komşu gürültüsünden bıktım ..

Peki 20 metre kare benim yatak odası ses gelen duvarda yaklaşık ne kadara malokur

Stüdyolarda taşyünü kıllanılır öyle çok maliyetli bi malzeme drğil.
Taşyünü alçıpan profil bitti gitti.

Yanmaz taş yünü kullanıldığında emin olun. Çünkü arkadaşımın apartmanında yanmaz ilanından kullanmamislar apartman duvar aralarındaki taş yünü tutusmustu. Geçmiş olsun kadınin bu durumu beni tedirgin etti açıkçası. Dikkat edin böyle sebepsiz kiskancliklar tehlikeli olabilir. Problemi bu açıdan da değerlendirin isterseniz. Seni görünce günüm akşam oluyor neyin kafası anlamadım

Bende anlamadım ama kadın tedavi görüyormuş annem geldi doğumum da yaklaştıgı için yalnız bırakmayalım diyorlar eger rahatsız ederse taciz boyutu olursa şiikayet edeceğiz

Canım taşyünü a1 sınıfıdır yanmaz
Yangın yalıtımı içinde kullanılır.

Terşeme yapmasın diye nem bariyeri koydularsa o yanıp yakmıştır

Ben mi akşam ediyorum anlamadım:)

Cok teşekkür ederim duvarı kırdırmadım sizin sayenizde öğrenmiş oldum :)

İşçilik için 4-5 yerden fiyat alın ben max olabileceği söyledim size.
Şehrinizide bilmiyorum bu çok kaşındırır oyüzden işçiliği daha yüksek .

Büyük metrajda 15-20 lira işçiliği ama siz son kullanıcı olduğunuz için max 50 lira m2 fiyatı verirler üstünü kabul etmeyin.

Ayy allah yardimcin olsun.

aah ah ne sen sor ne ben söyleyim en sonunda dağ başında bi tarla ortasında otrucam insanlar çok düşüncesiz ve saygısız

Kocaelide oturuyoruz bugun bi kaç firmadan fiyat bilgisi istedim dönüş bekliyorum teşekkür edeim tektar

herkese merhabalar. bende aynı şikayetten muzdaribim. internette araştırıyorken yazdıklarınızı okudum.benim yatak odam ile yan komşumun mutfağı bitişik. sabah 7 de bir başlıyor kadın gece 3 e kadar.kızları okula gidiyor kahvaltı ediyorlar gülerek ve yüksek sesle konuşarak.kızlar okula gidince ardından onlar (karı ,koca ,kaynanana,büyük oğlan) ardından masayı topluyor sanki beynime vuruyor o tabakları. ardından kahve içiyorlar yine aynı gülmeler.tabi arada kavga da ediyorlar. sonra kızlar öğle yemeğine geliyor eve yine tıkırtı. ardından yine bulaşık. bu defa akşam yemeği hazırlama tıkırtısı,sonra bulaşık tıkırtısı, sonra çay faslı yine tıkırtı. gece 3 e kadar mutfak balkonunda oturma muhabbet gülme. kaç defa söyledim sakince uyardım. kadın bana dedi rahatsız oluyorsan odanı değiştir. evet odamı değiştirdim. ben odamı değiştirdim diye bu defa kadın daha fazla gürültü yapmaya başladı. yine uyardım bu defa demez mi rahatsız oluyorsan müstakil eve taşın. ikimiz de ev sahibiyiz. öyle bir tıkırtı ki evin her yerinden duyuluyor. 4 yıl sonra ev kredim bitecek inşallah. kredim biter bitmez evi sattıracağım eşime.

yıllanmış konuyu hortlatmissiniz ama burdan cevap alamazsınız kendinize yeni konu açın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…