Vallahi ben de şaşırdım kaldım. Hatta ilk ay, sesin nereden geldiğini anlayamıyordum. Bitişik binadan geliyor zannediyordum. Bir akşam tüm cesaretimi toplayıp yan binadakilerin kapılarını çaldım. Çok anlayışlı bir karı koca yaşıyor, ve kadın dedi ki, eşim iki defa arka arkaya burnunu çekse, dürterim bırakın horlamayı... Ses bizden gelmiyor dedi. Sonra anladım ki alt kattan geliyor...
Neyse, ben yalnız yaşıyorum ve bir süre çevremdekileri ve yönetimi ikna edemedim. Bir akşam ses kaydını aldım ve yönetime dinlettim, sonra aynı sitede oturan arkadaşım geldi bir akşam, söylediği tek kelime " oha" idi... Horlama değil bu resmen "anırma" dedi.... Ve beni anladılar... Evet ses konusunda hassasım ama apartmanda ne kadar sessizlik olacağını bilirim, benim istediğim gece yattığımda sessizlik içinde uyumak... Ve kişilerin özel yaşantılarıyla ilgili gelen seslerden hiç bahsetmiyorum.... Çünkü biliyorum ki, bitecek...Bu horlama bitmiyor... Aylardır siteye gireceğim zaman korkuyla alt kattakinin ışığı yanıyor mu sönmüş mü diye bakarak eve giriyorum... Sönmüşse, ben o gece uyuyamayacağım demektir... Ağladığımı biliyorum yahu... Düşman başına....
Ha bu arada adama tedavi konusunda yardımcı olabileceğimi, ameliyat gerekiyorsa masrafını karşılayabileceğimi söyledim.... Öyle ya taşınmaktan daha az masraf olacaktı ama hiç oralı olmadı....
Dua ediyorum benden sonra bir psikopat gelsin... Ve adamı doğduğuna pişman etsin... :)