Komsu kadin

saka gibi ya simdi siz o bayanin üst komsusunuz öyle mi? ve yeni üyesiniz bugün yapmissiniz üyeligi?

Bende sana burdan kocaman bir hoşşttt diyorum cahilsin
Sen gerçek olamazsın. .Komşuları karıştırmış olabilirsin çünkü senin gibi anlayişsızlar her bina da 1 tane vardır. Üzerine alıp ders çıkaracağına terbiyesiz terbiyesiz konuşuyorsun.

her önüne gelene terbiyesizce ağzına gelene söylemenden dediklerinin yüzde 1'ine inanmadım

Eyvah komşusu konuyu basmış.
Bence komşu komşunun külüne muhtaçtır ve duvarlar inceyse, 12'den sonra garezle yapilmiyorsa yukaridan gelen sesini de çekecek.
Bunun icin insan durmadan rahatsiz edilmez.

Komşu gelmiş.
Valla hic hos gelmemis.

Kardesim geldi çocuklar oynadı cart curt ee sürekli alttaki gürültü mu çeksin yani

Konu sahibi Allah sana kolaylik versin.

2 saat gittim ortalık karışmış :) yeni üye kendince fake yapmış sanırım. Birde bana hakkini helal etmemis. Toki bloklarinda oturuyorlarmis. Tutmadi hanimefendi yada beyfendimisiniz bilmem.Ah keşke komşum burdan ciksada gerçekten ne eziyet çektiğimi anlasa.

Yapma ya ; ))
Cok icten yazmis valla ben gercek sandim.

Baskasinin derdini üstüne alip hikaye yazmis.
ayy canım ya

Aaa ben inandim ama ya
Onca detay vermiş nasıl hınçla yazmis.
Evde yokken de ariyormussunuz üstelik ses geliyor diye

E Everyday0 konu sahibi eğer buraya yazan senin komşunsa Allah sana sabır versin..Çok anlayışsız bir insanmış yazdıklarından bile bencillik akıyor. .Huu komşu burayı okuyorsan sadece çocuk sende yok ..İlgilen çocuklarınla, ilgisizlikten ve düzensizlikten çocuklar gece gündüz milleti rahatsız ediyorlar 4.5 yaş küçük değil anlar yeter ki sen buraya dökturdugun gibi çocuğunla da konuş ilgilen ..Kimseyi rahatsız etmeye hakkın yok.
Bir de burda milleti tehdit ediyorsun.Gerçek hayatta da böyle fevriysen çevredekilerin vay haline..

Konu sahibi her rahatsız olduğunda polisi ara ..Bizim de böyle anlayışsız komsu vardı öyle çözdük ..

Benim çocuklarla hiç bir problemim yok. Hatta cokta severim. Onunda küçük kızına icim nasıl kaynıyor. Ama ben sese tahammül edemiyorum

Bence onlarin evden ses gelmediginde siz ses yapin anlasin ne kdar rahatsiz oldugunuzu .arsiz yuzsuz terbiyesiz....

Bence onlarin evden ses gelmediginde siz ses yapin anlasin ne kdar rahatsiz oldugunuzu .arsiz yuzsuz terbiyesiz....
Ben zaten genelde evde değilim. Haftanın 4 günü kursum var ama evde olduğum günlerde ses olmuyor bizde. Ses nasıl yapılıyor nerdeyse onu bilmeyecek kadar ses olmuyor bizim evde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…