Komsu kadin

Yukari cikcan üst kati icin tavana vurcan tak tak tak diye

Lütfen okuyun önemli!!!
Merhaba arkadaşlar yazacaklarım biraz uzun olabilir kusura bakmayın.Okuyanlara şimdiden teşekkürler.
Bdv yi her gün takip ediyorum bu sabah konuyu okuyunca gözlerime inanamadım.Çünkü konu sahibinin bahsettiği komşu benim.Önce yok ya o değildir bir benzerlik vardır belki filan dedim ama konu sahibinin geçmişini ve bilgilerini okuyunca alt komşu olduğuna yüzde yüz emin oldum.zaten okuyunca anlayacaktır.
Şimdi konuya gelecek olursak evet benim 2 çocuğum var kız 12 erkek 4.5 yaşında herkesin evinde iki çocukla ne kadar gürültü oluyorsa bizde de okadar oluyor. Kızım 12 yaşında zaten hoplama zıplama söz konusu değildir,kendi odasında takılır genelde gürültüyle onun alakası yoktur.oğlum küçük olduğu için ister istemez bazen gürültü oluyor.Bazen koşuyor çocuğu uyarmaktan artık bıktı benden yani ben gürültü yap aferin oğlum demiyorum her defasında yapma etme diye kızıyorum ama çocuk bu enerjisini atamıyor dört duvar arasında Toki evlerinde oturuyoruz duvarlar perde beton olduğu için sesi çok geçiriyor oturanlar bilir zaten.şimdi bu komşu kadın komşum demeye dilimin varmadığı bu anlyışsız kadın 1 senedir en ufak bir gürültüde mesaj atar kafasına göre arar.özellikle de misafirlerimin yanında arayıp beni mahçup etti kaç defa misafire kalkın gidin benim alt komşum rahatsız oluyor mu diyecem.
İnanın mesajlarından bıktım görseniz telimi bir destan dolusu.Bu kadının altında da 2 çocuk var ama nedense bana takmış bikere.Her gürültüde beni arıyor ben 11.kattayım 5.katta matkap çalışsa beni arıyo.Ben evde yokum gürültü var diye bana mesaj atıyor.Yani binada onca çocuk var nedense bu kadının gözü benim çocuklarımdan başkasını görmüyo.
İnanın onun evinden de sesler geliyor.komşularla biraraya geliyor onlarında çocukları var koşma bağırma sesinden bazen duramıyorum.Her seferinde ses etmedim gece çocuğu ağlıyor bazen ama çocuktur ağlar,bizimde çocuğumuz ağladı diyip empati kurduk.bu kadın gibi telefonu açup bi kere bile gürültü var diye arayıp mesaj atmadım.
Son olaya gelince yyani dün yaşanan olay.Kız kardeşim geldi evime onunda benim oğlumun yaşlarında oğlu var gündüz saat 2 yani geç bi saat değil. Oğlumla kuzeni arabalarla filan oynadılar e gürültü ister istemez oluyorBu kadın tabi herzamanki gibi beni aradı (tahmin etmiştim zaten arayacağını) evde çalışma mı var her telefon edişinde bana bunu diyor.Yahu tadilat da yapabilirim matkapta çalışabilir.herkesin evinde olan şeyler bunlar hesap sorar gibi sürekli beni arıyor çocuklar fayansa vuruyor diyor kesinlikle vurmadılar anlatıyorum vurmadılar diye ama bir türlü anlamıyor.Evet telefonda bağırdım bir senenin acısını çıkardım yeter yahu burama kadar geldi.Bilmem kaç yaşına gelmiş kadınsın apartman adabını öğrenemedin mi misafirinbiraz adap öğrensin diyince şalterler attı bende. Bize adap öğretmek sana mı kaldı cahil kadın!!önce sen öğren adabı saygıyı.evet o bana bağırdı ben ona bağırdım asıl onun sesi cırıl cırıl geliyordu beni doğru düzgün dinlemedi bile baktım anlaşamıyoruz telefonu kapattım.
Son olarak seninde kızın büyüyecek belki kardeşi olucak ilerde ve benim çocuklarım büyümüş olucak ozaman görüşürüz tekrar.Bana hakkımı helal etmiyorum demiştin.Asıl ben sana hakkımı helal etmiyorum milyonların okuduğu bir platformda benim için burda konu açıp tek taraflı okuyup beni kötü terbiyesiz yorumlara maruz bıraktığın için ahirette iki elim yakanda olucak komşu kadın.bu arada verdiğiniz dahiyane fikirlerleride bu sabah uygulamaya koydu.müziği son ses açmalar sopayla yukarı vurmalar zavallı şey sana başka bir şey demiyorum.benden çıkan gürültüler istemdışı oldu herzaman senin gibi bilinçli yapmadım ne diyeyim.sağlıcakla kalın....

Bende sana burdan kocaman bir hoşşttt diyorum cahilsin

Bravozeka fışkırıyor

Yuhh diyorum farkında bile değilim perdeye asıldığından.sen önce kendine bi bak çocuğuna yemek yedirirken ekmek parçalarını yere döküp toplama zahmetinde bile bulunmadın

Gece yapılan seslere bişey diyemem haklısınız, gün içinde koşturuyorlar top oynuyorlar ama akşam oldumu uyarıyoruz .ama gün içinde çocuğum uyudu çivi çakmayın, kocam uyudu ses etmeyin olmaz , insanlar sizin uyku saatinize göre kendini ayarlayacak değil yani.

kusura bakmayin ama laflariniz cok yanlis, tabiki seslere dikkat etceksiniz o binada siz tek yasamiyorsunuz kimseyi rahatsiz etmeye hakkiniz yok, onlar cocuk istedigini yapar diye arkasina siginamazsiniz. Onlari egitmekle siz sorumlusunuz. Böyle baskalarinin hayatina saygi göstermeyen cocuklar yetistiriyorsunuz ilerde onlardan canavar cikiyor

Bilip bilmeden insanların anneliğine sonra kalkıp çocuklarına laf ediyorsunuz canavar diye farkındamısınız ?sizin peki buna hakkınız var mı ? Siz bu saygısızlığı yapma hakkını nasıl verdiniz kendinize. Öncelikle kendinize gelin. Sonra sakin sakin yazdığımı okuyun. Gün içinde her çocuk elbette ki oynayacak evinde frenleyerek oynatıyoruz ama akşam 7-8 den sonra çıt çıkartmam. Yaptırtmam diyorum. Benim çocuklarım gündüz uyurken komşudan gelen matkap sesine kızabilirim elbet ama arayıpta neden matkap çalıştıyorsun demem yakışık almaz diyorum . Anladınız mı şimdi detaylı anlatınca.ayrıca 5 yaşındaki oğlum aşağı komşumun bebeğinin uyku saatini bilir çocuklarım saat 2 oldumu derler emir uyuyacak deyip kendilerini susturan çocuklarım var benim , hamdolsun demekki iyi evlatlar yetiştirmişim .

Ayni dert bende de var,sabah 2-3 te topuklu ayakkabıyla geziyor evin içinde ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…