komsu kızının etımek tatlısı

Artık son haftalarım ya, kim ne dese yiyesim geliyor

Ne münasebet canım eşime tatlı yapıp getirecek

isterse 50 yıllık komşusu olsun

Herkez haddini bilsin...

Normal karşılancak bir durum değil..

Şansın şu ki k.validen seni anlayıp sorununu çözmende yardımcı olmaya çalışıyor.

ewet cnm allah bın kere razı olsun dıyorum kendıme az once esım aradı ben kafaya neyı takmısım bınbır turlu plan yapıyorum aksama sana suprızım var dıyor bende sakın ha etımek tatlısı olmasın dedım ne olursa olsun kahkaha atıyor sen benı kıskandın mı dıye

Kayınvalide elinizi kolunuzu bağlıyor ama işin ilginç tarafı kayınvalide de görmezden geliyor bu durumu.
İnsan 20 yıllık komşusuna,canım komşum senin kız iyi has da şu tatlı işine ara verse hem kendini üzüyor hem gelini geriyor her gelip gidişinde diyemez mi?
Madem 20 yıllık komşu arada laf edecek,iyiniyetle tavsiyede bulunacak yakınlıklaır yok mu?

Yine gelmiş etimekli tatlısıyla,ayy tatlım evlensen de kocana yapsan keşke ne çok istiyorum senin de mutlu olmanı Caner ABİN,benim elimden kayınvalidemin elinden başka birşey yemiyor,zahmet etmişsin der tatlıyı biz yiyelim bari der kapatırdımdım kapıyı.

Gerçi hatun karısının gözünün önünde utanmazlık yapacak kapasitede kafayı takmışsa kocana ima laf falan da pek etki etmez.
Kayınvalideniz 20 yıllık komşusuyla konuşsun hee olmaz yapamam diyorsa demek ki yeteri kadar yakın değiller.
Bu durumda sende kızı kenara çekip ayağını denk al diyebilirsiniz

Son düzenleme:
canım bende kayınvalıdem de en alasını yaparız kız hasta valla

bazı insanlar biraz saplantılı oluyorlar, belki bu bayanda öyledir. maalesef bunların çoğu hasta olduklarını da kabul etmiyor. o yüzden ne yapılabilir....ben olsam tatlıyı artık kabul etmezdim sanırım. ''ben yapıyorum eşime senin getirmene gerek yok'' deyip ısrar etse de almazdım. bir tersle iki tersle elbet vazgeçer...vazgeçmezse de artık anlayacağı dilden konuşmaya başlardım daha ağır ve kaba. bu tarz insanları iş hayatında da gördüğüm için anladıkları tek dil ne yazık ki ağır konuşmak oluyor.

Kıskandım demeseydin ya,ne bileyim bu kadar ciddiye aldığını gösterme eşine.

bir kere insan içinde kızın ağzının payını vereceksin ondan sonra bak bakalım bir daha yapıyormu ?

bence hiç iyi niyetli biri değil bu kız. bir dahaki sefere ona de ki kocama benden ve annesinden başka hiç kimsenin tatlı vb türü şeyleri yapmasını istemiyorum. kocana da söyle o tatlının tadına bile bakmasın. ben olsam izin vermem yani:))

Hadi yaa ne bitmez kahveymiş bu daha gelmedimi kayınvaliden de haber çatlıyacağım burada

cnm benım bısey dememe gerek kalmıyor esım zaten yemıyor kızdakı azmı ınadı gayretı anlamıyorum surda bır fakır fukara var desen bır corba yapıp vermez

valla çok sabırlısınız benim eşime böyle bir şeyler yapılacak
hiç seviyemi düşürmeden hallederim iki lafıma bakar öncelikle
sizde samimi olmicaktınız kızla baktın bir iki devam ediyor bu durum
kusura bakmayın ben rahatsız oluyorum bu durumdan eşime tatlı felan yapmayın
derdim kayınvaldemin değil komşusu akrabası bile olsa söylerim bende kayınvaldemi severim
ama hiç kusura bakmasın yapılan terbiyesizliğe seyirci olmam asla ayrıca kayınvaldenizde
sizi bu kadar seviyorsa rahatsız olduğunuzu biliyo açıkca söylemeli bu durumu
kendi kayınvaldemi düşünüyorumda bana hiçç bırakmazdı böyle bir durumu hemen halleder
güzellikle söyler benim rahatsız olduğumu bence sizde böyle yapın yoksa çok başınız ağrır bu durumdan

tatlım bu kız bildiğin kaşınıyoo
iyi niyetle uyguluyo ki sen bişey desen kendini zavallı kız durumuna sokcak hemen
"ben naptım ki tatlı yapıp getirdim sadece üüü "
sen hiçç kendini basitleştirme ince ince laf sok boz kızı yeter

kızlar kayınvalıdem aradı hemen ayak ustu mutfak ta kahvelerını ıcerken kız kahvenın yanına lokum koymus annem de yok sakın koyma sıttı sene daha tatlı yasak demıs ayol o aksam kı etımek tatlısından cıkan o sımsıyah sac neydı oyle mıdemız kalktı kalktı ındı aman gozunu seveyım sakın tatlı falan getırme bıze kız ne dese ıyıdır senın gelın benı gozunuzden dusurmek ıcın kendı sacını ıcıne koymasın annem bır sılkenı vermıs o nasıl laf sakın bı daha duymayayım kızın anasından tık yok tabıı tatlı matlı ıstemıyoruz deyınce kzın anası davayı galıba catmıs olucak kı kızımda mılletın evlı barklı adamına tatlı yapacak hevesınde degıl dırek savunmaya gecmısler surda komsuyuz kendımıze yapmısken caner de sevıyor dıye bır tabak verıoruz annem de vermeyın yemıyoruz. araya gıdıyor yazık gunah nımettır.kız lafa atılmıs hemen ıyıde ben tatlıyı canere yapıyorum sız nıye yıyorsunuz kı bende anneme sordum hanı kotu nıyet yoktu dıye annem de telde bana hak verdı gıbı. kızın sozune ıstınaden annem acmıs agzını yummus gozunu benım gelın senın gelıp gıtmene sınır oluyor oglumun yuvası bır kez yıkıldı yapma komsum sen ıyınıyetlısın belkı ama benım gelın senı butun mahalleye rezıl eder bı daha oglumda gelınım de ewdeyken gelme deyıp alel acele evden cıkmıs.

Aman iyi bari. Umarım anlarlar ve korkarlar da rezaletten rahat bırakırlar sizi

ay aman allahım ya ne edepsizler var..allahtan kaynananda senden yana olmuş...
aynı şey tekrarlarsa eşin terslesin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…