Benim evde residance güya dünya para verdik eve ama çektiğimiz sıkıntıya bakBen de yan komsu muzdaribiyim. Aslnda yalitim iyi anira anira gulmedikce ses fazla gelmiyo. Ama yan komsu bu aralar sabrimi zorluyo gece ik olmus bagira bagira sarki soyluyolar. Rezidansa tasindim yine de kurtulamadim bu varoşlardan.
Ah şükür beni anlayanlarda cıkıyor kadınla konuştum bi kaç defa artık beni görünce kapısını kapatıyor asansörde karşılaştık gecen beni beklememek için hemen asansöre binip kapısını kapattıkadin isini yapiyor diyenler olmus ama sabahin 5 inde biraz daha sessiz yapabilir.. benim bebegimde sabah 6 da uyaniyor ben salona goturmuyorum ki yan komsumun yatak odasi salonumla birlesik.. kadin hamile zaten birde bizim gurultumuzden uyanmasin..
o zaman bende banane bebegim var diye bahane edip istedigim gibi gurultu yapayim..
olur mu oyle sey..
bilmiyorum bence kadinle siz kendiniz konusun.. tamam anliyorum isiniz var ama bizde uyuyaniyoruz falan deyin.. anlar beki
Ah şükür beni anlayanlarda cıkıyor kadınla konuştum bi kaç defa artık beni görünce kapısını kapatıyor asansörde karşılaştık gecen beni beklememek için hemen asansöre binip kapısını kapattıa sosyal bir hatun
Bebeğin odası var salon birde yatak odası yatak odasındaki eşyalar bebeğin odasına soğımıyor küçük bir oda 9 merekare ev satılığa koyduk bakalım inşallah satılırda kurtuluruzyatak odasini degisme sansiniz yok mu..
bende otobanda oturuyorum gurultuden degistim yatak odami kucucuk odada kaliyorum ama sessiz en azindan..
laf anlayamayan insanlarla ugrasmak zor hakikaten... Allah kolaylik versin
Benim eski evimde bu sorundan dolayı sattım evi cıktım üst komşum pazar sabah 7 de elektirik süpürgesi acardı cocukları desen ayı gibi güm güm top oynardı dahada siteden ev almam en üst kat olmadığı sürece araştırırım beresi bereye denk geliyor dieBende de ust kat komsu sıkıntısı var 2 toraman cocuk tum gun top oynuyolar avize sallaniyor. Bizden öncekilerde ondan çikmis kadin kendi dedi sureklo kavga ediyorduk. Ama napiyim cocuk laf gecmiyor diyo. Bu kadar da rahat. Tasinmayi dusunduk o derece gurultu. Kapisina gitti eşim misafiriniz mi var abisi oynuyorlar napiyim diyo.
Kadını suçlamıyorum ev işi yapabilir ama sandalye masa cekilmesi sürekli ablamıyorum nedense ben sandaleyyi saat gec ise sürümem kaldırarak koyarım gece sesizliğinde ses yankı yapıyor dieben sürekli şu fabrıkalarda kullanılan kulak tıkacları ıle yatıyorum ama nafile fayda etmıyor
benım yatak odam da yan evın balkonu ve salonu
ben yandan cok ustten sıkayetcıyım
yenı bınlalar artık hep boyle malesef ses yalıtımı sıfır
eskı evden kactım yenı ev aldık burda farklı oluır dedım bura daha beter cıktı
yalıtım olmadıgı için yan komusunuz belkı sıradan bır mutfak işi yaparken bıle sesı sıze rahatsız edıcı gelebılır
kadın gune erken baslıyor ise bu onun sucu deıl
siz rahatsız olmakta haklısınız ama yapacak malesef bırsey yok
yok ben sizi anladım zatenKadını suçlamıyorum ev işi yapabilir ama sandalye masa cekilmesi sürekli ablamıyorum nedense ben sandaleyyi saat gec ise sürümem kaldırarak koyarım gece sesizliğinde ses yankı yapıyor die
En iyisi üst kat ama yinede dikkat edin alt kattanda üst kata ses gelir.Benim eski evimde bu sorundan dolayı sattım evi cıktım üst komşum pazar sabah 7 de elektirik süpürgesi acardı cocukları desen ayı gibi güm güm top oynardı dahada siteden ev almam en üst kat olmadığı sürece araştırırım beresi bereye denk geliyor die
komsu cok onemli ya..Yatak odanızın yerini değiştirin. Ya da kulaklarınıza pamuk tıkayın. Ben geçen gün bir otelde bir düğüne gittim. Üst katta bangır bangır müzik varken, millet dans ederken, bir alt katta çıt yoktu. Siz izolasyonu doğru yaptıramamışsınız bence. Kadın ne yapsın? Mutfakta rutin işlerini yapıyor. Müziği son ses açıp bangır bangır inletmiyor ya binayı.
Sabahın 6 sında kocası başka kadının kounundan cıkıyor die kendini mıtfaga veren bir komşum var zaruri bir sebeple değil hangendi sabah kalkması kocası gece başkasıjın kounundan cıkıp sabah eve geliyor bu sabah resmen o... c... die bağırdı kocasına daha neler neler iş yapması da sorun değil benim açımdan sandalye sürümesine anlam veremedim bi türlü üstelik yan konşunızun yerinede bir kez kendinizi koyın derim tuzunuz kuru baya ablaşılanBu durumda karşı tarafa laf söyleme hakkiniz sizce var mı? Çünkü bende aynı durumdan muzdaribim benim mutfagimda komşunun yatak odasına geliyor oda beni iki seferdir uyardiki çok ses yapan biri değilim. Ama bu durum benim sinirlwrimi bozuyor bir kez daha uyarsa kötü olacak. Eşim hastaydim mutfakta sabah altida bardaga limon bal su koyup karıştırdı bana getirdi ondan bile rahatsız olup soylediler. Ama ben ne yapabilirim şimdi siz söyleyin? Onlarında tuvaleti benim oturma odama geliyor bütün tuvalet sesini duyuyorum. Ne yapayım bende tuvalete girmeyin ses mi geliyor dym?
Bu sabah baya aştılar canım kendilerini duymadığım küfürleri duydum resmen adam kadına kadın adama bu sabahta aynı olursa polis çağırıcamcanım sımdı kadında sabah kahvaltı hazırlıyor
senın sesınde komsuya gıdıyordur
malesef bu apartmanın sesyalıtımı sorunu
bence asıl sacmalık mutfakla yatak odasının yakınlıgı
sen neyse tabak catak sesı duyuyormussun
ya benım komsumdan duyduklarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?