Komşu kizi!!

toplu cevap vereyim sizlere bari. Mesajlarinizi okuduktan sonra cok merak ettim ve okudum sonrasinda yazdiklarini hanimefendinin.
Dusuncemde zerre degisiklik olmadi. O cocugun annesinin davranislarinda eksiklikler kesinlikle var evet, ama bu yapilan bir iyiligi bukadar buyutup bukadar dallandirip budaklandirmaya yeterli sebebmi, bence degil. Iyilik yapmak istemis hanimefendi ama o yaptigi iyilikte ucmus toz olmus gitmis bitmis maalesef. Tekrar soyluyorum; cocugun annesinin yanlislari var, lakin bu hanimefendi okadarrr abartmis ki, tek sorun kendi nisanlarinin olmasiymis, onada bir cozum bulmus. Bunun disinda yaptigi iyiligi bukadar isteksiz ve arzusuz yapmis olmasina inanin samimi bir sekilde uzuldum.
Bayılıyorum vicdan muhabettini kullanarak aslında kendileri hayatta tahammül edemeyecekken sırf internet ortamındayız karşımdakini eleştiriyim o arada kendimi de şişirip melek gösteririm yorumlarına. Peki hanımefendi konu sahibine söyleriz bir dahaki sefere komşusu çocuğunu size bırakır bakarsınız. Nasıl olsa onun için kimin baktığı önemli değil siz de iyilik perisisiniz biz de kötü ve vicdansızlar olarak ders alırız sizden :işsiz:

Son düzenleme:
Haci ilk otobusle kizini yolluyorum karşıla...iyi tatiller diliyorum size de. ..de bu kez emrivakiyi sen yap :kahve:uzatirken sureyi sana mi sordu?

Sizin yaşadığınız durumun benzerlerini eminim çoğu yokluktan gelen insanlar yaşamıştır bende şurda en az 2 sayfa anlatabilirim. Sizi çok iyi anlıyorum benimde aklıma geldikçe dua ettiğim insanlar vardır.
Haklısınız ama ben tamamen size katılmıyorum.
Siz yapılan iyiliği unutmayan bi insan olabilirsiniz ama malesef herkes sizin gibi değil ki.
Keşke öyle olsa.
Mesela bizde yokluktan geldik ama bi akraba yada komşumuza bana bunu al, şunuda ver demedik.
Komşunun kızını dövüp uyarılınca banane oda bana vurdu diye bağırmadık.
Milletin evinde bulunan abur cuburların hepsini yiyip ama banane ben yemek yemicem bunlarla doğdum diye terbiyesizlik yapmadık. Bunların üzerine Yapılan iyiliğe karşıda kapıdan poşetlerimi ver diye bi suratta yapmadık. Yani ben bu konuda size katılmıyorum.
Evet konu sahibi fazlasıyla müsama gösterdi iyi yaptı ona bişey demiyorum. Ama çocuk dediğin çatır çatır cevap verip terbiyesizlik yapıyorsa ailesinin verdiğinin bilmem kaç katı harçlık istiyorsa bende buna kullanma derim.
Ha ailesinin suçu var mı çok büyük hemde.
Onlardan öğrenmiş belli ki Ada'm kullanmayı.
Ama işte bazen kendimiz gibi görebiliyoruz insanları siz bence çok fazla kendi yerinize koydunuz kızı ondan kızmadınız.
Bi çocuk bu yaşta bu kadar fesatlanıyorsa bende ona kendimi bu kadar kullandırmam.
Herkesin kendi görüşü evet ben böyle düşünüyorum siz tersini sadece cvp yazmak istedim.
Paylasiminizi yeni gordum cok net bicimde icimdekileri bir bir yazmissiniz sagolun
:KK52:

Ay yüzsüz canım geç olmadan anladın ya ona şükret bence >:)

Back
X