Merhaba. Üst katta oturan ailenin bir oğlu var. Yaşını tam bilmiyorum ama 6-7 civarında. Laftan anlayabilecek durumda yani. Buna rağmen sabah 8 akşam 10 arası evden gürültü eksik olmuyor. Çocuk evde bisiklet gibi bir şey sürüyor ve aşırı bir ses çıkarıyor. Evimizin içinde konser havası var gürültü hiç eksik olmuyor. Sabah akşam uyutmuyor psikolojimi bozdu artık. Kaç kere uyardık apartman yoneticisiyle de konuştuk onlarda hem sözlü hem yazılı şekilde uyardı ama çok arsız insanlar. Saat 11 olmuş çocuk evde koşuyor. Yukarı çıkmaya üşendiğim için tavana sopayla vuruyorum sanki suçlu benmişim gibi bir de onlar vuruyor. Sadece bu da değil apartmanda belli bir gün vardır sofra bezi hali vs silkelemek için bunlar o günün dışında pencereden aşağı hali silkeliyor. Üstelik balkonda çamaşır asmisken. Aranızda avukat olan varsa bilgilendirebilir mi şikayet etsem ya da dava açsam ceza kesilir mi ? Sinavlarima bile çalışamıyorum artık çocuğu gündüz bile parka götürmuyorlar milletin ikazsız çocuğunun cezasını çekmek istemiyorum. Evden taşınma durumumuz yok ev bize ait ama onlar kiracı mi bilmiyorum. İyi geceler