Komşu kizi!!

Noldu kiz ne bu surat ? (O)
Esim seninle gorusmemi istemiyor ki bende oyle dusunuyorum kizini sokak kedisi gibi birakip gittin hic ne arayip sordun kendi evladina sahip cikmayan kusura bakma komsusuna hicc cikmaz bundan sonra muhatabim degilsin
Ask olsun (o)
Allaha emanet .. Kapiyi kapadim suratina icim sogudu resmen gulerek dinliyor asagilik insan :KK11:
Sadece bu kadar mı konuştunuz
Eee hiçbişey demedi mi?

Noldu kızz bu ne surat
Aşk olsun !!!!
Ayy bu kadın tam sopalık olmuş iyice sıyırmış kafayı ya aklı başında insanın vereceği tepkiler değil bunlar:sinirli:
Konu sahibi ucuz yırtmışsın bu olaydan söylim sakın bu kadınla bi araya gelme pislik kadın ya!! O çocuklara üzüldüm bu anne müsvettesi elinden büyüyüp onun huylarını alıp topluma karışacaklar çok yazık:KK43:çok

Benim yazdığım cümleleri kullanarak yazdığına göre bana gönderme yaptın....
Konu en başından takip ettin mi etmedin mi bilmiyorum herneyse ben ettim.
Karşımda şımarık, terbiyesiz, açgözlü ve karşısındaki insanın kullanana bi kız gördüm baya baya net.
Konu sahibi anne, kız tarafından kullanılıyor benim şahsi fikrim.
Sizin fikriniz başka olabilir beni ilgilendirmiyor.
Ama siz benim yaptığım yorumlardaki kelimelere göre cvp verip 'yazık insanlığa' bunu düşünenlerin tabirini kullanırsan bende cvp yazma gereği duyarım.
Burda herkes kendi fikirlerini belirtiyor sana normal gelen bana yanlış gelebilir burası böyle bi form.
Kimseyede şahsi fikrine göre insanlıktan çıkmaklada suçlayamazsınız haddinizi bilin lütfen
Sanane yorumumdan beden alındın

Butun sayfalari hayretler icinde okudum.yuzsuz kadin bir de anneyim diye geciniyo

Yok artık rahatlığa gel resmen bulmuş sizin gibi birni kullanıyor resmen ..

Insan insana muhtac olabilir, yorumlar nekadar sert! Sadece ilk sayfayi okudum bu arada. Cok uzuldum acikcasi. Evet kiz cocugu emanet edebilmek bir cesaret isidir ama kadincagizin ailesinde bir vefat durumu soz konusu, size guvenmis kizini emanet etmis. Alti ustu bir hafta, baksaniz ne var ki.

Allah rizasi icin yapilir bazi seyler, bazi zorluklarada katlanilir. Bukadar kati olmayin. Allah kimseyi kimseye muhtac etmesin bu devirde, ettigi zamanda vicdan sahibi insanlara etsin. Amin.

Insan insana muhtac olabilir, yorumlar nekadar sert! Sadece ilk sayfayi okudum bu arada. Cok uzuldum acikcasi. Evet kiz cocugu emanet edebilmek bir cesaret isidir ama kadincagizin ailesinde bir vefat durumu soz konusu, size guvenmis kizini emanet etmis. Alti ustu bir hafta, baksaniz ne var ki.

Allah rizasi icin yapilir bazi seyler, bazi zorluklarada katlanilir. Bukadar kati olmayin. Allah kimseyi kimseye muhtac etmesin bu devirde, ettigi zamanda vicdan sahibi insanlara etsin. Amin.
diğer sayfaları da okusaydınız keşke yorum yapmadan özellikle boşuna insanların allah rızası için bir çocuğa bile bakmadığını düşünüp üzülmezdiniz :süslü:

Devamını okumadığınız için yorumunuz çok anlamsız duruyor.:cool:

Siz sakin o komsu olmayasiniz!!

konu sahibinin diğer yorumlarını okusaydın, bu kadar basit olmadığını anlardın. kimsenin vicdansızlık yaptığı yok

diğer sayfaları da okusaydınız keşke yorum yapmadan özellikle boşuna insanların allah rızası için bir çocuğa bile bakmadığını düşünüp üzülmezdiniz :süslü:

Devamını okumadığınız için yorumunuz çok anlamsız duruyor.:cool:

Siz sakin o komsu olmayasiniz!!

konu sahibinin diğer yorumlarını okusaydın, bu kadar basit olmadığını anlardın. kimsenin vicdansızlık yaptığı yok
toplu cevap vereyim sizlere bari. Mesajlarinizi okuduktan sonra cok merak ettim ve okudum sonrasinda yazdiklarini hanimefendinin.
Dusuncemde zerre degisiklik olmadi. O cocugun annesinin davranislarinda eksiklikler kesinlikle var evet, ama bu yapilan bir iyiligi bukadar buyutup bukadar dallandirip budaklandirmaya yeterli sebebmi, bence degil. Iyilik yapmak istemis hanimefendi ama o yaptigi iyilikte ucmus toz olmus gitmis bitmis maalesef. Tekrar soyluyorum; cocugun annesinin yanlislari var, lakin bu hanimefendi okadarrr abartmis ki, tek sorun kendi nisanlarinin olmasiymis, onada bir cozum bulmus. Bunun disinda yaptigi iyiligi bukadar isteksiz ve arzusuz yapmis olmasina inanin samimi bir sekilde uzuldum.

kızlar konuyu hayretler içinde okudum şoktayım resmen Allah o çocukların yardımcısı olsun yazık çok üzüldüm. bi de hamileyim duygusal dalgalanmalar yaşadım resmen. ben iki ay önce yeni bi eve taşındım tövbe etmiştim diğer evimden çıkarken burda korkudan hiç kimseyle merhaba dan ileri gitmiyorum. benim eski komşumla yaşadıklarımı duysanız yüreğiniz kaldırmaz valla. naçizane tavsiyem sınır tanımayan insanlarle hiç ama hiç görüşmeyin

bi de bu konuda bi şey dikkatimi çekti Y yorgunummm un komşusu üvey babasının cenazesi için memlekete gidip on gün kalırken bahsi geçen kız kardeşi (çocuğun teyzesi) hiç gitmemiş cenazeye anlaşılan baştan beri oturmuş evinde. bu ne perhiz bu ne lahana turşusu yani. bi kardeş çoluğunu çocuğunu bırakıp günlerce kalıyo orda diğeri hiç gitmiyo.

toplu cevap vereyim sizlere bari. Mesajlarinizi okuduktan sonra cok merak ettim ve okudum sonrasinda yazdiklarini hanimefendinin.
Dusuncemde zerre degisiklik olmadi. O cocugun annesinin davranislarinda eksiklikler kesinlikle var evet, ama bu yapilan bir iyiligi bukadar buyutup bukadar dallandirip budaklandirmaya yeterli sebebmi, bence degil. Iyilik yapmak istemis hanimefendi ama o yaptigi iyilikte ucmus toz olmus gitmis bitmis maalesef. Tekrar soyluyorum; cocugun annesinin yanlislari var, lakin bu hanimefendi okadarrr abartmis ki, tek sorun kendi nisanlarinin olmasiymis, onada bir cozum bulmus. Bunun disinda yaptigi iyiligi bukadar isteksiz ve arzusuz yapmis olmasina inanin samimi bir sekilde uzuldum.
Pardon da uvey babasini hic sevmeyen birisi kosa kosa gidiyorsa bi zahmet cocugunuda alsin gotursun (hemde sahsi arabayla gittiler) isteksiz olsaydim hicc goturmezdim ister yanlis anlasilsin ister anlasilmasin kendisi 10 krs icin cocuk doverken maddi manevi sorumluluk yuklendim ben. Kendisi benim icin markette 1 lira harcasa aman kalsin demeyip onu gulerek alirsa kusura bakmayin bende yaptiklarimi ararim tabikide. Bu arada iz abim uvey degil tabikide gidip gitmemek sorun olacak

Evet insaninin insana işi duser elbet ama siz benim yerime koyun kendinizi yeter diye elinize 5 tl sıkıştirildigini , pazartesi donucem deyip kandirildiginizi , baloyu annesinin bilipte sizin son gun ogrendiginizi benim burda tek gordugum sadece iyi niyetimin suistimal edilmesi ve enayi gorulmemdir.

Yok mu bi akrabası teslim edin gitsin çocuğu bu ne ara şöyle ben bakamam eşim izin vermiyor de.
Ne günlere kaldık ya kiz çocuğu bide ne sorumsuzluk.
Bu siE ders olmuştur bir daha kimsenin çocuğunu emanet almayin.
Bide komsunuzdan uzak durum belliki sizi kullanmayor çalışıyor. Böyle uyanık gecinenlerden her türlü zarar gelir.
Not bizim de oyle yüzsüz bi komşumuz vardı ay annemle beni hep kullanmaya çalışıyordu yok şu esyaminbyeri degisceknyardim edin yok mantı yap cam gelin dolma sarıçam gelin. Yok ogleyi beraber yiyelim. Yapışmıştı. Annemle gıcık oluyorduk kalbini kırmamak için sesimizi çıkmıyordu. En son bizim telefonlardan abimin numarasını almış evli brlli adam kendi de evli kadın abi mi aramış. Ya komşunun birinin kocasinida aramış. Ay eve almıyoruz şimdi basıp basip gidiyor zile. Ortalık karışmasın diye s esimiZde çıkmıyor. Bu zamanda komsuluk mu kalmis kardeş ne kimseye çocuğunu teslim et ne kimsenin cocugunu teslim al yatılı biden ise bak. Kimseye güven olmaz.

Back
X