• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Komşu kizi!!

Evet kadın cok az kullanıldı zaten...daha da fazla kullansınlar di mi haklısın...zaten kadının internetini beles kullaniyolarmis...haftasonu cocugu yedirdi icirdi tiyatroya baloya goturdu...ustune ustluk evdeki huzurunu bozdu az biraz daha kullanilmali...cok ilgincsiniz yaa:işsiz:
Canım bende farkındayım kullanıldığının. Ve anneye de kıza da ben de çok sinir oldum. Ama konu sahibi vicdanlı birisi belli ki. Ben olsam baloya bile götürsemmi diye düşünür sonra da vicdan yapar yine de götürürdüm. İnternet şifresini değiştirsin zaten ayrıca bundan sonra ilişiğini de kessin. Kadın geldiğinde de ağzına ne geliyorsa saysın. Kız da baştan beri konu sahibinin yumuşak yüzünü kullanmış. Ben 5 lira daha ver desem de demesem de konu sahibi zaten o parayı verir bundan da eminim. Zaten vicdan sahibi olmasa baştan beri katlanmazdı bu saçmalığa. Ben kendime benzettim biraz konu sahibini de ondan öyle yazdım. 5 lira vermese busefer versemiydim acaba diye düşünecek.

Yaa okudukça hem mutlu oldum, hem delirdim. Allahtan sizin gibi güzel yürekli birine denk gelmiş. Ama anne olmadığım halde çocuğunu bırakan anneyi paralamak istedim. Bu annelik- babalık sınavla olmalı bence. Sınavı geçenlere çocuk doğurup bakabilir sertifikası verilmeli. Sertifikası olmayana çocuk yaptırmayacaksın. Sonra böyle anne babalar ortaya çıkıyor. Gerçi anne demeye bin şahit lazım ama neyse....
Ben kısırlaştırmayı ve zihinsel testleri geçemezlerse üremeyi dondurmayı falan destekliyorum gerçekten

benim eşim olsa asla müsaade etmezdi bnce de ara ister aran bozulsun,böyle insanın arkadaşlığı lazım da değil bnce.Kızını da kendine mi benzetmiş ne o öyle bana elbise al demek falan ,bn alamam annen gelince alır de

Sonuc ; kiz geldi iceri gelsene dedim asık bi suratla hayir posetleri mi ver dedi bende verirmisin dedim sustu verdim kapadim kapiyi bu kadar birde doyurma derdindeyim yine sinirlendim :KK70:

Gitti mi yani ayse komsuya

Bu kiz seni annesi saniyor bence

Ayni yasta kizimi iki saatligine anneanneye birakicak olsam o yapiyo bana aynisini

Olmaz olasi bagcilardayim :KK43: daha once bahcelievlerdeydim Allahimmmmm hatamin simdi farkindayim ev benim olsunda mahalle onemli degil sozlerim kulaklarimda cinliyorr :KK43:
Burasi bağcılar welcome to cehennem
Ratatatata vazgeçmem diye bi rap şarki vardi o geldi aklima:))

benim eşim olsa asla müsaade etmezdi bnce de ara ister aran bozulsun,böyle insanın arkadaşlığı lazım da değil bnce.Kızını da kendine mi benzetmiş ne o öyle bana elbise al demek falan ,bn alamam annen gelince alır de
Esim anneme bu kadar hizmet etmedin diye guluyor amaaann yok oyle yandim ki bir daha tovbeler olsun bulasmam kimseye

Burasi bağcılar welcome to cehennem
Ratatatata vazgeçmem diye bi rap şarki vardi o geldi aklima:))
Screenshot_2016-05-18-12-49-45.webp

Back
X