Komşu gürültüsü

cansuezgi

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2018
366
110
53
Arkadaşlar merhaba başımda çözemediğim bir dert var Biz 2 senelik evliyiz yenı binada bir ev kiraladık 1.5 sene gayet güzel bir evimiz vardı taki Nisan ayına kadar yan dairemize 4 küçük çocuklu bir aile ev aldı geldikleri günden beri ne çocuk sesi kesildi gece 12 1 lere kadar bas bas bağırıyorlar çocuklar ne kadının tak tuk sesi gece 1 2 kere kadar uyuyamıyorum kesinlikle yatak odalarımızda yan yana kağıt gibi duvarlar 4 5 defa vurduk ama inadına daha çok ses yapıyor kadın kocası geldi ses bizden gelmiyor diye onların aşağısnfan geliyormuş güya altlarındaki Suriyeli onlarda birşy demiyorlar napacağımı şaşırdım yardımcı olun lütfen

😞kulak tipasi aldım öyle uyuyorum ben

baska bir ulkede olsa polis ve yasanılan yerın beledıyesı gurultu sıkayetıyle ılgılenır ama allah yardımcınız olsun sürtusmekten uzak durun bence mumkunse odanızın yerını degıstırın

dogru olabılır ses gercekten onlardan degıl dıger komsulardan gelıyor olabılır bazen ust komsunun karsı caprazındakı daırenın sesı gelıyor ,ses bu yanı her yere gıder dıger komsulara da gıdıyordur o duydugunuz sesler

Onlar için kendı huzurumuzu bozuyoruz ne laftan anlamaz insanlar var ya

Alt kat dükkan önümüz deniz ... ondan Uyuyamıyorum

Gürültücü kavgacikomşuyu polis eşliğinde binadan gönderdik biz

Ama dükkan sesi şimdi de 🤣🤣

Ya bu deveyi güderiz ya bu diyardan gideriz. Artık maalesef insanlarda saygı kalmamış. Biz dayak bile yerdik komşular rahatsız olacak diye az bir ses çıkarsak. Şimdi saldım çayıra mevlam kayıra. Hadi sizdeki çocuklar laf anlamıyor çocuk. Benim tepedeki 4 üniversiteli öküzü napıcam ben :sinirli:

Ya bu deveyi güderiz ya bu diyardan gideriz. Artık maalesef insanlarda saygı kalmamış. Biz dayak bile yerdik komşular rahatsız olacak diye az bir ses çıkarsak. Şimdi saldım çayıra mevlam kayıra. Hadi sizdeki çocuklar laf anlamıyor çocuk. Benim tepedeki 4 üniversiteli öküzü napıcam ben :sinirli:
Çocuk hani bi nevi ne diyebilir diyorum ama el kadar çocuklar 1lere 2 lere kadar Nası duruyor anlamıyorum ben kadın daha beter kocaman kadın tak tuk güm güm yeter vallahi ne yapmam gerekiyor kiracıyız biz onlar ev sahibi

dogru olabılır ses gercekten onlardan degıl dıger komsulardan gelıyor olabılır bazen ust komsunun karsı caprazındakı daırenın sesı gelıyor ,ses bu yanı her yere gıder dıger komsulara da gıdıyordur o duydugunuz sesler
Onlar suriyeli olduğu için laf atıyor yoksa iyice dinledikten sonra vuruyorum omlar geldikten sonra başladı ses

Onlar suriyeli olduğu için laf atıyor yoksa iyice dinledikten sonra vuruyorum omlar geldikten sonra başladı ses
apartman yonetıcısıne soylemek lazım once... komsuyla muhattap olursanız inat yapabılır karakterı zayıf bırıyse,
yonetıcı uygun dılle uyarır

Çocuk hani bi nevi ne diyebilir diyorum ama el kadar çocuklar 1lere 2 lere kadar Nası duruyor anlamıyorum ben kadın daha beter kocaman kadın tak tuk güm güm yeter vallahi ne yapmam gerekiyor kiracıyız biz onlar ev sahibi

Yeni ev bakmaya başlayın.Yeni nesil çocuklarda 10 dedin mi yat yok sanki artık. Diğerleride dediğim gibi saygısız. Ben kiracıyım gürültü yapanlarda kiracı. Hemde ev sahiplerimiz bir. Ev sahibi bişey yapamadı. Eşim polis o bile çözümsüz. Biz 1 yıl daha çekmek zorundayız. Şafak sayıyorum resmen. :cry:

Yeni ev bakmaya başlayın.Yeni nesil çocuklarda 10 dedin mi yat yok sanki artık. Diğerleride dediğim gibi saygısız. Ben kiracıyım gürültü yapanlarda kiracı. Hemde ev sahiplerimiz bir. Ev sahibi bişey yapamadı. Eşim polis o bile çözümsüz. Biz 1 yıl daha çekmek zorundayız. Şafak sayıyorum resmen. :cry:
Allah yardımcımız olsun ev taşımak birsürü masraf duvara geçici bişey yapılmıyormu

Allah yardımcımız olsun ev taşımak birsürü masraf duvara geçici bişey yapılmıyormu

Astarı yüzünden pahalı dedikleri. Ne yazık ki yalıtım fazla maliyetli. Ayrıca fazla birşey değişmiyor. Benim gibi ışık söndürse düğme sesini duyan bir kulağınız varsa daha zor.

Back
X