Bence çocuk biseyden anlamaz. Çünkü 4 yaşında annesinin idare etmesi lazım. Bugün öyle yapıyorum bakalım. Sabahtan beri yine tepiniyo. Bende elimde oklava çatır cutur vuruyorum.Onların sesi kesilince siz tavana vurmaya başlayın. Aynı anda yapmayın ama sonrasında yapın. Ararsa ya da kapıya gelirse de hiç muhatap olmayın. Kendi de rahatsız olunca susar belki. Çocukları kaç yaşındaydı? Aranızda sorun yokken onları uyarabilirdiniz belki. Kadını dinlemeseler de bizim ülkede çocuklar yabancıdan çekinir.
Inanın benimki 2 buçuk yaşına yakın. Akşam olup yere bişey düşünce bebekle uyanır dimi diyo halinin üstüne geçiyor. Annesi çok rahat bi kadın. En son güne gittigimizd3 çocuk ev sahibinin perdesine asiliyodu, annesi hiç çocuğun yapma demedi. Bu çocuğun özgürlüğü falan değil. Gercekten bu çocuklar sonra en ufacık bi uyarıda, tepkide çığrından çıkıyor. Neden. Çünkü annesi ona herşeyi yapabilirsin evladım sana herşey serbest mesajını çocuğa işliyorbu yaptığı terbiyesizlikten başka bişey değil çocukları laftan anlicak yaşta bide benim kızımda 4 yaşında evde 8 den sonra çok uyarıyoruz gürültü olmasın diye
Ahaha aslında varya bu kadına tam yaraşan buda...polis çağırın evden vurma kırma sesleri geliyor çocuklarına zarar veriyorlar gibi diye sesleri o anda ruh haliniz nasıl yorumlamak isterse öyle yapın onlar uğraşsın.
Ben şok kayinvalimin evine bile gittigimizde koltuklara çıkma bunu yapma diye sürekli uyarıyorum nerde kaldı başkasının evi rahat insan demekki aslında böyle insanları her şeyden uzak tutacaksın belki kendini biraz yoklarInanın benimki 2 buçuk yaşına yakın. Akşam olup yere bişey düşünce bebekle uyanır dimi diyo halinin üstüne geçiyor. Annesi çok rahat bi kadın. En son güne gittigimizd3 çocuk ev sahibinin perdesine asiliyodu, annesi hiç çocuğun yapma demedi. Bu çocuğun özgürlüğü falan değil. Gercekten bu çocuklar sonra en ufacık bi uyarıda, tepkide çığrından çıkıyor. Neden. Çünkü annesi ona herşeyi yapabilirsin evladım sana herşey serbest mesajını çocuğa işliyor
hosttty deseydin bizim altada var cocuk. benim en buyuk kizimla yasit 5 yasinda anam cocum bir bagiriyor bir agliyor evde dede baba anne anne bbaba amca birdr dayi oturuyorlar. 1 tanesi cocugu zapt edemiyor benmdw 3 cocugum var. onlari uyutuyorm cocul inat gibi yerlere kapilara vurmaya baslayip araliksiz 2 saat agliyor komsudan ziyade akraba. kv min kiracisi bise diyemiyorsum cekilir dert degil anliyorm seni suc cocukta degil yetistrmekte. bnm cocugum gece oyle aglayip simarikliltan saga sola vurack bak ondan sonra nasl cezalar veroyorum 1 kere iki kere olsa neyse her gun yaparsa cok kizarim ama anada. bitiyor o kadin size tehtit gibi seyler yazarsa polise sikayet edinqHerkese merhaba.Komşum demeye dilim varmadı resmen konu başlığında. Benim üst katimda oturan bir bayan var 2 çocuğu var . 12 ve 4 yaşlarında. Biz onlardan önce taşındık. Onlar taşındıktan sonra ses hic kesilmedi evden.
Her neyse ilk 3 ay hiç ses çıkarmadık. Belki ancak yerlesmislerdir diye. Ama sesler eşya sesinden çıkıp geceleri koşma sesine gidince ben uyardım bir kez. Güzel bi dille mesaj attım. Sonra sesler daha da arttı. Babam hasta olduğu bi dönem burda kalıyordu. Koşma vurma sesleri kesilmeyince annem yukarı çıkıp konuştu. Hastamız ve küçük bebegimiz var.cok ses oluyo dedi. Kadının cevabı yapıcak bişey yok siz çocuk buyutmedinizmi oldu.
Her neyse bunlardan sonra yine bigun gece 1de kosuyolardi aradim tartıştık telefonda. O günden sonra birbirimize selam dahi vermedik. Sonra ben dayanamadım .geçen sene ramazanda dedimki ikimizde ev sahibiyiz, yeni aldık bu evleri, çok uzun yıllar burdayız. Kırgın olmayalım. Biraz sen dikkat et biraz ben tolere ediyim problem çıkmasın. Neyse kadınla baristik ama hala suratsiz,hala evden ses hiç eksik olmuyor.
Neyse dün kızımı uyuttum,eşimde uyudu. 5 dk geçti geçmedi banyonun fayansna bişey vuruyorlar.ama Çocuk sesi belli bagrismalar falan. Bende aradim. Guzellikle ablacim kızı uyuttum birseymi cakiyosunuz acaba dedim. Telefon kapandı. 2 dk sonra aradı beni. Allahım nasıl bir bağırmak ama anlatamam yani. Bana hayatımda kimse öyle bagirmadi. Sen benden kaç yas kucuksun,burası benim evim istediğim sesi yaparım,sen rahatsiz oluyorsun diye benim çocuğum oyunundan mi kalacak dedi ama konuşarak değil resmen cırıl cırıl. Bende başta konuşamadim öyle bağırınca ama sonra dedim ki ev senin de apartman senin değil,her yerin bi kuralı var ,normal ev sesine zaten kimse birşey demiyo , madem bu kadar ses yapmak istiyosun müstakil eve çık dedim. Yüzüme kapatti.
Dün elim ayağım titredi. Bugün daha sakinim. Bina yoneticimiz yok. Zabitada çocuk sesine birşey yapmıyor dediler. Nasıl davranicagmi şaşırdım . Bi tarafım diyor ki al eline oklavayi her ses yaptiginda vur. Bi tarafim da onunla ugrasamicagimin farkında. Sizce ne yapayim
Bak şimdi kardeşim matkabı alıyorsun ucunu çıkartıyorsun tavana dayıyorsun kolun yorulana kadar geze geze yap saat başı yap üst komşumu böyle yıldırdımHerkese merhaba.Komşum demeye dilim varmadı resmen konu başlığında. Benim üst katimda oturan bir bayan var 2 çocuğu var . 12 ve 4 yaşlarında. Biz onlardan önce taşındık. Onlar taşındıktan sonra ses hic kesilmedi evden.
Her neyse ilk 3 ay hiç ses çıkarmadık. Belki ancak yerlesmislerdir diye. Ama sesler eşya sesinden çıkıp geceleri koşma sesine gidince ben uyardım bir kez. Güzel bi dille mesaj attım. Sonra sesler daha da arttı. Babam hasta olduğu bi dönem burda kalıyordu. Koşma vurma sesleri kesilmeyince annem yukarı çıkıp konuştu. Hastamız ve küçük bebegimiz var.cok ses oluyo dedi. Kadının cevabı yapıcak bişey yok siz çocuk buyutmedinizmi oldu.
Her neyse bunlardan sonra yine bigun gece 1de kosuyolardi aradim tartıştık telefonda. O günden sonra birbirimize selam dahi vermedik. Sonra ben dayanamadım .geçen sene ramazanda dedimki ikimizde ev sahibiyiz, yeni aldık bu evleri, çok uzun yıllar burdayız. Kırgın olmayalım. Biraz sen dikkat et biraz ben tolere ediyim problem çıkmasın. Neyse kadınla baristik ama hala suratsiz,hala evden ses hiç eksik olmuyor.
Neyse dün kızımı uyuttum,eşimde uyudu. 5 dk geçti geçmedi banyonun fayansna bişey vuruyorlar.ama Çocuk sesi belli bagrismalar falan. Bende aradim. Guzellikle ablacim kızı uyuttum birseymi cakiyosunuz acaba dedim. Telefon kapandı. 2 dk sonra aradı beni. Allahım nasıl bir bağırmak ama anlatamam yani. Bana hayatımda kimse öyle bagirmadi. Sen benden kaç yas kucuksun,burası benim evim istediğim sesi yaparım,sen rahatsiz oluyorsun diye benim çocuğum oyunundan mi kalacak dedi ama konuşarak değil resmen cırıl cırıl. Bende başta konuşamadim öyle bağırınca ama sonra dedim ki ev senin de apartman senin değil,her yerin bi kuralı var ,normal ev sesine zaten kimse birşey demiyo , madem bu kadar ses yapmak istiyosun müstakil eve çık dedim. Yüzüme kapatti.
Dün elim ayağım titredi. Bugün daha sakinim. Bina yoneticimiz yok. Zabitada çocuk sesine birşey yapmıyor dediler. Nasıl davranicagmi şaşırdım . Bi tarafım diyor ki al eline oklavayi her ses yaptiginda vur. Bi tarafim da onunla ugrasamicagimin farkında. Sizce ne yapayim
Bak şimdi kardeşim matkabı alıyorsun ucunu çıkartıyorsun tavana dayıyorsun kolun yorulana kadar geze geze yap saat başı yap üst komşumu böyle yıldırdım
bunu denememiştimBak şimdi kardeşim matkabı alıyorsun ucunu çıkartıyorsun tavana dayıyorsun kolun yorulana kadar geze geze yap saat başı yap üst komşumu böyle yıldırdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?