Komsu kadin

iyide gürültüyü kadın yapmıyor ki... çocuklarda durdan yapmadan anlamazlar... sizinki de bakalım neler yapacak? biraz sabırlı olun empati kurun

Kötü anlayışsız komşu çok zor. Çocukları da o kadar küçük değil. Yani insan çocuğuna laf dinletemiyorsa da en azından özür diler. Terbiyesiz . Benim üst kat komşum sürekli tepeden bir şey çırpar, kavga gürültü eksik olmaz bağıra çağıra telefonla konuşur otur dinle. Biz ise ilk taşındığımızda halımız yoktu terlik gitmezdik belli saatten sonra alt kata ses gitmesin diye. Eski Alt komşumuz da ben hamileyken bebeği çok ağlıyordu kalkıp ailesinin yanına gitmiş bir süre, ben uyuyamam diye. Bunu sonradan öğrendik. İnsan olmak ne kolay halbuki. .

bizim ust komsumuzun cocuklari 19 ve 16 yasinda gece 3 4 lere kadar gitar calma kavga sesleri kosma sesleri dolap cekme sandalyeyi ayaklarini surte surte caart diye cekme saat hic hsrketmiyor evde bebegim var benim bir ciktim anlamadi iki ciktim anlamadi en sonunda sinir basti cocugu bir gun yolladim anneme orda kalsin diye basladim gece 2 de elektrik supurgesiyle tavanlsri supurmeye sonra gectim yatak odasinin altina bangir bangir muzik actim uyuyorlardi belli ben hareketlenince ustten hareket olmaya basladi ayak sesi banyodan dinliyorum havalandirmadan ses gelir assagi noluyo ya gece gece bu ne saygisizliklar havada ucuyo sabah indi asşagi cok ses cikti uyuyamadik dedi tabi siz apartman sakinisiniz alt kat ahir zaten siz hergun bunun 10 katini yyapiyorsunuz laftanda anlamiyorsunuz sizin sesiniz ne kadar kisilirsa benim sesimde okadar kisilacak bundan sonra dedim odur budur ses yok
baskin basanindir taktigi hherzaman ise yarar sizde gece kalkin fayanslara vurmaya baslayin peteklere vurun tavanlsri supurun inceldigi yerden kopsun

ben üst komşu gürülü yaptıkça hoparlörleri tavana dayayıp son ses açtım bir kaç defa
sonra kesilmişti

polis çağırın evden vurma kırma sesleri geliyor çocuklarına zarar veriyorlar gibi diye sesleri o anda ruh haliniz nasıl yorumlamak isterse öyle yapın onlar uğraşsın.

Bence çocuk biseyden anlamaz. Çünkü 4 yaşında annesinin idare etmesi lazım. Bugün öyle yapıyorum bakalım. Sabahtan beri yine tepiniyo. Bende elimde oklava çatır cutur vuruyorum.

bu yaptığı terbiyesizlikten başka bişey değil çocukları laftan anlicak yaşta bide benim kızımda 4 yaşında evde 8 den sonra çok uyarıyoruz gürültü olmasın diye
Inanın benimki 2 buçuk yaşına yakın. Akşam olup yere bişey düşünce bebekle uyanır dimi diyo halinin üstüne geçiyor. Annesi çok rahat bi kadın. En son güne gittigimizd3 çocuk ev sahibinin perdesine asiliyodu, annesi hiç çocuğun yapma demedi. Bu çocuğun özgürlüğü falan değil. Gercekten bu çocuklar sonra en ufacık bi uyarıda, tepkide çığrından çıkıyor. Neden. Çünkü annesi ona herşeyi yapabilirsin evladım sana herşey serbest mesajını çocuğa işliyor

Gece yarısı 12 den sonra alın matkabı elinize tavana hafif hafif delin. Öyle değil böyle rahatsız edilir

Ben şok kayinvalimin evine bile gittigimizde koltuklara çıkma bunu yapma diye sürekli uyarıyorum nerde kaldı başkasının evi rahat insan demekki aslında böyle insanları her şeyden uzak tutacaksın belki kendini biraz yoklar

Gece onların uyuduğu saatte veya sabah erken satte sizde gürültü yapın böyle bir tavsiye vermek istemezdim ama böyle edepsiz komşulara bunu yapardım özellikye yatak odalarında felan aralıklarla vurun oklavayla uykuları bölük porçuk olsunda anlasınlar rahatsız olmak neymiş. Birşey derse de evimde tadilatım var yapıyorum ev benim kim karışır diyin onun dediği gibi

Son düzenleme:
Benim özgürlüğümün başladığı yerde senin özgürlüğün biter de ona ve onlarda ses gelmediği anda "demek ki uyuyorlar" deyip sen başla ses yapmaya. E bir tek onda çocuk yok ya?
Herkese anlayacağı dilden konuşmak lazım yoksa boşa...

hosttty deseydin bizim altada var cocuk. benim en buyuk kizimla yasit 5 yasinda anam cocum bir bagiriyor bir agliyor evde dede baba anne anne bbaba amca birdr dayi oturuyorlar. 1 tanesi cocugu zapt edemiyor benmdw 3 cocugum var. onlari uyutuyorm cocul inat gibi yerlere kapilara vurmaya baslayip araliksiz 2 saat agliyor komsudan ziyade akraba. kv min kiracisi bise diyemiyorsum cekilir dert degil anliyorm seni suc cocukta degil yetistrmekte. bnm cocugum gece oyle aglayip simarikliltan saga sola vurack bak ondan sonra nasl cezalar veroyorum 1 kere iki kere olsa neyse her gun yaparsa cok kizarim ama anada. bitiyor o kadin size tehtit gibi seyler yazarsa polise sikayet edinq

Bak şimdi kardeşim matkabı alıyorsun ucunu çıkartıyorsun tavana dayıyorsun kolun yorulana kadar geze geze yap saat başı yap üst komşumu böyle yıldırdım

türlü türlü iddiayla kapısına polis daya o saatte ciddiyim.kimse kusura bakmasın ama pisliğe olucaksın çünkü insan gibi laftan anlamıyorlar bazıları.bizim üst katta vardı bir ara böyle bir tip , uyudukları saatte gider apartmanın girişindeki zillerine parmağımı basar ayağa dikene kadar çekmezdim elimi.her uyku anlarında uykularını rezil ettim.sonra akıllandılar cidden.

Kalorifer borularina vur...büten evi inler. Demir bir objeyle...
Bunu her gece yap. borular bozuktur dersin. İyice kafayi yesin.

Bide komplo kur...sizin altınızdakinin balkonuna cercöp at... cocuk oyuncağı lego vs. Sonra kendin in alt komşuya ve ayni dert yakin. Apartman sakinleri bunlari dışlamaya başlar. Böyle ilerle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…