yaşıda büyükmüş yahu niye evlenmemişki bu yaşakadar
çılgın bakire koptum valla, ama olabilir arkadaş haklı yemeyin eşin de sen de
ah canıım (marmelette) yakın olsanda sana yapıp getirsem kız
benim etimek tatlısı gözümde karardı senin canın çekti ha
Şansın şu ki k.validen seni anlayıp sorununu çözmende yardımcı olmaya çalışıyor.
canım bende kayınvalıdem de en alasını yaparız kız hasta valla
ewet cnm allah bın kere razı olsun dıyorum kendıme az once esım aradı ben kafaya neyı takmısım bınbır turlu plan yapıyorum aksama sana suprızım var dıyor bende sakın ha etımek tatlısı olmasın dedım ne olursa olsun kahkaha atıyor sen benı kıskandın mı dıye
Kıskandım demeseydin ya,ne bileyim bu kadar ciddiye aldığını gösterme eşine.
bir kere insan içinde kızın ağzının payını vereceksin ondan sonra bak bakalım bir daha yapıyormu ?
bence hiç iyi niyetli biri değil bu kız. bir dahaki sefere ona de ki kocama benden ve annesinden başka hiç kimsenin tatlı vb türü şeyleri yapmasını istemiyorum. kocana da söyle o tatlının tadına bile bakmasın. ben olsam izin vermem yani:))
Hadi yaa ne bitmez kahveymiş bu daha gelmedimi kayınvaliden de haber çatlıyacağım burada
kızlar kayınvalıdem aradı hemen ayak ustu mutfak ta kahvelerını ıcerken kız kahvenın yanına lokum koymus annem de yok sakın koyma sıttı sene daha tatlı yasak demıs ayol o aksam kı etımek tatlısından cıkan o sımsıyah sac neydı oyle mıdemız kalktı kalktı ındı aman gozunu seveyım sakın tatlı falan getırme bıze kız ne dese ıyıdır senın gelın benı gozunuzden dusurmek ıcın kendı sacını ıcıne koymasın annem bır sılkenı vermıs o nasıl laf sakın bı daha duymayayım kızın anasından tık yok tabıı tatlı matlı ıstemıyoruz deyınce kzın anası davayı galıba catmıs olucak kı kızımda mılletın evlı barklı adamına tatlı yapacak hevesınde degıl dırek savunmaya gecmısler surda komsuyuz kendımıze yapmısken caner de sevıyor dıye bır tabak verıoruz annem de vermeyın yemıyoruz. araya gıdıyor yazık gunah nımettır.kız lafa atılmıs hemen ıyıde ben tatlıyı canere yapıyorum sız nıye yıyorsunuz kı bende anneme sordum hanı kotu nıyet yoktu dıye annem de telde bana hak verdı gıbı. kızın sozune ıstınaden annem acmıs agzını yummus gozunu benım gelın senın gelıp gıtmene sınır oluyor oglumun yuvası bır kez yıkıldı yapma komsum sen ıyınıyetlısın belkı ama benım gelın senı butun mahalleye rezıl eder bı daha oglumda gelınım de ewdeyken gelme deyıp alel acele evden cıkmıs.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?