Komşu Komşu atv....

rezalet bir program. çakma yemekteyiz olsa programın ismi daha uygun olurdu. :roflol:
helede komşu komşu da ekran arkasından konuşan adam deli etti beni , esprileri, yorumu berbat.

bende bi bakım dedim neydi öğle kendini bi halt sanan görgüsüz ,ukela , saygısız ve insanın yanımda olsada bi boğazını sıksam dediği apartman kokoşları hele şu markette karşılaştılar bi kız var gömleğinden memeleri sarkıyo iğrençççç ...onlarla gayet modern , gelen konuklar ise sanki dağdan şehire getirmişler muamelesi yapılıyo resmen ...birde yemekteyiz var onlarından bunlardan kalır yanı yok üç beş abuk zabuk kişi çıkmış yemek eleştirisi yapıp birbirlerine kuyu kazıyolar damak tataları çok kuvvetliya pis boğazlılar..onu bulamayan binlerce kişi böğle yarışmalara zaten hep gıcık olurum hatta sow tv bu eleştirimi belirttim hatta rütük ede belirticem insanlar bi lokma ekmek bulamıyo ...

accık baktım ve çok sıkıldım
hiç sevmedim
konuşmaları insanı bayıyor,uykum geliyor resmen

arkadaşlar Yüksel Aytuğ bir proramda açıkladı, bu programdaki komşular oyuncymuş ,gerçek komşular çıkmak istememiş, yerlerine oyuncular geçmiş

Ya bugün programı izledim oradaki güya komşu kız resmen evli yarışmacıya asılıyordu.. Sonra yarının fragmanına baktım o kız ve evli erkek yarışmacı romantik danslar ettiler sonrada kapıda resmen öpüştüler..böyle bir rezalet olamaz ben gerçek dışı olduğunu düşünüyorum..

kesinlikle iğrenç bir program.
gelen aileleri bilmiyorum ama komşuların oyuncu olduğu ilk günden belliydi.
hele o duygumudur nedir kendini bir halt sanan şeyin hali neydi öyle dün. evli adama asılmalar falan. adamın davranışları da iğrençti.
gerçek de olsa uyarlama da olsa ahlaksızlık.

arkadaşlar komşular oyuncu galiba sarı saçlı bayan geçen hafta canım ailemde meliha düşmüştü orada vardı bayan küçük roldeydi galiba yakında yayından kalkar gibi görünuyo

arkadaşlar galiba yayından kalkacak çünkü çekimler karşı binamda yapılıyodu ve üç gündür evin ışıkları yanmıyo

Hayatımda böyle iğrenç bir program görmedim. Kız yılbaşı akşamı kayınpederini ve babasını arkasına almış kalçasını sallıyor ve babalarıda kalçasına bakıyordu. Ahlaki değerlerimiz kaybolup gidiyor.

resmen kurgu. ne o öyle evli olan genç çifti izledim. zaping yaparken takıldım..seyretmiyorum bu programı.. ama şoka girdim o sahneye. karısı oturuyor. adam kızla bir dans ediyor... kızın 2 eli adamın boynunda. bir yaklaşmışlar birbirlerine. bu ne ya, dedim... artık rezilliği bini bin para. kurgu tamam da. ama, bunu normal gibi göstermekte, çok yanlış.

iğrenç bi yarışma..

ahlak değerleri sıfırın altında..oradaki insanlar rol mü yapıyor? gerçek olamaz bunlar ya..

Arkadaşlar dün gece tesadüfen ilk defa seyrettim...
Yılbaşı eğlencesi için bu yeni gelen çiftlerin evinde toplanacaklar,kapı çalıyor her içeriye girene bakıyorum.
anam birde ne göreyim :1shok:benim eski işyerinden arkadaşım Hayriye ve annesi..
Gecenin bir saate böyle bir şaşakınlık yaşadım,biraz dedikocu gördüm Hayriye seni,halbuki sen böyle bir karakterde bir insan değildin.Bakıyorumda kamerlar sana yaramamış huyunu değiştirivermişsina.s

Komşu Komşu Yarışmacıları
Tarih: 18/12/2008

Metin Kılıç

Metin Bey emekli makine mühendisi… Şimdilerde emekliliğinin tadını çıkarıyor…

Apartmanın saygı gösterilen, sözü dinlenen abisi. Ortamı o yönlendiriyor ve insanlar arasında denge sağlıyor. Zaman zaman insanların yanlış davranışları ve aşırıya kaçan sözlerinde sinirlerine hakim olamasa da ağır başlı birisi…

Fatoş Kılıç

Apartmanın “Meraklı Melehat”i

Fazla konuşmayı sevmiyor. Ama çok meraklı. Hep güler yüzlü ve neşeli. Onu her zaman el işi yaparken görebilirsiniz. Fatoş Hanım aynı zamanda temizlik hastası… Öyle ki onu evinde sabahtan akşama kadar temizlik yaparken bulabilirsiniz.

Sevda Anık Atagün

Lakabı Çat kapı Sevda…

Her an kapının zili çalabilir ve Sevda gelebilir. Hele de bir yerden kahve kokusu gelmesin kapının çalması an meselesi. Bir diğer adı da ayaklı gazete. Ünü apartmanın dışına yayılmış olan Çat kapı Sevda’nın öğrendiği bir dedikodunun yayılma hızı ışık hızına yakın…

Dikmen Atagün

Karısı Sevda’nın aksine sessiz sakin bir adam. Elektronik Güvenlik Uzmanı olan Dikmen Bey’in kendisi de güvenilir biri. Bu arada yemeğe çok düşkün olduğu göbeğinden rahatlıkla anlaşılabilir. Bir oturuşta bir kuzuyu yediği söyleniyor. İnanmıyorsanız Vuslat Bey'e sorun…

Vuslat Özgürler

Emlak işiyle uğraşan Vuslat Bey karısına sırıl sıklam aşık. Son derece yardımsever biri olan Vuslat Bey'in en önemli özelliklerinden birisi de spora ve maceraya çok düşkün olması… 15 yaşında Peru’ya gitmek için bisikletle yola çıkacak kadar çılgın biri. Tabi evden aldığı poğaçaları bitince Peru’ya gitme kararını ertelemek zorunda kaldığını belirtmeliyiz.

Zeynep Özgürler

Muhalefet Zeynep

Onu nereden başlayıp anlatmak gerek? Hastalık hastası olması onu tıp uzmanı haline getirmiş. Yurt dışında eğitim gören Zeynep Hanım'ın bildiği yabancı dillerin kaç tane olduğunu kimse bilmiyor. Özel yabancı dil dersleri veren Zeynep Hanım, olayları derinlemesine irdelemeyi seviyor. Apartmanda muhalefet partisi işlevini yürütüyor.

Deniz Özgürler

Özel güvenlik görevlisi olan Deniz sessiz sakin bir genç… Ama sakın kanmayın onun sakinliğine… Bazen en ateşli tartışmaların orta yerinde bulabilirsiniz onu… Özellikle annesi ve kızlarla yaptığı ateşli tartışmalarda Deniz’in sesi tsunami gibi saracak her yeri…

Sevgi Yılmaz

Apartmanımızın tonton Sevgi Teyzesi

Çatık kaşlı olduğuna bakmayın. O yumuşak, yufka gibi bir kalp taşır. Apartmanın çocukları hem çekinirler ondan hem de çok severler. Bu arada evinin kapısı herkese açıktır. Onun mis gibi keklerinin tadına bakmak ve bir acı kahvesini içmek için kapısını çalmanız yeterli.

Hayriye Yılmaz

Annesinin kızı. O da çocuklara düşkün bir genç kız. Eee boşuna ana okulu öğretmeni olmamış. Her zaman bakımlı dolaşmayı seviyor. O yüzden onunla sık sık kuaför salonunda karşılaşabilirsiniz…

Elif Akkoç

Elif Hanım apartmanın yöneticisi. O kadarla sınırlı olduğunu sakın sanmayın. Apartmanın girişinde bir gayrimenkul şirketini yönetiyor. Üstüne bir de yine apartmanda kuaför salonu işletiyor. Yani anlayacağınız tam donanımlı ve bakımlı bir iş kadını.

Nazlı Gündoğdu

Nazlı, Yıldız Teknik Üniversitesi Bilgisayar Bölümü’nde okuyor… Her zaman mantıklı hareket etmeyi tercih eden Nazlı bu yüzden en çok ev arkadaşı Çiğdem’le tartışma yaşıyor…

Çiğdem Tekeci

Çiğdem apartmanın yaramaz kız çocuğu. Herkes tarafından çok sevilen Çiğdem’in sesini tartışmalarda bol bol duyacaksınız.

Duygu Yılmaz

Duygu apartmanın süsüne en düşkün genç kızı. Onu makyajsız olarak görmeyi henüz başaran olmadı. Ev arkadaşları hariç… Tabi uyurken makyajını temizliyorsa...

baştan aşağı face bir yarışma herşey senaryo hemde en kalitesizinden en çakmasından

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…