Komsu kadin

Birde apartman günümüz var bu hafta ve yüz yüze gelicez . Laf arasında böyle birşey desem birine oda üstüne alınır içim sogur
herkesin içinde söyle belki utanır.. apartmandaki diğer komşularınıza da anlatın bilsinler..
dinsizin hakkından imansız gelir misali..o sizi gürültüsü ile siz de komşuları etrafınıza toplayarak çatlatın onu.. iyilikten anlamayana yapılacak bir iyi bir şey de yok maalesef

En üst katlar genelde problem oluyor.
Çatısı akar, ısınamaz falan.
Yeni binalarda daha sık yaşanıyor hatta.

Sizinki de belki böyle birşey yaşar da
Toparlanır gider diye dua edelim :)
Sanmam pek ama inşallah. Yoksa senelerce böyle ömür mu gecer

Zaten o kadar soğuk birsey ki kimseyle muhatap değil . Diğerlerine de anlatırken dedikodu olacak oda tarzım değil. Ay bana bunu yaptı diyemem. Diğer komşularla ona kıyasla benim aram daha iyi bu arada. Bizim zaten bi grubumuz var. Evde toplanıyoruz genelde.onlarda sese şahit yani

Valla bizim üst komşu yaptırmış, çok iyi oldu diyor. O sadece ısı için istemiş ama gelen adam ses yalıtımı da yapmış sanırım. Ama yaşlı insanlar, kulakları işitmiyor da olabilir

Bizim evde minik bir müzik stüdyomuz var, o odada ses yalıtımı var ve işe yarıyor ama bütün eve yapılır mı o yalıtım bilmiyorum.

Bi arastrayim valla . Yada bende hc yalitim yaptırmadan onların oturduğu odanın altına müzik stüdyosu mu acsam : ))

Benim ki de gece uyanmiyorki. Zaten öyle bişey bile yapsam biz yatiyoruz 10 buçukta onlar yatiyo 1de. Pusuda beklemem gerek
Sabah erken saatlerce yap. Çocuğun erken yatıyorsa erken kalkıyordur. Ama bu sefer de alt komşu seni uyarıya gelir. O nolur bilmiyorum

uğraşma arama onu... sesleri kesilip uyuduklarından emın olunca sende bışeyler vur muzık aç... sorarsa bu ses ne dıye çocuğum müzikte dans etmeyı sevıyor sen hıç çocuk gormedın mı diyiver...

Bu konuda ben de dertliyim ust komsum sofra bezini dokuyor balkonuma ekmek kirintilari sac telleri ikimizde ev sahibiyiz yukardan istedigi gibi davraniyor guzelce uyardim en son sitem ettim aynen devam bir de aramiz iyi idi simdi ben hataliymisim gibi tavır aldi napilir bu durumda bilemedim.

Arsız komşuyla baş etmenin tek yolu kendi önlemini almaktır. Yapın balkona cam ya da panjur girmesin silkeledikleri içeri. Hem kışın da oturabilirsiniz böylece.

Arsız komşuyla baş etmenin tek yolu kendi önlemini almaktır. Yapın balkona cam ya da panjur girmesin silkeledikleri içeri. Hem kışın da oturabilirsiniz böylece.
Evet onu yapacagiz ilerde cam balkon biraz borclarin bitmesini bekliyoruz daha dogrusu azalmasini borc bitmez gerci de yasadigimiz sure boyunca.

Sabah erken saatlerce yap. Çocuğun erken yatıyorsa erken kalkıyordur. Ama bu sefer de alt komşu seni uyarıya gelir. O nolur bilmiyorum
Alttaki komsumla çok iyiyiz. Onu rahatsız etmek istemiyorum. Bide öyle biseyki yukardakinin 1de yatan çocuklarının 8deki sesine uyanıyorum ben. Kizimda 9 buçukta kalkiyo

Bunun gitme sansi da yok. 10 yıl borç ödeyecekler. Bende evimi.o kadar seviyorum ki. Bu kadın yüzünden evimden olmak istemem
evinizden taşınmayın
ama kısasa kısas iyi olabilir
ya da oklava ile vurun

hepimiz çocuk büyütüyoruz evet bende birçok sesi tolere ederim.
ama gece vakti çocuklarımı hep uyarır anlatırım

evinizden taşınmayın
ama kısasa kısas iyi olabilir
ya da oklava ile vurun

hepimiz çocuk büyütüyoruz evet bende birçok sesi tolere ederim.
ama gece vakti çocuklarımı hep uyarır anlatırım
Ben en son hakkımı valla helal etmiyorum sana demiştim kadına. Oda iyi ahirette 4 yaşındaki çocukla hesaplasirsin dedi. Iyice çocuk tek mi yasiyo evde

Bir çok kişinin böyle toplumsal yaşam kurallarından bi haber medeniyetsiz komşuları var sanırım.

Bence deliye deli olmak gerekir. Ne yapıyorsa aynısını yapıp karşılık verin. Tüm diğer komşuların yanında söyleyin utansın. Çocuk gördüm ama anne terbiyeside gördüm deyi verin. Sizde tavana vurun onlarda rahatsız olsun. Elinizden geleni ardınıza koymayın. :)

Oyle yapmayi dusunuyorum bende. Cok kinlendim cunku. Gercekten insanlar bilmiyor toplu yaşama kurallarını. Mesela çöp alınma saati akşam 8 . Çöpünu 8den biraz önce koyarsan arkadaşım. Sabah 10dan beri copu kapının önünde biriktirmenin mantığı nedir. O zaman bi saat belirlemezlerdi herkes copunu dışarda biriktirir. Bende böyle konularda çok hassasim.

Biran önce apartmana bir yönetici seçin yaptırımları olsun. Ay nefret ederim öyle uyumsuz tiplerden bizim çöp çıkarma 19.00 ben 18.45 te falan koymak zorunda kalsam aşırı rahatsız hissediyorum kendimi. İnsanları anlamak gerçekten zor.

Onların sesi kesilince siz tavana vurmaya başlayın. Aynı anda yapmayın ama sonrasında yapın. Ararsa ya da kapıya gelirse de hiç muhatap olmayın. Kendi de rahatsız olunca susar belki. Çocukları kaç yaşındaydı? Aranızda sorun yokken onları uyarabilirdiniz belki. Kadını dinlemeseler de bizim ülkede çocuklar yabancıdan çekinir.

bu yaptığı terbiyesizlikten başka bişey değil çocukları laftan anlicak yaşta bide benim kızımda 4 yaşında evde 8 den sonra çok uyarıyoruz gürültü olmasın diye

Benim ses duyarlılığım pek yok.olunca odamı değiştiriyorum.o sese takılıp kalmiyorum.eger öyle olsaydı hem alt hem yan komsuma dayanamaz sürekli tartışma yaşardim sanirim.bence sizde o da gitmeyecegine göre birşeyler de değişmediğine göre sesleri duymamaya calisacaksiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…