Komşu ilişkisi

rpt

Guru
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2012
714
1.707
313
Arkadaşlar merhaba. Oturduğum eve yaklaşık 2 yıl önce taşındım . Son 1 yıldır bir komşu ile samimi olduk. Çocukların yaşıt olması, iyi anlaşması, bizim de iyi anlaşmamız yada benim öyle sanmam. Fakat zaman içinde bana gerek apartman gerek başka kişiler ile anlattığı olayları farklı anlattığını anladım. Bir de arkasından bir sürü laf saydığı başka bir komşu ile aslında gayet samimi olduğunu farkettim. ( benim çalışma saatlerim uzun, kendisi çalışmıyor gün içinde saha rahat) . Açıkça ben acaba benim arkamdan da böyle sallayıp yüzüme mi gülüyor diye düşünüyorum. Ve kendisinden uzaklaşmak istiyorum. Sorum yavaş yavaş nasıl uzaklaşırım. Sonuçta çocuklar arkadaş ve oynayacaklar. Çocukların ilişkisini bozmadan kendimi nasıl geri çekerim. Cevap veren herkese çok teşekkür ederim

Açıkça ben acaba benim arkamdan da böyle sallayıp yüzüme mi gülüyor diye düşünüyorum.
Evet seninde dedikodunu başkasına yapıyordur. Eğer bir özeliniz yoksa elinde direk konuşmayın.ama kendimden soğutayım derseniz yavaş yavaş telefonları geç açma kısa mesajlar müsait değilim de sürekli davetlerine gitme.

Bir söz var padişahın da arkasından konuşulur diye özelinizle ilgili konuşmayın ortak konu çocuklar olsun zaten çalışan biri olarak öyle uzun zaman aayırmıyorsunudur

valla ben telefonu ses kaydına açıp mutfağa gitmiştim benzer bi durumdan şüphelenmiştim sizin gibi sonra çat çat yüzüne söyledim hatta dinlettirdimmm

Reactions: rpt
Bizim de öyleydi etraftakiler,ben artık konuşmuyorum. Huylu huyundan vazgeçmez,düzelmez...

Zamanında komşudan dili yanmış biri olarak söylüyorum,komşuluk ilişkisi dünyanın en gereksiz şeyi bana göre.guzellikle bitmez bırakın kussun direk koyun mesafenizi

Komşularımın hemen hemen hepsi emekli, kendi halinde insanlar.. Otuduğum bina huzur evi gibi valla
İstedikleri sakinlik ve saygı.. Aynı şeyler benim için de geçerli o yüzden hem güzel hem de belli bir mesafeden iletişimim sürüyor. Dedikoduyu seviyorlarsa de bu onları ilgilendirir..
Siz başta dengeyi kurarsanız kimse istemediğiniz davranışları sergilemez..

Özelinizi kimseye anlatmazsanız konuşsa bile sorun olmaz.açıkcası böyle güven vermeyen birinin çocuğuyla çocuğum görüşsün istemezdim.

Uzaklaş seninde yüzüne gülüp arkandan atıyosur bendede aynından fazla samimi olmuyorum kadına kalsa benden çıkmazda.biraz mesafeli durursunişim var dersin sen gitmeyince oda gelmez belki.komşu falan deyip fazla güvenmemek gerek bizim yan binada çok samimi iki komşu vardı o onun evinden çıkmaz o onun en sonunda kocasıyla işi pişirince ortalık yıkıltı insanoğlu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…