yazdiklariniza bakılırsa siz zaten temiz düzenli birisiniz, bir sorun çıkacağını sanmam.

İkram olarak da tiriliceye taktım bu aralar çok hoşuma gidiyor onu yapabilirsiniz, kabak rendeleyip biraz soteleyip yoğurtla karıştırın hafif olur, yaninada börek yada poğaça olabilir

Biz dikkat etmiyoruz desekte böyle oturmalarda mutlaka ediliyor.
Çay alma bahanesiyle mutfağa bakan bile var. Ben halıda saç tüy falan görürsem hoşlanmam.

Binadan bitane komsum yarın ilk defa evime gelicek pek tanımıyorum kendisini ama eltisi kaynanası aynı dairede oturuyorlar biraz dedikoducular. Bana gelen kadın 25 yasında 2 cocucu var pek tanımıyorum binadan kaynanası eltisi binadan pek kimseyle muhatap olmazlar diğer eltisi tepemde oturuyor her allahın günü tepeden pislik sirkeler kavgalıyız onla. Ona nispeten mi geliyom dedi bilemiyorum. Şimdi benim evimin temizliği orta derece ne pis ne de asırı temiz dikkat etmediğim yerler olabilir mesela sizler misafirliğe gittiğiniz zaman nelere dikkat edersiniz bende ona göre dikkat edeyim binada laf cıkmasın. Birde çayın yanına hafif atıştırmalık görseli güzel seyler yapmak istiyorum
Ben misafirliğe gittiğimde ev sahibinin bana davranışına güler yüzüne konuşmasına samimiyetine bakarım onun harici ev çok göze batacak kadar pis değilse, kıyıda köşede toz varmış, ay yok yastığın teki yamuk muş.. Umrumda olmaz

Düzenli olarak evleri 2güne siler süprrüm 10 günde falan Halıları kaldırım yerleri elimle silerim ama gittiğim evlerde böyle cok pis bir koku, mutfak dolabı yag bağlamış evde dagınıklıktan adım atılacak yer kalmadığı sürece kimsenin evine dikkatlice bakmam. Tabi herkesin temizlik anlayışı cok farklı oldugu için bilmekte fayda var 😊

ay daha ne yapacan temizdir zaten senin evin..

Bir yerde okumuştum. Ruh hastası bir elti, sırf evinin kirini belli etmek için eltisinin evine beyaz çorapla girip evi geziyormuş. Çıkınca da çorabının altını, eltisinin evinin pis olduğunu ispatlamak için gösteriyormuş. Beyaz çorap giyin ve evinizi dolaşın. Temizse sıkıntı yok demektir 😊

Mobilyalar tozlu olmasın, tuvalet banyo, mutfak tezgahı düzenli olsun, cam ve aynada el izi olmasın, birde benimde tırnak takintim var ona dikkat ederim. Gerçi yazdiklariniza bakılırsa siz zaten temiz düzenli birisiniz, bir sorun çıkacağını sanmam.

İkram olarak da tiriliceye taktım bu aralar çok hoşuma gidiyor onu yapabilirsiniz, kabak rendeleyip biraz soteleyip yoğurtla karıştırın hafif olur, yaninada börek yada poğaça olabilir
Her türlü tatlıyı yaparım en sevdiğim tatlı da trelicedir ama Malesef onu bir türlü tutturamam. Niyeyse her misafir geleceği zaman en az 4 cesit yaparım ama anam aglar güzel olcakmı begenilermi, vee en cok dikkat ettiğim sey her misafir gelmeden önce yaptığım seyleri yetisitirr dezgahın üstünü hiç bişey yapılmamış gibi temiz bırakmaya calısırım eger bu sekilde olmazsa moralim bozuluyor misafire kötü enerji veriyorum o yüzden en fazla 3 cesit, kısır börek tatlı yapabilirm

Back
X