- 30 Ekim 2018
- 16.162
- 36.780
- 528
- Konu Sahibi limonluekler
Son ses müzik aç onlar gürültü yapınca. Özellikle de gece. Bu tip insanlar bunda anlıyor maalesef
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
SanırımAllah kötü komşudan korusun gerçekten zor iş. Zabıta nasıl bulamıyor adresi ya gelene kadar arayın ne saçma iş o. Yöneticinin bulduğu çözüm (!) de çok yaraticiymis gerçekten. O taşının madem dediğinde siz ne dediniz peki? Adam dalga mı geçiyor ya
Geçmiş olsun size de umarım yenisi gelmez. AminBenim tepemde ki ler taşındı allah ima şükürler olsun adamlar gündüz uyuyor gece koskoca kadın tepemde ip hopluyor du söyledikçe inadına yaptılar simdi taşındilar inanirmisiniz iki gündür bebegim bile gece rahat uyuduğu için gülücük saçıyor. Allah sizide kurtarsin inşallah.
Bizim üstümüzdekiler çevredeki kiralara göre uyguna oturuyorlarBu görgüsüz, cahil ,en basit toplu yaşama kurallarını bile bilmeyen yaratıklar apartmanlarda hep üst katlarda oturabilecek parayı, bu parayı kazanacak işi nasıl bulabiliyorlar. Ben en çok buna şaşırıyorum. Kroyum emme para bende repliği geliyor hep aklıma![]()
Olsun siz de içinizi döktünüzValla bir tanede benim üstümde var. Gece saat 12 den sonra başlıyor 3 4 de kadar masa sandalye koltuk çekiyor. Ev süpürüyor. Balkon demirlerini yıkıyor şuan mesela. Çünkü onun için gün yeni başladı. Eşiyle her kavgasına her anına taniklık yapabilirim. Ismini bile duyarak öğrendim. O kadar bağırarak konuşyorki hamileymiş tebrik etmeye gidicem az kaldı. Bi de sevgili komşum burdaysan en azından ayağındaki takunyayı çıkar.
Konunuzu sabote ettim kusura bakmayın. Benimde en büyük dertlerimden biri kalp kırmak istemiyorum hamileymişde güzelce uyardık 2 kez 3 üncüsünde Allah kerim.
Size de tavsiye veremedim. Allah yardımcınız olsun.
Yontemlerinizi söyleyebilir misiniz sakıncası yoksa ? Buradaki bazı insanlara örnek olur belki. Çirkin insanlara cirkinlesmek zorunda kalınıyor malesefkiMuhtemelen bir çözüme ulaşamayacaksınız üzülerek söylüyorum.
Ayrı dertten muzdaribim. Kaç kere polis çağırdım, kapıdan ses mes yapmayın deyip gittiler.
Yöneticiyle konuştum. Millet kendileri etkilenmediği için banane kafasında oluyor.
Pek hoş olmayan kendi yöntemlerimle çözmek durumunda kaldım ne yazık ki.
Tekrar arayın gelmek zorundalar işleri bu.Zabıtayı aramamız gerekiyomuş aradık gelmediler malesef![]()
Ay ne yaptın bana da anlatıver belki ben de kurtulurumMuhtemelen bir çözüme ulaşamayacaksınız üzülerek söylüyorum.
Ayrı dertten muzdaribim. Kaç kere polis çağırdım, kapıdan ses mes yapmayın deyip gittiler.
Yöneticiyle konuştum. Millet kendileri etkilenmediği için banane kafasında oluyor.
Pek hoş olmayan kendi yöntemlerimle çözmek durumunda kaldım ne yazık ki.
Yontemlerinizi söyleyebilir misiniz sakıncası yoksa ? Buradaki bazı insanlara örnek olur belki. Çirkin insanlara cirkinlesmek zorunda kalınıyor malesefki
Buradan açık açık yazmam ne derece dogru olur bilemedim. Yarın detayli bir sekilde ozelden size yazarim hatunlar.Ay ne yaptın bana da anlatıver belki ben de kurtulurum
Burdan linç gelebilir haklısın, ama bana cinnet geliyorBuradan açık açık yazmam ne derece dogru olur bilemedim. Yarın detayli bir sekilde ozelden size yazarim hatunlar.
Ama yöntemlerim sayesinde en azından birkaç aydır gürültü yapmıyorlar. Beni görünce yol değiştirecek seviyeye geldiler. Zoraki karşılaşmalarda da saygıda kusur etmiyorlar![]()