- 28 Mayıs 2019
- 8.403
- 17.154
- 198
Keşke her anne sizin gibi olsa da dünyayı kendi ve yavrusu çevresinde dönüyor sanmasa. Çocuğunu yetiştiremeyen ayıbı, rahatsızlık vermeden oynamayı ogretemeyen kişiler çocuktur yapar diyor.Yahu ne mumasebet cocuk laftan anlamiyor ne demek ??
Evde bisiklet surmek ne demek !
Ya siz cocuk yetistirmeyi bilmiyorsunuz ya da ben fazla disiplinliyim.
5 yasinda oglum var. Ornegin "Hayir oglum top oynamiyoruz evde . Asagida oturan komsularimiz rahatsiz olur." dedigimde birakir . Birakmazsa da toplu alirim bu kadar basit. Zannetmeyin ki cok uysal bir cocuk. Aksine cok yaramaz , hareketli bir cocuk. Ama enerjisini atmasini yorulmasini sagliyorum. Sabah 8 den 12 bucuga kadar zaten okulda.Daha sonra eve geliyoruz yemek oyun , sonra da biraz disarida akulu araba ya da bisiklet sureriz ya da parkta oynariz. Eve gelince zaten yorulmus oluyor. Banyosunu yaptirip , yemegini yedirip uyuturum.
Aksam 8 de mutlaka yatiririm 8 bucukta uyumus olur.
Ha elbette benim oglumun da gurultu yaptigi zamanlar elbet oluyordur. Fakat maximum 10 dk yi gecmez. Dikkatini baska bir seye cevirir, biraktirim yaptigi her neyse...
Ayrica o yaslardaki cocugun aksam 10 a kadar ayakta ne isi var ?
Cocugumuz var diye de kimseyi rahatsiz etmeye hakkimiz yok.
Metro ve otobüste denk geliyorum böylelerine çocuğu salmış çocuk ordan oraya koşuyor, bağırıyor yahu ilgilensen yapmayacak annenin umrunda değil evde de dediğiniz gibi ilgisizlikten kaynaklanıyor bu sorun eminim. Oturup ilgisini cekecek oyunlar bulsa ve çocuğuna ogretse gürültü yapmanın ayıp olduğunu böyle olmaz